Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
tekja kod vas se moze snjesko napravi fajjjj koliko snijega kod nas bilo i oso V je meden Zvala sam od mm brata da veceras kad bude kupio, malog iz obdanista da se raspita sa tetama cjena i mozel da ga dovodim svaki dan 2 sata i sta treba da uradimo dal trebaju neki nal da se vade il sta vec kako to ide da bi ga vodila znat cu veceras sve kad mi javi.
E i mi smo uživali u snijegu-samo se nismo slikali Djeca se i grudBala i čak su ručali po ulasku u kuću (ovo malo dijete mi tekpočelo normalno jesti nakon onog pancefa što popi zbog uha-a tome ima i mjesec dana)
ma lady meni su odavnooooooooooooo govorili vodi ga on se ubio za obdanista ja sve necu zao mi, pa svasta bgm ovdje procitam za te vrtice viruse,virozice, bolesti ma mislim si ak ce sta biti neka bude zao mi ga nemogu vise vako , ako se samo to mogne rijesi bez razmiljanja ga saljem a tu ima mali od mm brata pa mozda mu nece biti tesko jer njega zna , lako ce se previci ima neko poznat medju djecom .
dobar dan,mi nismo mogli s lady blue na kavu ja nisam imala kome ostaviti Nou a marijana zaglavila na fakultetu..bas mi je krivo al nadam se da ce opet dolaziti
sad ne znam ni smijem li doci do Mostara
nemas pojma kako mi je krivo hebi ga sama a nisam mobilna hm za ovo sam sama kriva al dat ce Bog valjda da i ja polozim vozacki
Tekja...presladak je Je li zauzet? Imam djevojku za njega
I mi smo danas uživali u zimskim radostima , ... Isle smo do Doma zdravlja po uputnicu za bris za jaslice, .. u koje btw još nećemo, al da imam spremljeno, ne bi li kakav poslić izletio. Usput sam tražila da je pregleda jer mi kašlje nekako zrelo, al kaže dr. da joj nije ništa ... Ima i osip neki, .. kaže da je gljivični, te nam je prepisao kremu da je mazukam, a ja sam u međuvremenu ttretirala Jekogalom i crvenilo je vidno manje Kupila sam joj i one kapi za desni/zubiće što mi je Pocahontas rekla... Sad je zaspala, a ja odoh kuhat
tekja i mi smo se valjali po snijegu/blatu puna dva sata
ima li ti Andrejevic čizme za snijega kako su slatke one u intersportu ja bi ih kupila Noi al sto ce joj kod nas i ako padne bude 2mm a mi se radujemo koda smo u Aspenu na skijanju
tekja i mi smo se valjali po snijegu/blatu puna dva sata
ima li ti Andrejevic čizme za snijega kako su slatke one u intersportu ja bi ih kupila Noi al sto ce joj kod nas i ako padne bude 2mm a mi se radujemo koda smo u Aspenu na skijanju
dodjite kod nas naraFno da ima...kupilas mu mama drugi dan bajrama ....cicibanke koje nepropustaju...i fakat ne propustaju
Ja se sjecam prije jedno 7-8 godina palo 2 cm snijega,mi dosli u skolu,kaze nama profesorica,hajte vi dijeco kuci,ne rade autobusi,a ipak imamo i ovih sto vozare,ma Mostar i snijeg to je show
< Poruku je uredio Emica_sa -- 6.12.2011 14:56:31 >
Ja se sjecam prije jedno 7-8 godina palo 2 cm snijega,mi dosli u skolu,kaze nama profesorica,hajte vi dijeco kuci,ne rade autobusi,a ipak imamo i ovih sto vozare,ma Mostar i snijeg to je show
ja trudna usla u deveti mjesec a snijeg pao,kad ide moj svekar pjeske uz ulicu s posla(a mi smo malo u strani) ja ga gledam znam da je covjek otisao s autom kaze on meni ''nevjesta ja sam auto ostavio dole kod rođaka,sta ako tebe uhvati a mi ne mozemo sici''
hehehehe.znaci Noa i vas snijeg iznenadi u decembru kad ti spomeni nevjesta sjeti se pokajnog tetka od muza on je meni sve govorio "nevjesta puna te besika" meni to stvarno bilo simpaticno jer niko me nije zvao nevjesta a drugi dio recenice samo govori o mojim proporcijama ja skonta da moje veliko djetze nema cizme za snijeg