Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja ti jelo ne bih "prisjedala" na muku(znam kako sam ja ljetos s djecom deverala-19 puta doc otišli) Samo ću ti reći da joj uvedeš šta dobro za imunitet(u ovo ni sama ne vjkerujem 100%jer imunoglukan 0 bodova-mada mi ga doc nafalio vem tako)-moji su trenutno na denivit sirupu sa brovim iglicama, propolis kapima za djecu i matična mliječ+kolostrum(nekako smo sa kašljem zeznutim prošli bez doc,a šta je pomoglo -Bog Dragi zna) Mislimo na vas
Ma pije ona meni Imunoglukan i dalje, ali po meni je on nula bodova, ali svi mi govore kad si pocela nastavi, mislim na dr. Okrenula sam se malo prirodnom poboljsanju imuniteta, vise mi je sirupa na vrh glave. Ovako pocinje nas dan. Antibiotik, imunoglukan, flonidan, apetito, operil P, tobrex, a tako i zavrsava, s tim posto je non stop pod temperaturom tu je i nesto za temperaturu. Leena njoj je dok je upala usiju u toku strogo zabranjeno mjenjanje nadmorske visine, mislila sam je ja malo na planinu poslati, ali dok ne izlijecimo upalu nema sanse, tako da ni od mora nista. Kad se samo sjetim kakva je bila kad se vratila od bake i deke sa planine dusa me zaboli kad je vidim sad, dijete bukvalno procvjetalo bilo.
< Poruku je uredio jelenaT -- 7.12.2011 13:02:45 >
Neki dan je bio u igraonici u Škafi..moram reći da je fenomanalno..
Mi "visimo" u Škafi. E. baš uživa tamo, ..Doduše, malo je hladno, ... Hvala Maloj Selimi za preporuku
I nama je igraona u škafi super,najvise igracaka a i ima i prostora...samo sto smo se mi uvijek skuhali kad smo bili,zar je sad hladno
jedina je mana sto nemaju vrata na onom ulazu ,tako da ja ni vece dijete ne bi smjela samo ostaviti a i sto nije odvojen onaj prostor za roditelje jedino ne preporucujem da se ide utorkom,jer je tada besplatno i bude opsti krkljanac...hajd sto je puno djece vec po dvoje roditelja pa bude ludnica
Leena njoj je dok je upala usiju u toku strogo zabranjeno mjenjanje nadmorske visine, mislila sam je ja malo na planinu poslati, ali dok ne izlijecimo upalu nema sanse, tako da ni od mora nista. Kad se samo sjetim kakva je bila kad se vratila od bake i deke sa planine dusa me zaboli kad je vidim sad, dijete bukvalno procvjetalo bilo.
E, miša mu:((... I te uši više... Mene isto opet uhvatilo, Ana i ja vazda u duetu tu upalu dobijemo. Ne znam, Boga mi, sta bih ti rekla, ali mi je tako zao sto se patis toliko
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
Neki dan je bio u igraonici u Škafi..moram reći da je fenomanalno..
Mi "visimo" u Škafi. E. baš uživa tamo, ..Doduše, malo je hladno, ... Hvala Maloj Selimi za preporuku
I nama je igraona u škafi super,najvise igracaka a i ima i prostora...samo sto smo se mi uvijek skuhali kad smo bili,zar je sad hladno
jedina je mana sto nemaju vrata na onom ulazu ,tako da ja ni vece dijete ne bi smjela samo ostaviti a i sto nije odvojen onaj prostor za roditelje jedino ne preporucujem da se ide utorkom,jer je tada besplatno i bude opsti krkljanac...hajd sto je puno djece vec po dvoje roditelja pa bude ludnica
Ma hladno jeste, .. ja ponesem sebi još jedne čarape da obučem bude mi zima i s nogu, .. E. se brzo ugrije, a i ja s njom, .... A čula sam i ja da je utorkom free... a navodno i četvrtkom
dadada hvala ti puno procitala sam ga i nasla sam ga izvini nisam vidjela auuuuuuuuuuuu koliko cu ja imati muke kad ga budem ostavljala u vrtic a ja moram u skolu ici da zavrsim da bih mogla traziti posao uh vec mi sada muka,kako cu
Prije par god. to je bilo prije A. kada sam ja sebi ukljucila te sirupe za imunitet&co...jer sam mislila ne moze stetiti...reklamira se...bla...bla...u roku od dvije sedmice ja dobijem upalu pluca...nikad teze nisam bila bolesna...ne kazem da je od sirupa...ali sam ubjedjena da se moja ravnoteza, a svaki covjek je jedinka za sebe, uzdrmala ...ovo su moja tumacenja...ofkorz...isto je tako i sa "hemijskim" vitaminima...redovno se razbolim cim pocnem sa jacanjem organizma hemijskim putem...mozda je sve to slucajnost...ne znam...znam samo da sam najzdravija kada nsita tog tipa ne uzimam...samo prirodno tj. raznovrsna hrana...bijeli luk zakon Jedan od razloga zasto ne zelim nista od toga A. da ukljucujem...a jos mi je i pokojna tetka bila farmaceut...i sama je vazda govorila da se farmacija pretvorila u najveci biznis prodavanja magle...osim naravno onih lijekova koji lijece razna oboljenja...bez kojih ne mozes ili si gotov...a ostalo da je cista kozmetika
dadada hvala ti puno procitala sam ga i nasla sam ga izvini nisam vidjela auuuuuuuuuuuu koliko cu ja imati muke kad ga budem ostavljala u vrtic a ja moram u skolu ici da zavrsim da bih mogla traziti posao uh vec mi sada muka,kako cu
Selebriti, pa nisma ja Selima, hahhaha A izbjegli smo pljuskavice, nema ih na vidiku hvala Bogu, nebi ja tvoje dijete zarazila Jelena jako mi je zao i zelimjoj brzo ozdravljenje.Moj A.je u sept. ima gnojnu anginu ma to je strasno bilo, isto tura dugo i pod antibioticama i popio je 2 boce ospena.A dr.mu je "skidala" gnoj sa stapicima sto se gleda grlo, ma to je uzas bio koliko gnoja ima u tako malom grlu i na krajnicima.
Kako se ismijah user posted image user posted image user posted image Hahahahahahahahahahhaahahha user posted image user posted image user posted image
oplakah ti Lady....
Helllo raja.... Jelena brz oporavak tvom cvjetiću ...
Ali mi nije jasno kako jaka gnojna angina a brisevi juce gotovi uredu. Jedino posto su brisevi u petak radjeni da nije od petka pa do danas pokupila.Rekla toliko je jaka da ce jos dva-tri dana biti jaka temperatura i da nastavim voltarenom da skidam, kao ona ne preporucuje voltaren, ali kod temperatura preko 40 i gnojne angine on je najbolji.
Ali mi nije jasno kako jaka gnojna angina a brisevi juce gotovi uredu. Jedino posto su brisevi u petak radjeni da nije od petka pa do danas pokupila.Rekla toliko je jaka da ce jos dva-tri dana biti jaka temperatura i da nastavim voltarenom da skidam, kao ona ne preporucuje voltaren, ali kod temperatura preko 40 i gnojne angine on je najbolji.
pa jel pila antibiotik kad su joj uzimali briseve?
Nama je isto voltaren pomogao i to zbog ture od 40 dr.je rekla da mozemo stavljati i na 6 sati.Znam kako ti je, ali hvala Bogu da znas sta je u pitanju.Meni je dr.rekla i da pokusam sa: kiselim krastvcima, limunadom, colom, jet ro pomaze da "puknu" cepici i gnoj izadje.Ja sam mu davala samo limun da jede i cistila stapicem grlo.Vrlo brzo ce ona biti dobro a leydi samo se ti smij Selimi