|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  257 258 [259] 260 261   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
13.12.2011 22:23:35   
gerberka
pauzo poslat cu ti mejl na pp user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 6451
13.12.2011 22:26:45   
Miracle*3
Meni je sinoc i pored aldometa porastao pritisak. Nazvala sam dr i rekla mi je da se spremim i da dodjem u bolnicu. Otisla sam i odma su mi na prijemu povecali dozu, i danas me dr pustila kuci. Hvala joj do neba. Insce nije praksa, trebali su mi pratiti pritisak, da vide da li mi ta doza odgovara, ali obecala sam da cu mirovati, mjeriti pritisak i s tim mjerama na kontrolu

Inace da sam ostala duze, prvo bi mi bilo tesko zbog djece, a drugo, drage zene sta sve ima, stvarno kontam, mi ovdje kukamo i nesto se zalimo sto mirujemo kod kuce, hvala Bogu pa mozemo kod kuce mirovat, kroz sta zene prolaze. Otici kuci je misaona imenica.

Nisam mogla sve citati, boli me glava jos uvijek malo i spava mi se stalno, ali nadam se da ste mi sve dobro i zdravo Gerbo, Andjelo, Silver, Dush, Sandrich, Pauza, Djana, nina_lana, Lana, Raja_ringe, teacher, m.princeza i baska moja draga Trece user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ako sam nekog zaboravila, zao mi je, ali mislim na sve

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 6452
13.12.2011 22:29:24   
Sandrich
Miracle nedaj se draga, nadam se da budes bolje user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 6453
13.12.2011 22:31:01   
anđelo
kod mene je mini lt,pa mi lahko baratat.i ja ga nekad stavim na sebe ,nekad pored sebe...user posted image sad mi mrsko kucat velika slova,user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 6454
13.12.2011 22:48:58   
gerberka
jedete li mnogo..ja i po noci..slatko user posted image cudi me kako sam do sad +12 kg..sad popih velikuuu času cijeđenog soka od narandze, sama narandza i u sok strpam meda..a sad tusim klementine..tako voolllimmmm sve od narandze!!!!!!!!!! 

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 6455
13.12.2011 22:53:16   
Miracle*3
A zar C vitamin ne razbudjuje pa se navece ne pije?

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 6456
13.12.2011 22:58:42   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Miracle*3

A zar C vitamin ne razbudjuje pa se navece ne pije?

nikad cula :) al je tesko za probavu mada nemam problema s tim al znam da je tezak za stomu pa se teze zaspi..al ne mogu protiv sebe user posted image

a mosh mislit cega sam se ja nagledala za 14 dana u bolnici mada ima brate zena i koje uvelicavaju sve i svasta..nek si ti nama kuci, mjeri pritisak i sve bude ok..uvijek mozes ne daj Boze otici da ti provjere i odrede terapiju user posted image

Neposredna veza do poruke: 6457
13.12.2011 23:11:22   
gerberka
laku noc, lijepo spavajte, slatke snove sanjajte user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 6458
14.12.2011 4:04:50   
raja_ringe
Ubi me nesanica, reko mozda jos koja ima da se probudila, ali vidim sve fB lijepo pajkite ;).
Miracle u pravu si skroz za ovo kukanje. Neka si ti nama dosla.

Ja bi isto sada u TL kupovala, ali svi mi kazu da je rano. Mene najvise interesuju krevetici, pa odem vala pogledati. Nadam se da to nije neko snizenje pred zatvaranje??

Ja sam cesto razmisljla o laptopu u krilu (i bez trudnoce), ali nekako mi najnagodnije. Stavim onaj skolski atlas ispod kofol da nije direktno. Inace mi gasimo i router i modem kada krenemo spavati, a opet okruzeni smo komsijskim :).

Gerberko po slikama nikad ne bi rekla da si 12 kg dobila. Ocito je da rastes tacno tamo gdje treba ;).

