Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Bože dragi i kod mene su režije zimi astronomske, plin oko 250-300,voda, struja oko 35 KM, održavanje zgrade 21 KM, moja tv 70 KM + još moje dopune užas ali šta možemo ja nastojim nekako da to reduciram ali nikakvih rezultata..
Imam jedno pitanje kad sam već ovdje nije za ove teme ali eto ... smijem li ja staviti oglas na BB za prodaju čizmica. Dobila od mame super čizme futrovane ali meni ne mogu a da ih idem mjenjati ne ispalti mi se jer su kupljene u Mostaru.?
da pored režija od cca 600 KM imam i troškove vrtća od 270 KM a za benzin za moje auto mi najmanje treba 200 KM mjesečno + troškovi benzina za muževo auto
uh vidim finansije na redu mi isto zivimo od jedne plate oko 400KM su nam obaveze,ogrev za zimu kupimo preko ljeto.s tim da su obaveze kirija,vrtic,struja,voda,kablovska,smece,internet
Imam jedno pitanje kad sam već ovdje nije za ove teme ali eto ... smijem li ja staviti oglas na BB za prodaju čizmica. Dobila od mame super čizme futrovane ali meni ne mogu a da ih idem mjenjati ne ispalti mi se jer su kupljene u Mostaru.?
Ako su 39 broj, postavi ovdje
Ali me sad R. slomila i rasplakala... Usla u kadu super sama...i onda vriska nece da pere kosu... i skakanje, otimanje...srce mi je stalo...pa sam je ubjedjivala, pa molila, pa vikala... izasle smo obje potpuno mokre i pune suza...
Stvarno ne znam koji joj je vrag...prije tri dana se kupala normalno...
moguce ovo sto bebacha kaze mi se vecinom pred vecer kupamo zimi nikad po dani .... Nama je problem izaci on da se kupat i kosu, ma sve 5 al kad treba da izadje nece da ustane Jedva ga iscupam , .. tu uvjek bude suza , a on place vice, ne dijaj me ocu da se kupam u moju oce da se kupa u moru ..ja mu zacepim tus da ne ide voda on brcka se dira vodu prsce , voza autice unutra.....
mi isto zivimo od jedne plate oko 400KM su nam obaveze,ogrev za zimu kupimo preko ljeto.s tim da su obaveze kirija,vrtic,struja,voda,kablovska,smece,internetuser posted image
vesela ne radim.kad je A. ima 18 mjeseci ja krenula ponovo na fakultet,meduitim zatrudnila i morala prestat ici al se ona se za ta 2-3 mjeseca toliko lijepo uklopila da nam bila zao ispisat,pa kroz godinu je bili ispisali,nije isla mjesec dana.mislim da joj je to bio najgori mjesec,toliko joj je falilo.onda je ponovo vratili.stvarno voli ici pa smo je ostavili
Meni mora biti kako ja kazem i tacka.... Osim za jelo, tu je vise ne mogu natjerati, a ostalo....mora pod cijenu svega, placa i suza.... Lana isto u posljednje vrijeme ne da kosu prati, pa oplace redovno (a obozava kupanje, samo ne da kosu), mm govori jel to place nece iz vode, rekoh ne da kosu, zato place... Doduse mladja je od R. sta me ceke za godinu, Bog ce znati....
bas cudno sto nedaju kosu mozda sto im ide u oci voda usta , ja A jos ga prscem u oci , uzmem tus pa namjerno po licu on se smije pa dignem odignem tus uvisinu drzim iznad glave vice aaa pada kisa na anela po glavi ih mi kad udjemo u kupatilo nema nas skoro sat
ja neke stvari tolerisem jako punooo al neke nikako.pogotovo Ajli jer je velika razumije.kad pode spavat 300 pitanja,hoce vode,piskit,kakit,zulja je,svrbi je,tad poludim jer svaku noc i isto.kad jedemo mrzim kad samo nesto drobimustaje,sjeda,budalasa,opet ludim,a razbacane igracke i ostale djecije budalastine samo na ignore
Vidjela si koliko je moje kupatilo, ne mozes se ni okrenuti kako treba, a ja u tus kabini kupam Lanu, ona se otima, isto ima vode na, jednom mi je i ispala iz ruku, sreca ne bi nista... Od tad kupanje traje svega 5 minuta i tad me slomi...a znala se brckati po pola sata....