Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mi smo ajšu naučili kad se kupa da digne glavi kad joj sapiremo kosu. počela praviti probleme oko toga, mi se satirali, jedno čuva tuš, drugo sapire da ne ode u oči čuva joj ruku na čelu, njoj smetalo i rekli joj fino de digni glavu pa ti neće ići u oči pjena i sad to sama radi. ali se i sada boji pjene u kadi, to nipošto ne smije biti, samo čista voda
što se tiče kredita, bolje da se ja ne javljam. imamo stambeni, gluho bilo gotovo 1000 rata, i ja imala do prije mjesec još jedan mali, tamam mi završio, ja se obradovala da će mi ''porast plata'' jer nemam kredita više, kad čujem ovo za poreze i topli obrok i ode moje ''povećanje plate''.
Moja voli da pije vodu sa tusa, da joj voda prska po licu...ali vise nista ne smijem reci da sledece kupanje ne bude vriska
i moj A voli pravo da se kupa...a i da roni ...on kad mu napunim kadu obavezno zagnjuri glavu ...sto se toga tice...prava je ...barem je tu horoskop pogodio...posto sve ostalo...niDze veze
Moja voli da pije vodu sa tusa, da joj voda prska po licu...ali vise nista ne smijem reci da sledece kupanje ne bude vriska
i moj A voli pravo da se kupa...a i da roni ...on kad mu napunim kadu obavezno zagnjuri glavu ...sto se toga tice...prava je ...barem je tu horoskop pogodio...posto sve ostalo...niDze veze
Ovo me podsjeti na onu bebicu sa fb-a, kad roni i bucka se u kadi
ja A. tusiram svaki dan...ali mi i svaki dan idemo u igraonu...pa mi nesto da ga ne istusiram A kupanje tj. punjenje kade je nedeljom kada se i kosa pere ...reko da bezze ne prekidam 100godisnju tradiciju
Joj Lady mogu misliti facu od M kad mu dodjes kuci sa govorom, a prvenstveno sa idejom o cuvanju Lane, mislim da ce covjek od jada sutra vec naci neki posao
Ja sam njemu neki dan u revoltu rekla od nove godine Lana ostaje tebi... Kad se pre*eravao sa kupovinom za rodjendan...kaze ostavi...i to je to bilo...valjda je kontao ma nema od toga nista
I ja V. kupam nedjeljom ...posto nemam u kupatilu grijanja, onda se nedjeljom pali grijalica i kupa se koliko mu je ceif...voli da pere kosu, fino zazmiri, a voda mu se slijeva niz lice - do kad ce trajati ne znam...tusiram ga skoro svaki dan...
ja A. tusiram svaki dan...ali mi i svaki dan idemo u igraonu...pa mi nesto da ga ne istusiram A kupanje tj. punjenje kade je nedeljom kada se i kosa pere ...reko da bezze ne prekidam 100godisnju tradiciju
Joj, kad se sjetim djetinjstva i nedjeljnog kupanja...i crtica u 7 i 'boljeg zivota'