|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  260 261 [262] 263 264   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
14.12.2011 20:48:11   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Silver

Ma vidi mog Macka lijepog sto je dosao da uljepsa ovaj dio forumaa...ljubiiimmmmm user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pomilki druga od nas!

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 6526
14.12.2011 20:49:03   
gerberka
drznice, divnoooo user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 6527
14.12.2011 20:54:09   
Mrgica
Raja ringe duso, ma nos ikiriki, sredit ces ti vec te baje a i krvnu sliku, sigurna sam.A kazes pregled te bolio, nije te valjda cackala vaginalno?koja je dr jel ona sto si meni spominjala, da ne bih i kod nje nabasala na neljubaznost, ili neka druga?Nedaj se mila.user posted image user posted image
Gerbo i tebi jedan veliki user posted image sigurno je do aparata,pa ne moze isti dan a tolika razlika, no sikiriki.
Draznice masalah user posted image user posted image oStale ljubim.

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 6528
14.12.2011 21:01:26   
Silver

IZVORNA PORUKA: gerberka

IZVORNA PORUKA: Silver

Ma vidi mog Macka lijepog sto je dosao da uljepsa ovaj dio forumaa...ljubiiimmmmm user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pomilki druga od nas!

i ti cuvaj tog naseg drugaa...aBd...jednom se sastanemo onako u cetvoro user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 6529
14.12.2011 21:02:43   
gerberka
aBda user posted image a neka i babe dođu user posted image  

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 6530
14.12.2011 21:04:12   
pauza
drzniceeeee, da znas da nam je bas uljepsao i dan i noc i sedmicuuser posted image user posted image   mashAllah, ljepotan mali... samo neka je ziv i zdravuser posted image user posted image
veliku pusu vam saljem:-*

hej cure, hoce li neka sutra na vjezbe u Skerlicevu?

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 6531
14.12.2011 21:21:30   
mama21e

IZVORNA PORUKA: drznica

Da vam malo uljepšamo noć user posted image

user posted image

Ovo je naša prva torta user posted image

Dodjoh samo da kazem da odavno sladju bebu nisam vidjela, mashaAllah user posted image Ma zaljubila sam se user posted image user posted image user posted image mashaAllah... Ima da ga cure ganjaju user posted image user posted image user posted image
Jubi ga u te slatke obrascice user posted image user posted image user posted image

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 6532
14.12.2011 21:23:02   
teacher75

IZVORNA PORUKA: mama21e

user posted image

Dodjoh samo da kazem da odavno sladju bebu nisam vidjela, mashaAllah user posted image Ma zaljubila sam se user posted image user posted image user posted image mashaAllah... Ima da ga cure ganjaju user posted image user posted image user posted image
Jubi ga u te slatke obrascice user posted image user posted image user posted image

i ja sam odusevljena i bebom i torticom, vidjela sam maloprije ovu liku na fb medju torticama i odusevila se- kako je samo gledauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 6533
14.12.2011 21:25:41   
mama21e
raja_ringe mila rijesit ces ti to aBd, nemoj samo da se brines i sekiras user posted image

Treba da se mi trudnice sve skupimo i "dovedemo u red" sve doktrore, pa da im vise nikad ne padne na pamet da se lose prema nama ponasaju!!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 6534
14.12.2011 21:28:36   
treće
ah, momka što fino gleda ko veliki, "konta možel se ovo probat? jeste li vi ovo meni ili sebi?
MASHALLAH

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 6535
14.12.2011 21:45:48   
soraya
Drznice, masAllah! Braco je presladak, vidi ti njega kako on zagleda u tortu ko veliki!

Raja ringe nemoj biti tuzna, ima boljih i losijih dana ovo je bio jedan od njih....nemoj da se sekiras nista nije vrijedno tvojih zivaca. Makar ste pokupovali te stvarcice. Cuvaj sebe, sebi si najbitnija!

Gerbo pa sta je sa tim nalazima? Ne mogu da vjerujem.....To se samo kod nas moze desiti. Boze sacuvaj. i ja sam veceras sama, mm opet na putu Sada kada mi je napotrebniji on negdje ide a kad nisam bila trudna nije nigdje ni putovaouser posted image

Ja danas odradila zadnji dan na poslu, ugovor mi istice i nisu mi ga htjeli produziti tako da sam od sutra "slobodna". Voljela bih da jos radim ali eto sta je tu je, makar cu moci izvrsiti sve pripreme imam jos toliko toga obaviti do poroda.

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 6536
14.12.2011 21:46:02   
mama21e
Gerbice kako si, jesi li se smirila? user posted image

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 6537
14.12.2011 21:46:36   
anđelo
IZVORNA PORUKA: mama21e

user posted image

Drznice mašalah,meni je uljepšao zimuuser posted image .Med je medeni,ljubi ga od nas .Obraščići su rođeni za puse

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 6538
14.12.2011 21:50:05   
teacher75
da vas pitam, da li neka od vas koja uzima prenatal uzima i omegu 3? dr mi rekla da uzmem, jer u prenatalu nema omege3, a treba za razvoj bebe. u prosloj trudnoci sam samo uzimala prenatal pa ne znam za to...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 6539
14.12.2011 21:50:21   
anđelo
Žene ,mene žgaravica ubiuser posted image ,ne znam šta više da radim .Šta vi koristite za žgaravicu?

