|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  259 260 [261] 262 263   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
14.12.2011 16:14:27   
veki_aki
ljudovi moji samo da vam mahnem. Evo svi mi u kancelariji govore da cu ih sviju udebljat, ja svaki dan il keks i bobe, il cokoladu i bobe, elem uvijek nesto jedem i uvijek mi nesto na stolu stojiuser posted image
Obecala sam sinu i setnjicu i kicenje jelke kad se vrati iz skole, pa je sav u iscekivanju, a obecanje je obecanjeuser posted image
Pozzzzzzzzzzzzzzzz

(odgovor članu AMELIC)
Neposredna veza do poruke: 6501
14.12.2011 16:24:06   
Anoniman
Joj ja bi jos da budem user posted image , da nosim ko slonica user posted image , bas me prpa hvata user posted image

Nego da vas pitam koliko traje krvarenje nakon pregleda user posted image Ja mislila to malo i prestane, kad evo jos me muci user posted image

(odgovor članu veki_aki)
  Neposredna veza do poruke: 6502
14.12.2011 16:49:53   
Silver
HEj drage moje, savjetujem kome treba a moze da ide u TL dok jos ima stvarcica!

Ja sam danas opuhala user posted image Uzela AS bubu do 13kg, Bubu trokolicu laganu finu, lako se sklapaju nama za 10! Uzela cak i kisobran kolica njihova, i jos jedna za poklona jer jedna dodju na snizenju 25 KM user posted image Kadicu, muz je kupovao igracke kao malo dijete user posted image bas mi je bio cejf gledati ga! Uzeli jos nekakvih dzidza i odjece, nesto nama nesto za poklona jer imamo dvoje babina sad!
Isplati se prosetati ako mozete, mi smo isli u TL na dobrinji i Ilidzi, ne znam kakva je situacija u BBI-u, ovdje je jos bilo ponesto stvari i opreme ostalo!
Cekamo krevetac rekli su danas, ali evo ne zovu user posted image

Mene je jucer pregledala vaginalno dr. kaze prst otvorena i radila briseve, ali nisam krvarila poslije i nije me ni pregled bolio, mozda je dr. njeznija malo!

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6503
14.12.2011 16:56:54   
Miracle*3
Silver za mustuluka si ako sta nadjemo

A koliko su kolica trokolica???

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 6504
14.12.2011 17:00:08   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Dinamitna

Joj ja bi jos da budem user posted image , da nosim ko slonica user posted image , bas me prpa hvata user posted image

Nego da vas pitam koliko traje krvarenje nakon pregleda user posted image Ja mislila to malo i prestane, kad evo jos me muci user posted image

i do 2 dana moze curkati, bar meni tako

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6505
14.12.2011 17:02:25   
teacher75
mene muci stomak, zatvor, ide mi ce u wc, ko lopta sam ali ne moguuser posted image ne znam sta da uzmem, bas se patim... sutra vadim nalaze: standardno krv i urin i vaginalni bris zbog bijelog pranja, a iduce sedmicce idem na UZ...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 6506
14.12.2011 17:03:18   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: veki_aki

ej bebiceuser posted image kako noso mali, jel jos pun. Nama su u bolnici zeznuli nosic ,radi jednog dana sto je ostao radi onog zutila oni ga hranili kroz nos jer im mrsko na flasice, pa smo imali problema do 6 mjeseci. Al tebi ce to brzo proci .Kako sa grcevima?

nosic je bolje, al i mama izvlaci pumpicom, nas su isto u bolnici zeznuli, mi bile 11 dana

grcici je hvataju opasno, prije sat je bas plakala i ja je zgrijala uz sebe i smirila se a babo joj mislio da je gladna pa je nalio s AD sve je izbljucalauser posted image

samo meni se danas jako mantauser posted image mal se nisam onesvijestila

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 6507
14.12.2011 17:06:35   
treće
i ja bila na Ilidži u TL nikad manje robe, čini mi se da je bubu trokolica 200 znači na kasi 100, jedino ja imala kišobran njihova raspala se na sve strane ali eto za 25 su valjda ok, odjeće nema nekako neutralne ili user posted image ili user posted image pa meni još to rano, slikovnica mali izbor ali su jeftine ima i nešto igračaka ali su baš ofalili, najviše kolica ima ta vreća za bebe bila samo jedna,

< Poruku je uredio treće -- 14.12.2011 17:20:46 >

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 6508
14.12.2011 17:22:16   
treće
Pa je li ti koliko obilno? Od regularnog pregleda se ba i ne krvari bar ja nikad nisam, meni dr. nije rekao ali mi je ustvari provocirao porod, ja sam neko vrijeme mislila da je bio grub pregled jer sam mogla vritati osjećala sam kao da me tipa za grlić instrumentom ali sam poslije skontala da je provocirao iz razgovora sa enama koje su prole kroz isto. Mislim dok je vrijeme da moda nazove dr. da pita?

