Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jel vas strah il ja paničarim....miša mu, kad skontam svako ima neki kredit....bar mali.
2 kreditne kartice, svoj kredit, digla svekrvi kredit, digla svekru kredit, bila svekrvi zirant prvi na veliki iznos... Da ih dragi Bog pozivi dugo aBd
Ja sam tip koji se meni cini ne bi usudio dici ni kredit od hiljadu maraka, hvala dragom Bogu pa nismo imali potrebe, a ja mislim da smo morali dici da ne bih nocima spavala...doduse ni ovako ne spavam sa mojom veselom djecicom
Mi smo se grijali i na struju i na plin i isto nam dodje otprilike jer imamo i strujni i plinski bojler pa mozemo saltati. Prosle godine smo razmisljali i o parnom grijanju na pelat moji roditelji imaju i super je stvar, a bas isplativo, ali sam kotao je oko 10hiljada pa nam se bas nije davalo a imamo vec razvedeno sve, a i kako mm nije tu, a ja bas od djece i ne bih stizala kotao odrzavati, pelat nabavljati i ostalo. Zadnja solucija mi je uvijek bila na drva, ali ako se mora sto da ne i to.
Lady ja se ismija posteno.evo i ja zelim da zive jos dugo. mi hvala Bogu nemamo kredit i nikad nismo ni imali a muz ima 100% sigurna posao tako da nam je to veliki plus.al ebiga i dalje smo postanari i nema rjesenja na vidiku
dok me nije bilo vidim pricate o veselim stvarima racuna za plin necu ni da se sjecam, dok se sve nabere uh
i mi imamo problem pranja kose, jedno vrijeme super bila sad opet pocela da izvoljeva ja joj naspem vodeu kadicu i odmah joj operem kosu ona naravno place i govori mi ugasi bona vise tu vodu al onda kad operemo kosu buckamo se jos po pola sata
i mi imamo problem pranja kose, jedno vrijeme super bila sad opet pocela da izvoljeva ja joj naspem vodeu kadicu i odmah joj operem kosu ona naravno place i govori mi ugasi bona vise tu vodu al onda kad operemo kosu buckamo se jos po pola sata
Mi smo ovo radili na foru Ja sapiram a muz skrece paznju i pokazuje po plafonu, policama...ovo ili ono Samo da glavicu nagne, saperemo bez problema, plakanja i straha
vidim, vi o kreditima...mi smo svi u kreditima ...ne znam bil se smijala ili plakala...prije ovo drugo ...svaka cast svima koji mogu bez...kad bih vam nabrojala nase obaveze prema bankama ...necu...nece Jelena moci spavati radi mene ...hajmo reci da izmedjuostalog imamo i kredit na hipoteku (moja mama)
Def. najgori period je bio kad mi je D. ostao bez posla...iako je imao ugovor na neodredjeno ...e tad smo bili donji...hvala bogu pa znamo ovako mimo odraditi poslova vezano za sajtove etc....to nas je spasilo...ali samm nakon toga stvarno rekla nikad vise...najgorei lihvari su se ispostavili u reifeisenu...iako je D. bio bez posla, nisu dali zamrzavanje kredita...niti bilo na koji nacin da nam izadju u susret...tada su nas izgubili kao klijenta za sva vremena...a sada zivkaju opet i daju ponude...e nema vise mafijaska banka
Meni upravo mm javio da je ostao bez posla...ukida se njegovo radno mjesto. Srce me presjece. radi on dosta privatno, ali njegova plata u firmi je dobro popunjavala budžet. Jbte ja vise ne znam sta je ovo od kako sam se porodila Boze nedaj sve nizvodno krenulo, tacno cu poludjeti.
Meni upravo mm javio da je ostao bez posla...ukida se njegovo radno mjesto. Srce me presjece. radi on dosta privatno, ali njegova plata u firmi je dobro popunjavala budžet. Jbte ja vise ne znam sta je ovo od kako sam se porodila Boze nedaj sve nizvodno krenulo, tacno cu poludjeti.