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 6540
14.12.2011 21:54:47   
teacher75
IZVORNA PORUKA: anđelo

Žene ,mene žgaravica ubiuser posted image ,ne znam šta više da radim .Šta vi koristite za žgaravicu?

i mene je maloprije mucila, popij malu kasikicu sode bikarbone- zalij vodom, mene je to spasavalo i u prosloj trudnoci

< Poruku je uredio teacher75 -- 14.12.2011 21:55:17 >

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 6541
14.12.2011 21:55:10   
Miracle*3
IZVORNA PORUKA: treće

Miracle kako pritisak? Kupovina snižava je liuser posted image

Hej, ma znas kako snizava. Malo prije mjerila 100/45, pa eto vi recite ako su tolike oscilacije normalne onda sam ja kraljica Elizabeta.

Odnese me, a noge ne osjecam, sad kontam malo da onom kremom za hladjenje izmasiram da mi malo procirkulise krv.

Imam pitanje...
Skoro sam osjetila da me boli tacno na mjestu gdje je rez od prijasnjeg CR, da napomenem da je kod mene onaj od pupka prema dole, ali bas me zignulo parr puta i citav stomak. To me podsjeti da popijem Mg i sad je ok.

Tako je to, mora se kukati,

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 6542
14.12.2011 21:55:38   
anđelo
IZVORNA PORUKA: teacher75

da vas pitam, da li neka od vas koja uzima prenatal uzima i omegu 3? dr mi rekla da uzmem, jer u prenatalu nema omege3, a treba za razvoj bebe. u prosloj trudnoci sam samo uzimala prenatal pa ne znam za to...

Ja sam u prošloj trudnoći koristila prenatal,i nisam ni gledala imal omege 3 i 6,sad sam koristila centravit ,tu imaš posebno vitamine a posebno kapsule sa omega 3 i omega 6,međutim uzela sam da probam i ove pregnital ,u njih je integrisana omega 3 i 6,ali nema folne kiseline ,kalcijuma i dr.Tako da kad ove potrošim vraćam se ponovo centravitu.Tebi ako je rekla dr,uzmi slobodno,ne može ti škoditi

Neposredna veza do poruke: 6543
14.12.2011 21:55:53   
dzenyA
drznice e bas je sladak ,bass sam se slatko nasmijala ono od srca user posted image
sandrich sta si ti kupila, blago tebi bar si nesto,ja nista user posted image a vjeruj mi nisam ni imala snage da pitam hocel sta vise biti ili nabavljati
gerbice user posted image
raja-ringe ne sekiraj se,ne vrijedi, al covjeku bas bude lakse kad se isplace

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 6544
14.12.2011 21:56:50   
Miracle*3

Pokusaj sa kaladontom, progutaj kaladonta kao jednu bobu, ali pokusaj odma progutat da stavis na prst i onda kroz grlo. I ovo je jedna od metoda koja nekom pali a nekom ne, a vriejdi probat

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 6545
14.12.2011 21:58:37   
Miracle*3

Ja pijem pregnital, ima omegu3 i omegu 6

Neposredna veza do poruke: 6546
14.12.2011 21:59:46   
teacher75
da onda i ja predjem na pregnital, imam jos samo par kapsula prenatalauser posted image kontam jednim udarcem dvije muheuser posted image

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 6547
14.12.2011 22:01:11   
mama21e
anđelo ja sam cula da mlijeko pomaze kao i bademi i donat. Mozes pokusati nesto od toga. user posted image

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 6548
14.12.2011 22:02:05   
anđelo

i mene je maloprije mucila, popij malu kasikicu sode bikarbone- zalij vodom, mene je to spasavalo i u prosloj trudnoci

Stavim kašikiscu sode bikarbone u usta i zalijem vodom,ne razmućujem u vodi jel tako ?

Neposredna veza do poruke: 6549
14.12.2011 22:02:37   
soraya

Ja sam u prošloj trudnoći koristila prenatal,i nisam ni gledala imal omege 3 i 6,sad sam koristila centravit ,tu imaš posebno vitamine a posebno kapsule sa omega 3 i omega 6,međutim uzela sam da probam i ove pregnital ,u njih je integrisana omega 3 i 6,ali nema folne kiseline ,kalcijuma i dr.Tako da kad ove potrošim vraćam se ponovo centravitu.Tebi ako je rekla dr,uzmi slobodno,ne može ti škoditi

Centravit zakonuser posted image   ja sam ranije koristila pregnacare od vitabiotics ali sam presla na centravit upravo zbog tih kapsula sa omegom i prezadovoljna sam!!!!!!!

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 6550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  260 261 [262] 263 264   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  260 261 [262] 263 264   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *