Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Vidjela si koliko je moje kupatilo, ne mozes se ni okrenuti kako treba, a ja u tus kabini kupam Lanu, ona se otima, isto ima vode na, jednom mi je i ispala iz ruku, sreca ne bi nista... Od tad kupanje traje svega 5 minuta i tad me slomi...a znala se brckati po pola sata....
da te utjesim, identicna situacija i kod nas cim krenemo vodom po glavi vriska i plac, jedva je okupamo, ja sada kako sam trudna nemam snage, kupaju je moja mama i teta svaki 4-5. dan. ne moze cesce, poludjeli bi
"Moja" prognoza koja me nikad nije iznevjerila za Sarajevo kaze sutra kisa, u subotu kisa sa povremenim snjeznim padavinama, znaci mjesovito, nedjelja po malo suncano, ponedjeljak maglovito a u utorak snijeg
ja se veselim sto cemo imat bjelu novu godinu.tako kazu i nasi a i hrvatski meteorolozi. ja odledila crvene paprike pa pohujem kad u frizideru nema ni sira ni sunke
neka snijega i mi jedva cekamo joj i nama je kupanje problem,mislim samo kad hocu glavu da mu operem,ja se divim zenama koje same uspiju okupati dijete ja jednom probala ma nema sanse,tako da to ja i mm radimo zajedno joj kod nas kisa E. spava a i ja bi sad da nemoram rucak pravit
ja došla malo da odmorim sa vama...posla ko u pirči a vi oplile po režijama...neću ni da nabrajam kakve su mi mjesečne...zimi pogotovo...dobro mi nije nikako
Kad sma vdijela račune za lin hajd naš i nekako al mamin me dokosurio...dođe mid asjedem i plačem...al ko do suza fajde fidio...ha ja...šta ću sreća telefona mi ne dolazi puno to me tješi...ko naka mi utjeha aman zaman
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Odoh Lady raditi počeh saborat ove prostigle račune u glavi...evo manta mi se... meni su računi u stanovima ''smješni'' kad mi moji stignu... Iman eto ti plusa za stan ko ''kuća''
Vjeruješ li da s ejoš nismo odlučili.
Mene sad prpa spopala za dići kredit...kriza, recesija i slični belaji...
tako me strah, kupila bih ja stan ok, al ko meni garantuje šta će biti sljedeće godine, a kad kupim novine ili pogledam vijesti dođe mi da ni po kruh ne izađem Boga mi...
Jel vas strah il ja paničarim....miša mu, kad skontam svako ima neki kredit....bar mali.
vjerujem Iman... ..kako koji dan prolazi vidim ljudima je teže... Nisma ti pametna...ja nešto ne vidim da će krenuti na bolje...a opet i svako svoju nafaku ima. Nije laka odluka al opet ako vam je ispao ''povoljan'' stan...dal eć vams ei ta prilika pružiti opet... trebaš razmisliti i biti sigurna u mjesečna primanja...a koliko može ko biti sigurna pitanje je sad
ja taman dosla kuci,od 7 sam na faxu a nisam sjela sekunde,premorena sam a danas sam jos svasta nesto planirala odradit.. sad cu odmorit pola sata pa po Nikolu u vrtic.. moram i neki brzinski rucak napravit U subotu smo planirali otic do Splita jer su sniženja pocela,nadam se da nece biti ružno vrijeme..
Jel vas strah il ja paničarim....miša mu, kad skontam svako ima neki kredit....bar mali.
2 kreditne kartice, svoj kredit, digla svekrvi kredit, digla svekru kredit, bila svekrvi zirant prvi na veliki iznos... Da ih dragi Bog pozivi dugo aBd