Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.12.2011 20:48:11
gerberka
IZVORNA PORUKA: Silver
Ma vidi mog Macka lijepog sto je dosao da uljepsa ovaj dio forumaa...ljubiiimmmmm
pomilki druga od nas!
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.12.2011 20:49:03
gerberka
drznice, divnoooo
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.12.2011 20:54:09
Mrgica
Raja ringe duso, ma nos ikiriki, sredit ces ti vec te baje a i krvnu sliku, sigurna sam.A kazes pregled te bolio, nije te valjda cackala vaginalno?koja je dr jel ona sto si meni spominjala, da ne bih i kod nje nabasala na neljubaznost, ili neka druga?Nedaj se mila. Gerbo i tebi jedan veliki sigurno je do aparata,pa ne moze isti dan a tolika razlika, no sikiriki. Draznice masalah oStale ljubim.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.12.2011 21:02:43
gerberka
aBda a neka i babe dođu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.12.2011 21:21:30
mama21e
IZVORNA PORUKA: drznica
Da vam malo uljepšamo noć
Ovo je naša prva torta
Dodjoh samo da kazem da odavno sladju bebu nisam vidjela, mashaAllah Ma zaljubila sam se mashaAllah... Ima da ga cure ganjaju Jubi ga u te slatke obrascice
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.12.2011 21:23:02
teacher75
IZVORNA PORUKA: mama21e
Ovo je naša prva torta
Dodjoh samo da kazem da odavno sladju bebu nisam vidjela, mashaAllah Ma zaljubila sam se mashaAllah... Ima da ga cure ganjaju Jubi ga u te slatke obrascice
i ja sam odusevljena i bebom i torticom, vidjela sam maloprije ovu liku na fb medju torticama i odusevila se- kako je samo gleda
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.12.2011 21:45:48
soraya
Drznice, masAllah! Braco je presladak, vidi ti njega kako on zagleda u tortu ko veliki!
Raja ringe nemoj biti tuzna, ima boljih i losijih dana ovo je bio jedan od njih....nemoj da se sekiras nista nije vrijedno tvojih zivaca. Makar ste pokupovali te stvarcice. Cuvaj sebe, sebi si najbitnija!
Gerbo pa sta je sa tim nalazima? Ne mogu da vjerujem.....To se samo kod nas moze desiti. Boze sacuvaj. i ja sam veceras sama, mm opet na putu Sada kada mi je napotrebniji on negdje ide a kad nisam bila trudna nije nigdje ni putovao
Ja danas odradila zadnji dan na poslu, ugovor mi istice i nisu mi ga htjeli produziti tako da sam od sutra "slobodna". Voljela bih da jos radim ali eto sta je tu je, makar cu moci izvrsiti sve pripreme imam jos toliko toga obaviti do poroda.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.12.2011 21:46:36
anđelo
IZVORNA PORUKA: mama21e
Ovo je naša prva torta
Drznice mašalah,meni je uljepšao zimu .Med je medeni,ljubi ga od nas .Obraščići su rođeni za puse
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.12.2011 21:50:05
teacher75
da vas pitam, da li neka od vas koja uzima prenatal uzima i omegu 3? dr mi rekla da uzmem, jer u prenatalu nema omege3, a treba za razvoj bebe. u prosloj trudnoci sam samo uzimala prenatal pa ne znam za to...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.12.2011 21:55:10
Miracle*3
IZVORNA PORUKA: treće
Miracle kako pritisak? Kupovina snižava je li
Hej, ma znas kako snizava. Malo prije mjerila 100/45, pa eto vi recite ako su tolike oscilacije normalne onda sam ja kraljica Elizabeta.
Odnese me, a noge ne osjecam, sad kontam malo da onom kremom za hladjenje izmasiram da mi malo procirkulise krv.
Imam pitanje... Skoro sam osjetila da me boli tacno na mjestu gdje je rez od prijasnjeg CR, da napomenem da je kod mene onaj od pupka prema dole, ali bas me zignulo parr puta i citav stomak. To me podsjeti da popijem Mg i sad je ok.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.12.2011 21:55:38
anđelo
IZVORNA PORUKA: teacher75
da vas pitam, da li neka od vas koja uzima prenatal uzima i omegu 3? dr mi rekla da uzmem, jer u prenatalu nema omege3, a treba za razvoj bebe. u prosloj trudnoci sam samo uzimala prenatal pa ne znam za to...
Ja sam u prošloj trudnoći koristila prenatal,i nisam ni gledala imal omege 3 i 6,sad sam koristila centravit ,tu imaš posebno vitamine a posebno kapsule sa omega 3 i omega 6,međutim uzela sam da probam i ove pregnital ,u njih je integrisana omega 3 i 6,ali nema folne kiseline ,kalcijuma i dr.Tako da kad ove potrošim vraćam se ponovo centravitu.Tebi ako je rekla dr,uzmi slobodno,ne može ti škoditi
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.12.2011 21:55:53
dzenyA
drznice e bas je sladak ,bass sam se slatko nasmijala ono od srca sandrich sta si ti kupila, blago tebi bar si nesto,ja nista a vjeruj mi nisam ni imala snage da pitam hocel sta vise biti ili nabavljati gerbice raja-ringe ne sekiraj se,ne vrijedi, al covjeku bas bude lakse kad se isplace
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.12.2011 21:56:50
Miracle*3
IZVORNA PORUKA: anđelo
Žene ,mene žgaravica ubi ,ne znam šta više da radim .Šta vi koristite za žgaravicu?
Pokusaj sa kaladontom, progutaj kaladonta kao jednu bobu, ali pokusaj odma progutat da stavis na prst i onda kroz grlo. I ovo je jedna od metoda koja nekom pali a nekom ne, a vriejdi probat
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.12.2011 21:58:37
Miracle*3
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 14.12.2011 22:02:37
soraya
IZVORNA PORUKA: anđelo
Ja sam u prošloj trudnoći koristila prenatal,i nisam ni gledala imal omege 3 i 6,sad sam koristila centravit ,tu imaš posebno vitamine a posebno kapsule sa omega 3 i omega 6,međutim uzela sam da probam i ove pregnital ,u njih je integrisana omega 3 i 6,ali nema folne kiseline ,kalcijuma i dr.Tako da kad ove potrošim vraćam se ponovo centravitu.Tebi ako je rekla dr,uzmi slobodno,ne može ti škoditi
Centravit zakon ja sam ranije koristila pregnacare od vitabiotics ali sam presla na centravit upravo zbog tih kapsula sa omegom i prezadovoljna sam!!!!!!!