Evo sad vidjeh mi od danas 21 sedmica... Mrgice cestitam i tebi :*

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 6459
14.12.2011 7:12:23   
senka27
sabah gutenuser posted image raja ringe za 21 sedmicuuser posted image user posted image user posted image naspavaj se danas

i ja se probudila prije 5 h mali iz sobe onakoooo iz snaaa aaaa izgubio sam svog zeku peku heheheheh i tako nas je sve razbudio u kuci...pa ja onda oko petice malo jelaaaaa bila gladnauser posted image

i danas moram nadoknaditi ovo sna sto mi faliuser posted image

kod mene jos 7 days to go i nista me trenutno ne boli...prethodnih dana malo kao i jeste ali danas nistaaaa

i da pitam ove mamice koje su skoro rodile...koliko pempasa ste nosile u bolnicu? dali cijelo pakovanje ili par njih??

ja sinoc zavrsila jos par sitnica sto je ostalo i danas opet malo cistiti kucu i kuhatiii nesto fino ali jos ne znam tacno sta

uh drage moje zelim vam lijep i ugodan dan

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 6460
14.12.2011 8:33:00   
veki_aki
dobro jutro bembele moje,kako ste mi raspolozene i sa zdravljem? Nadam se sve ok, i osim ovih par nocnih pticauser posted image koje ce se sad naspavat da ste fino spavale.
Miracle draga nadam se da ce sad sve biti ok sa pritiskom, mozda i ovo ludo vrijeme ima uticaja, ma nikome sad nije dobro saljem veliki user posted image .
Dzana nista ne brini i ja sam u prvoj trudnoci imala malo krvarenja  jednom u 3-em mjesecu i jednom u 7-om mislim i pila dobroston i cak nisam ni mirovala i sve ok. Ne mora to odmah biti nesto veliko, vidjet ces proce to i ko da nista i nije bilo. Saljem puno dobrih vibrica user posted image user posted image user posted image
Gerbo, ti si mi kolikO sam skontala ok ovih dana, nadam se tako do kraja.
Mmama21e ima li kontrakcije, jel vise proslo skroz?
Dinamitna, senka drzim vam fige da skoro pocne i brzo i lagano prodej. Kako ste danas?
Sve zene moje veliki pozdrav, odo malo radit.
Meni u stomi sve ko neki grcevi ni sama neznam, kako izgledaju ti prvi pokreti, meni nije ni nalik na te baloncice kako opisujuuser posted image

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 6461
14.12.2011 8:49:24   
soraya
Dobro jutro svim trudnicama zelim! Kako ste vi spavale sinoc? ja sam skroooooz slabo spavala, samo sam se prevrtala po krevetu i sanjala neke lude snove. Sanjam ja da se poradjam, a nista od stvari za sebe i za bebu nisam jos pripremila. Zamislite moje panike u snu :))))))  to je vjerovatno rezultat mojih stalnih razmisljanja o stvarima koje jos trebam kupiti i pripremiti.

Imam jedno pitanje za ove xxl trudnice. Recite mi je li rano da u 35. sedmici imam kao menstrualne bolove, jesu li to vec laznjaci krenuli ili sta......inace stomak mi je jako nisko i vec 2-3 dana konstantno imam te bolove a o bolovima u ledjima da i ne pricam. Sve me nesto strah da ova moja curica ne pozuri.....

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 6462
14.12.2011 8:54:37   
Anoniman
Jutro zenice user posted image

Ja spremna da idem na kontrolu na GAK.
Ako se ne javim do veceras znaci ostala sam user posted image

user posted image svima

(odgovor članu soraya)
  Neposredna veza do poruke: 6463
14.12.2011 9:07:01   
anđelo
IZVORNA PORUKA: Dinamitna

Jutro zenice user posted image

Ja spremna da idem na kontrolu na GAK.
Ako se ne javim do veceras znaci ostala sam user posted image

user posted image svima   Sretno Dinamitna,nek sve prođe najbolje,dobro jutro ostalim trudnicamauser posted image user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6464
14.12.2011 9:24:44   
Nina_Lana
Jutroooo, Dinamitna mila sretno ako te ostave user posted image user posted image da sve prodje kako treba...

Vama jos 7 dana, meni jos 17 user posted image , leti vrijeme ko ludo...ja jucer i evo jutros nemam ni laznih kontrakcija, sve se smirilo, ali se beba uzvrtila, bas se ruzno gura uhhh sve mislim da ce mi zgnjecit sve organe kako se proteze ili sta vec...e da i cesto stucauser posted image ...sutra na kontrolu , ali mislim da cu ja ipak docekat novu godinu sa bebom u stomakuuser posted image

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 6465
14.12.2011 10:33:04   
Miracle*3
Hvala Bogu danas sam super, osim sto bi samo spavala, izgleda da ova terapija ne da snizava nego obara maximalno pritisak, ali ne zalim se, jos par dana u pidzami dobro ce mi doci.

Mada bih rado skoknula do Turbo Limaca da vidim to snizenje i sta se moze naci ali jos se dvoumim.

Nadam se da ste sve dobro i zdravo, da su vam bebice dobro.

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 6466
14.12.2011 11:05:10   
ellam
dobro jutro svima user posted image

miracle bolje sad nemoj nigdje ici, miruj dok se ne stabilizuje skroz pritisak. mozda malo jogurta da uzmes ako bude trebalo snizavat ponovo...

senka, dinamitna i svim predstojecim ssrreetttnooo

mene je sinoc glava zabolila od smisljanja imena za user posted image . nikako da nadjemo nesto s cim cemo se odusevit, a odbrojavamo 34 sedmicu. valjda ce nesto lijepo iskrsnut do kraja user posted image .... znate li vi sve imena za svoje bebije? ima li iko jos ovaj problem?

svima user posted image

"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"

Neposredna veza do poruke: 6467
14.12.2011 11:07:48   
senka27

IZVORNA PORUKA: soraya

Dobro jutro svim trudnicama zelim! Kako ste vi spavale sinoc? ja sam skroooooz slabo spavala, samo sam se prevrtala po krevetu i sanjala neke lude snove. Sanjam ja da se poradjam, a nista od stvari za sebe i za bebu nisam jos pripremila. Zamislite moje panike u snu :))))))  to je vjerovatno rezultat mojih stalnih razmisljanja o stvarima koje jos trebam kupiti i pripremiti.

Imam jedno pitanje za ove xxl trudnice. Recite mi je li rano da u 35. sedmici imam kao menstrualne bolove, jesu li to vec laznjaci krenuli ili sta......inace stomak mi je jako nisko i vec 2-3 dana konstantno imam te bolove a o bolovima u ledjima da i ne pricam. Sve me nesto strah da ova moja curica ne pozuri.....

soraya sve ti je to normalno i jasam tako nesto imala...bas nekako u tom periodu sto ne znaci da ce poraniti...vjerovatno se bebac priprema lagano...a usvakom slucaju budi spremna ha ja nikad se ne zna i sve ti je to individualnouser posted image

Dinamitna sretnooo

Miracle nedaj se...upravu su vrijeme je bas zeznutno...

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 6468
14.12.2011 11:26:03   
Miracle*3
Ellam, u pravu si za jogurt.

Ja rekla mm da mi kupi jogurt, sa sto manje masnoce on mi donio sirutku. Kakvo je to? Moze li se piti? Mislim kakav ima efekat na pritisak? Ne znam ni je li to slano

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 6469
14.12.2011 11:53:00   
Mrgica
Pozdrav drage moje user posted image Ja samo uletila da vam se javnem, i zahvalim svojoj terminusi user posted image .Cestitam i ja tebi ,a i sebi ulazak u 21 sedmicu , masalah.user posted image user posted image I ja isto skroz slabo spavam ali zato kad ujutru ispratim mm na posao, popijem sa svekrom kafu ja opet u krevet i odspavam jedno 2h, i bas mi super.
Miracle ja ne znam za surutku,al znam za jogurt sa bijelim lukom da snizava pritisak, kao i caj od gloga.
Dinamitna sretno.
Ostale jedan veliki user posted image

Neposredna veza do poruke: 6470
14.12.2011 12:17:29   
soraya
Senka27 hvala ti puno na odg. Ma sve se nesto brinem je li to normalno ili ne... Malo si me rasteretila.....Pozdrav

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 6471
14.12.2011 12:18:42   
AMELIC
Hallo drage trudniceuser posted image
Nije me bilo nekoliko dana, zaradila sam neku stomačnu infekciju,samo povraćanje i mučnina,a naveče žgaravica da umreš,suze mi na oči same od žarenja iduuser posted image  Danas HB puno bolje, čak sam nešto i pojela...nazor zbog bebana!
Pauzo i meni seka kupila tu vreću za spavanje,plavu bez rukava, ma med medeni...da ne kažem da sam pokupovala pola TL,od kolica do krevetića, i još kojekakvih gluposti...al vala se isplati jer je sve 50% offuser posted image  Ništa nisam donijela kući,sve zapakovano stoji kod mame...aBd makar dok ne uđem u 8-miuser posted image
Nadam se da ste sve dobro,da vas ništa ne boli i da niste ovako jeremije ko jauser posted image

Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12
Mala princeza,miris mamin 03.05.13
Veselo nema šta...:)

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 6472
14.12.2011 12:56:46   
pauza
Amelic, meni potpuno isto stanj:-( sinoc pocela povracati, pa kiselima i tako isto evo jos uvijek... ma hocu crci, ili povracam ili me kiselina gusi... nemam vise sta ni da povratim.... a  juce sam bila skroz super, malo samo kiselina, reko' to je uobicajeno, onda pocese neki bolovi u zelucu i povracanje... ne znam jesam li pokvarila stomak ili je virus, ali evo lezim, ne mogu zaspati od kiseline, nisam naravno ni na posao isla... ma fuj mi je dan :-(
a juce sam tako bila sretna i eto prisjede... em je na pregledu sve bilo super, em kupovali u TL, ma bas bila sva happy.... koja si ti kolica i krevetic kupila?
veliki HUG saljem bebelim drugaricama i sretno ovima koje broje:-))

(odgovor članu AMELIC)
Neposredna veza do poruke: 6473
14.12.2011 13:00:11   
dush
Dobro jutro user posted image !!!!

Evo i ja kunjam citav dan.... Sanjala neke nebuloze pa se probudila u 6 pa nisam vise mogla zaspati. Doruckovala sa mm, on otisao na posao a ja opet u horizontalu na lijevi bok. Cini mi se da mi se bebica pomjerila, prije sam je osjecala sa desne strane, bila je okrenura glavom prema dole, a zadnjih par dana mi se cini kao da je horizontalno, ali nekako vise na lijevoj strani.

Mi smo kupili za vikend kolica, krevetic i jos nekih stvari, jer je ovdje bila neka akcija, za svakih 50 eur dobijes 10 eur bon da poslije iskoristis. MMu ne smijem ni da kazem da su te vrece snizene u TLu, mi ovdje platili 30 eur :S, a mogla sm mamu poslati u TL da kupi te snizene :D

Nesto sam se dvoumila da li uopste da pocnemo kupovati, jer je malo rano, ali s druge strane ne mogu sve kupiti kada se beba rodi, jer je to gomila para, a i sada je bila ova akcija pa smo dosta ustedjeli.

Dinamitna, sretno!!!!

(odgovor članu AMELIC)
Neposredna veza do poruke: 6474
14.12.2011 13:03:53   
gerberka
pauzo user posted image amelic user posted image nedajte se

danas sam zvala dr, narucio me za 8 dana, prebukiran je..a papa je user posted image bas mi neki teret spao , ko kad sam prvi put u zivotu papu radila, nisam ni poslije spontanog tako da sam bas bila utrtala

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 6475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  257 258 [259] 260 261   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  257 258 [259] 260 261   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *