Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mi smo ajšu naučili kad se kupa da digne glavi kad joj sapiremo kosu. počela praviti probleme oko toga, mi se satirali, jedno čuva tuš, drugo sapire da ne ode u oči čuva joj ruku na čelu, njoj smetalo i rekli joj fino de digni glavu pa ti neće ići u oči pjena i sad to sama radi. ali se i sada boji pjene u kadi, to nipošto ne smije biti, samo čista voda
što se tiče kredita, bolje da se ja ne javljam. imamo stambeni, gluho bilo gotovo 1000 rata, i ja imala do prije mjesec još jedan mali, tamam mi završio, ja se obradovala da će mi ''porast plata'' jer nemam kredita više, kad čujem ovo za poreze i topli obrok i ode moje ''povećanje plate''.
da hoće snijeg barem pasti, bilo bi mi lakše.
ovako je i mm...bez ikakve najave...samo me nazvao i rekao eto mene kuci, ostao sam bez posla sta vam je...nema sigurnog posla vise...nema ni u drzavnim sluzbama a kamoli kod privatnika...dzaba ugovori na neodredjeno
pa to je strasno ljude preko noci ostaviti bez posla je li kod tm bilo ikakve sumnje,price....mislim ikakve nagovijesti da bi se to moglo desiti, aj pa ja to prvi put cujem da se takvo sto desava
slusaj, u firmi se osjecala losa atmosvera, necu reci godinama...al godinu dana sigurno...zato i jeste bio stalno nervozan i sa mucninom isao na posao...samo sto niko nije racunao na to da ce ostati bez posla...firma se tako reci za dan ugasila...jednostavno...tj. ne citava firma vec dio ...bas dio gdje je mm radio...hebiga...14 ljudi je taj dan ostalo bez posla
ja sam u instituciji na nivou BiH (ne federacije ili kantona) i nama je topli obrok 8 KM već 2,5 godine. kada su usvijili zakon o platama na nivou institucija BiH tada su nam i topli obrok smanjili i počeli prevoz odbijati za svaki dan koji ne radimo. regres smo do sada imali linearni, 586 KM, čini mi se ali kako je krenulo i ne očekujem ga sljedeće godine. a priča se i da će plate ponovo smanjivati 10%. ali ne mogu da se nerviram. šta bude-biće!
ovako je i mm...bez ikakve najave...samo me nazvao i rekao eto mene kuci, ostao sam bez posla sta vam je...nema sigurnog posla vise...nema ni u drzavnim sluzbama a kamoli kod privatnika...dzaba ugovori na neodredjeno
pa to je strasno ljude preko noci ostaviti bez posla je li kod tm bilo ikakve sumnje,price....mislim ikakve nagovijesti da bi se to moglo desiti, aj pa ja to prvi put cujem da se takvo sto desava
slusaj, u firmi se osjecala losa atmosvera, necu reci godinama...al godinu dana sigurno...zato i jeste bio stalno nervozan i sa mucninom isao na posao...samo sto niko nije racunao na to da ce ostati bez posla...firma se tako reci za dan ugasila...jednostavno...tj. ne citava firma vec dio ...bas dio gdje je mm radio...hebiga...14 ljudi je taj dan ostalo bez posla
zalosno, al sta da se radi, takvo nam vrijeme doslo, samo da nam bar malo krene nabolje bas mi je drago da se on snasao za novi posao, koji mu je eto i bolji od starog
bas mi je danas dolazila neka zena, nesto da kupi, place od tuge, radi kao cistacica u nekoj drzavnoj firmi i sada ih je 10 visak, zena sva izbezumljena, svaki dan ocekuje da je vrate s posla
koga interesuje...vidjela sam vam "sirmove" za kupanje tj. ispiranje kose...bas to da djetetu ne ide sapunica i voda u oci u apoteci u robotu...mislim da je na prvom spratu
ma to je...nemas danas siguran posao nigdje zato ja stalno i govorim...stekajte ljudi ...koliko god...ruzna su vremena dosla pravo...a kazu da ce biti jos gore...nego "vjeruj u se i u svoje kljuse"...kako se rekne...pa barem znas zasto se lomis...a sve ostalo...ruski rulet
joj jelena baš grozna vijest, ja uvijek kad me mm nazove usred radnog vremena konta, Evo ga, dobio je otkaz , u pravu su što kažu, niko i nigdje nije siguran, još recesija u 2012. bit će sigurno još takvih vijesti
ma to je...nemas danas siguran posao nigdje zato ja stalno i govorim...stekajte ljudi ...koliko god...ruzna su vremena dosla pravo...a kazu da ce biti jos gore...nego "vjeruj u se i u svoje kljuse"...kako se rekne...pa barem znas zasto se lomis...a sve ostalo...ruski rulet
za stek si 100% upravu, samo sto ja to ne znam, ja ne znam sa parama nikako, na kraju mjeseca se za glavu fatam kad saberem koliko sam potrosila i to sve na gluposti, o ovim redovnim troskovima i ne razmisljam, sta se mora, mora se
za stek si 100% upravu, samo sto ja to ne znam, ja ne znam sa parama nikako, na kraju mjeseca se za glavu fatam kad saberem koliko sam potrosila i to sve na gluposti, o ovim redovnim troskovima i ne razmisljam, sta se mora, mora se
otvori racun i na to gledaj ko da ga nemas...ako treba zamisli da placas banci ratu ...jer kako kaze ona jedna reklama sto bude na fox-u...kada trebamo placati kredit onda imamo...a kad treba stediti...onda nemamo...i stvarno je tako
jelena bas mi je zao, ali bice abd posla niko ne zna sta ga sutra ceka
chuci i adna je jedno vrijeme dizala glavu, cak je prala kosu i u frizeraju i naucila je tamo teta kako da namjestio glavu al odnedavno nece nema sanse a mi moramo imati sto vise pjene i baloncica da se kupamo i naravno more igracaka
otvori racun i na to gledaj ko da ga nemas...ako treba zamisli da placas banci ratu ...jer kako kaze ona jedna reklama sto bude na fox-u...kada trebamo placati kredit onda imamo...a kad treba stediti...onda nemamo...i stvarno je tako