< Poruku je uredio treće -- 14.12.2011 17:40:11 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6509
14.12.2011 17:23:58   
treće
Miracle kako pritisak? Kupovina snižava je liuser posted image

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 6510
14.12.2011 18:26:29   
pauza
IZVORNA PORUKA: Miracle*3

Silver za mustuluka si ako sta nadjemo

A koliko su kolica trokolica???

ispisah veliki post, i pade mmi konekcija, sve mi se pobrisalo:-(
elem, trokolica kosta 105KM sa popustom, meni su super, teska samo 6,5kg, bas sam ih gledala, ali nisam uzela jer mi nisu bas za novorodjence... beba gleda naprijed kad je vozis, a nema ni onaj prozorcic da je viris... ako naravno mislimo na ista... mada cim beba malo frkne meni izgledaju odlicno:-)) a kisobran bicna nisam gledala...
silver, a kakva je AS bubu? kako ti se cini? ja sam i o njoj razmisljala jer je pravo povoljna, ali mi trebamo ici na bas  dalek put kad beba bude imala 5 mjeseci, pa se bojim je li udobna dovoljno....
ja htjela danas opet ici u TL, ali se sinoc razboljeh i evo cijeli dan u krevetu:-(

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 6511
14.12.2011 18:32:52   
Silver
Trokolica su mi fina...skoro pa ravno se spusti ona teta mi je pokazivala, a svakako ce mali aBd oko nove godine, dok mi krenemo u setnju on ce malo i porasti user posted image Kisobran sam platila 27 KM i uzela ih jer mislim da na povoljnija necu naici user posted image i za poklona uzela isto!

AS, pa...kao i ostale AS, sto se tice udobnosti, ja koliko znam ne smijes duze od 2 sata bez pauze voziti dijete u AS...mi smo sebi nasli sve sto smo trazili...cekam samo jos iz adax-a da zovi grrrrr....od proslog utorka cekam krevetac....

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 6512
14.12.2011 18:35:19   
pauza
:-) i ja cekam poziv iz adaxa, rekli su 100% do petka..... i krevetac dolaziuser posted image user posted image  bas se radujem:-)) jedva cekam.... mislila sam uzeti kod njih i onaj jastuk za dojenje oko 50KM kosta, sta mislite treba li?? a mogu i ja da ga koristim:-))

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 6513
14.12.2011 18:38:19   
Silver

IZVORNA PORUKA: pauza

:-) i ja cekam poziv iz adaxa, rekli su 100% do petka..... i krevetac dolaziuser posted image user posted image  bas se radujem:-)) jedva cekam.... mislila sam uzeti kod njih i onaj jastuk za dojenje oko 50KM kosta, sta mislite treba li?? a mogu i ja da ga koristim:-))

i meni ce onda do petka...to bi im znacilo sutra user posted image i ja se radujem ...aBd jedva cekam da sve smjestim fino, sve je oprano i ispeglano! A jastuk je super, ja nemam ali ima drznica, znam da olaksava spavanje trudnice jako, eh sad sigurno je i za dojenje praktican! Ja ga sebi neuzeh...sve...danas cu, sutra cu, i sad vec predkraj...meni bi vise za spavanja trebao!

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 6514
14.12.2011 18:42:58   
pauza
idemo znaci prijo zajedno po krevetice:-))user posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 6515
14.12.2011 18:56:05   
gerberka
evo i mene, izasla sa mm na veceru..on ode u nocnu..mrzim njegove nocne user posted image al izgurat cu..sutra cu ja da ponovim leukocite, neda mi đavo mira..ako su vec visoki da ih preduhitrim, nekako ne mogu biti mirna da ako postoji upala da izlazem i svoje bice najdraze user posted image
malo me stid sto cu opet dr zvati ali moram, daleko mi je 8 dana do pregleda

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 6516
14.12.2011 19:04:07   
Sandrich
samo zovi gerbo,kakav stid user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 6517
14.12.2011 19:10:00   
Lulu_08
Vecer zenice, kako ste mi, kako bebice slusaju?

Ja danas otvorila bolovanje, svi "vazni" u firmi na sluzbenom pa ih nisam mogla licno obavijestiti ali zato direktorici poslala veliku poruku sa svim informacijama i ostavila doznake kod sekretarice od izvrsnog direktora.

Naravno direktorica se nije odazvala, zvace sigurno kada joj sta bude trebalo grrrr.

Elem, malo mi je tesko presijeci pupcanu vrpcu sa poslom, i proslijediti posao nekome drugome, ali tjeram i forsiram se jer sam zvanicno odlucila da sam narednih mjeseci samo ja vazna, moje zdravlje, zdravlje male nerodjene mrvice i mog velikog andjela.

Drugi dan kod kuce nije prosao bas bajno, samo sam lezala i odmarala, i evo me sad glava boli, hahaha, nisam navikla na odmor hahahahaha...

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 6518
14.12.2011 19:46:59   
dzenyA
Haj drage moje,malo da vam mahnem ,ja sam tu i tamo...nit lose nit extra dobro,gura se user posted image Djana cuvaj se,evo ja do 8 dogurala pa sad mirujem user posted image nemam zivaca al moram ,nego tuzlanke ja sad bila u TL kod nas u Merkatoru, ama bas nista nema,NISTA,sve opuhano,ima par kolica al rezervisane user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 6519
14.12.2011 19:53:43   
Silver

IZVORNA PORUKA: pauza

idemo znaci prijo zajedno po krevetice:-))user posted image user posted image

Juuhuuu user posted image user posted image user posted image Javi kad te nazovu, daa znam da i ja ocekujem, mojoj sestri jucer rekli, naaajkasnije danas...ali nista!

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 6520
14.12.2011 20:18:00   
Sandrich
IZVORNA PORUKA: dzenyA

Haj drage moje,malo da vam mahnem ,ja sam tu i tamo...nit lose nit extra dobro,gura se user posted image Djana cuvaj se,evo ja do 8 dogurala pa sad mirujem user posted image nemam zivaca al moram ,nego tuzlanke ja sad bila u TL kod nas u Merkatoru, ama bas nista nema,NISTA,sve opuhano,ima par kolica al rezervisane user posted image

i ja bila...kupila par stvarcica al je bas izbor nikakav user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 6521
14.12.2011 20:35:47   
raja_ringe
Meni se sve nesto skupilo danas, sve su to sitnice ali sam se isplakala ko nikad u zivotu. Eto ako ste srele danas trudnjacu na potezu skerlica-dom mladih da place ta sam. Nisam mogla suze zaustaviti nikako, valjda hormoni. Ali evo jos malo pa ce proci i ovaj dan.

Jos juce sam znala da su mi nalazi losi pa sam bila spremna na upalu. Krvnu sliku cu vec popraviti hranom, ali baje i proteine ce ici teze. Nisma navikla da mi je doktorica ljubazna, ali mi nikad nije smetalo jer su do sada svi nalazi bili ok, nije bilo kontrakcija. Eh danas mi je bilo uzas. Hem me bolio pregled (zog upale), hem sam je na sve ja morala podsjetiti (npr.  da mi pročita nalaz), hem mi prije mjesec dana kada sma joj dosla na papu ili nije uzela bris ili nisu upisale u knjizicu i karton pa je sada ponovila i tako milion propusta. I nakaraju je zdušila iz ordinacije prije mene, pa sam sa sestricom morala još da utanačim :( ja uzela recept kad vidim da mi je opet propisala lijek koji mi nije pomogao (da je pogledala u karton, vidjela bi). Očekivala sam da će mi tražiti da vadim urinokulturu, ali nije.

Onda mm zovu sa posla da dođe sa godišnjeg. Onda ogrebem auto. I da se utješimo odemo u TL i kupimo krevetić, kadicu, posetljinu. Dođemo kući, kad skontamo da su nam upakovali izložbeni eksponat. Ne znam kako vi, ali ja ne bi uzela da su mi rekli. Ma možda i bi, prelijep je :), ali nekako bi bilo ljudski da su nam naglasili kada smo ga rezervisali da je to zadnji komad.

Pozdravljam vas sve... 

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 6522
14.12.2011 20:36:31   
drznica
Da vam malo uljepšamo noć user posted image

user posted image

Ovo je naša prva torta user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 6523
14.12.2011 20:40:07   
gerberka
raja_ringe..i ja jedva cekam da prođe ovaj dan....
kakvi su ti leukociti, ko ti rece za upalu...

< Poruku je uredio gerberka -- 14.12.2011 20:42:07 >

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 6524
14.12.2011 20:44:22   
Silver
Ma vidi mog Macka lijepog sto je dosao da uljepsa ovaj dio forumaa...ljubiiimmmmm user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 6525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  259 260 [261] 262 263   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  259 260 [261] 262 263   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *