Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
joj sta mi djete uradi ,oprzila se ja nedavno i uzmem neki melem da mazem,dobar pravo ali smrdi uzas,E. ga se dograbio i vidim miran kad ja u sobu on ruke mazao skoro citav potrosio,smrde mu rukice a nemoze se ni oprati dobro
Emice zaboravih neki dan napisati, jeste sveki ti je u mom komsiluku, ili ja u njenom kako hoces , samo ja sam u dr ulici blizu njene, ja sam u R.B. Ma nas plin odra pravo, veliki stan a nema sanse da ne grijem sve zbog djece, zatim telefon, ali za telefon ne zalim jer moji su svi van Sa pa se cesto cujem sa njima.
Lady nisam ni rekla da vam nesto fali, vec naglas ja razmisljam. Mm ima bas velika primanja, ali opet sve se izvuce. Nama samo na rezije u zimskom periodu ode oko 800KM.
moja E.sebi sama nasla citi pampers i fino ga namjestila i zove mene,,, ,,stvarno mislim da bi trebala da zna koristiti tutu,,,e sad je na meni da nadem fintu na koju ce nasjesti
mi se odlucili nema slatkisa u tom periodu dobije bombonu ako piski dvije ako kaki u tutu,kad u neka doba dijete svako pola sata trazi tutu a piski skrooooz malo i kaze mama a sad kiki
Kako ja zadam temu haman svako jutro Neki dan pozdravi, sinoc upoznavanje sa novim forumasicama, danas kriza kod nas i u svijetu, moram za sutra smisliti nesto
Sta je sutra da se nacrtam na sabahu odma
odlično meni od oktobra - maja počinju dolaziti računi za plin negdje izmedju 350 - 450 KM a gdje mi je voda nekih 30 KM mjesečno, struja nekih 50-60 KM, internet 25, kablovska 11,50, telefon fiksni od 20-30 KM, mobilni od mm oko 50-70 KM.... znači mjesečno zimi s grijanjem otprilike za režije negdje oko 600 KM
< Poruku je uredio veeseelaa -- 15.12.2011 11:16:48 >
Dobro jutro/dan kako kome ? Oliver mi pjeva, malo vas čitam,razmišljam ali ova tema o režijama za moj mozak nikako sad nije dobra s...... mi koncepciju...
Kako dječica medena? Samo da nam budu zdravi, nasmijani i sretni...
" Kad bi samo ljubit znala, ti bi meni odmah dala.... " trala lalalalaa Popucala sam po šavovima i nisu džigere nego Oliverov stih pa zvuči
pogledam kroz prozor toplo, sunce, spremim dijete, izadjem pred zgradu ono kisa
Nama ukupne rezije zimi u ovom sad stanu iznose "divnih" 400-450 KM...a zato ljeti, oko stoje sve ...u proslom stanu nam je tokom svih 12 mjeseci dolazilo oko 200 KM...ma cini mi se na kraju isto izadje
tajra, zaboravih...ljepotice su ...jesi to ti dzem pravila
< Poruku je uredio tekja -- 15.12.2011 11:21:55 >
kod mene jetrva placa po pola znaci pola ljeti pola zimi kad ima il kad ima zimi sve da da ne placa zimi Mi lozimo grijanje tako da nam odo oko 1000km na ugalj drva ....zavisi od zime nekad zna uzeti uglja do maja 3 puta jos potrosimo Zato ljeti uzimamo drva i ugalj dok ima para