Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Bananice hvala od srca. sacekacu mm sa posla, ne moze izaci, a ova zena sto mi ih pricuva kad mi treba ovako za dr pocela raditi. Moram nekog opet naci u komsiluku da mu platim kad mi ovako treba.
Jelena draga bas mi je zao,ne znam sta bi ti rekla Divim ti se na tvojoj snazi,ja sam veliki panicar i ne znam kako bi se snasla na tvom mjestu,svaka cast, jos se sama moras boriti sa svime....samo da ti pozelim da to sve ubrzo prodje aBd
Hanady draga i tebi brzo ozdravljenje
Mi smo skitali ovih dana,juce isli kod moje rodice pa se A izmorio sa njenim cetverogodisnjakom tako da je zaspao u autu oko pola 7 kad smo posli kuci.Ali se par puta budio placuci,jedva sma ga smirivala....vjerovatno je sanjao dogadjaje iz prethodnog dana pa me sve u snu zove,govori nedam ,moje
Juce ne stigosmo izaci na snijeg a A se tako obradovao kad ga je ugledao,danas cemo nadam se,iako je tmurno vani ,nadam se da nije previse hladno
Jelena draga, šta je više?! Ima li kraja? sada malo cnog humora...kako je krenulo, nećemo piti kafu kada krenu na fakultet nego kada njih dvije udamo a Luku oženimo
Jelena, hebemu misa vise ...zao mi je pilica...a vala i tebe...ja ti kapu skidam...nego ne zelim te crnjaciti..jesu li joj pluca gledali/snimali meni je tako temp trajala 2 sedmice od upale pluca...bas ta visoka
ladyblue...cisto sumnjam da je njoj antibiotik mogao za dan tako djelovati...al haj...prije da je virusno pa da se organizam sam izborio ...sad joj obavezno ukljuci sve moguce da joj obnovis crijevnu floru sto prije...i ja bih odmah uradila nalaz stolice na bakterije/parazite da ste mirni
Mi smo bili na dip-u (orl)...dobili smo termin za pon....iako sam ja zvala i fino mi zena rece da mogu doci bilo koji radni dan izmedju 9-10...sad kao- nije to istina...al haj...imamo termin za pon...bili smo kod njegove malenkosti kako sam sebe zove...tj. klinickog logopeda...pa cemo ici kako on kaze...tj. sve sto mi je mala rekla...on meni prica...mislim se ja...sve znam ...al eto...idemo kako cika dr. kaze pa cemo onda bezbeli na kraju zavrsiti kod dr. za koje sam ovdje dobila info...i opet kazem...al haj...da i njih gore poslusam Usput...A. je spucao medicinsku sestru koja mu je prisla tepajuci u potkoljenicu nogom ...izgledalo je ko na filmovima ...a ja sam se uredno crvenila i izvinjavala
dan jelena bas mi je zao,joj ja se bojim temp. pravo jer je E. tesko skinuti temp. nadam se da cete uskoro svi biti bolje hanady,marijana i vama zelim brzo ozdravljenje felix jeli A. jos uvijek u vrticu
pa kuces dalje kad sam sebe oslovljava sa "moja malenkost"...dobro je pa me mala upozorila...tako da se nisam puno sokirala ...vise mi je simpa bilo on je mene prvo krenuo "naruziti" sto sam mu dosla...jer se on bavi iskljucivo klinickim pacijentima...al sam bila spremna...pa sam ga usutkala...tako da se na kraju smeksao
Ja samo da mahnem... Nemam vremena puno da citam, a i danas sam u ovom raspolozenju ! Srecom pa me kuci slusaju i muz, i esma i cuko, inace bih poludjela, ovako samo cekam kraj radnog vremena i bice sve ok!
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
Moje dijete mm odvede doktoru, nije pomogao dalsy, nista nije skinuo temperaturu, nije pomogao lupocet, skocila joj na 40,7 sad joj stavila pola voltarena i odvede je doktoru. Jos na sve ovo prvi put mi dosla posle poroda, imam osjecaj da se na djelice rastavljam koliko me stomak zeza. Srece da ne ureknem Luka dobar, jadan kao da zna sta se desava cijelo jutro ili drinjca ili lezi u ljuljasci.
Dadada nisu joj slikali pluca ali jesu slusali. Ona meni nikad se nije ni jednom zakasljala od kako se rodila, stvarno nije imala sa tim problema, pa se nadam da nisu pluca.
a joj Jelena stvarno nema smisla vise.nebi da te prepadam al s nama u bolnici je lezala djevojcica sa upalom pluca a nije kasljala nikako. ja svoje djete okupala i evo ga spava.moglo bi se kasnije i u setnju,ima sunca nekog
jelena ja opet mislim da je to prevelika temperatura za upalu pluća...al opet sve nekakve atipične stavri se dešavaju pa nisma ni u što više sigurna...
ja s enadam da će ona brzo od dotkorasa adekvatnijom terapijom
Brzinski pozdrav bolesnoj djecici i mamama nazalost, viroze na sve strane.. Bas mi je zao, narocito Jelenine Anushke..ah bas joj se ne da..zelim vam sto prije da se rijesite baja, ma kakve god bile Ja ne smijem ni reci da smo bolje, sve me strah opet ce nas nesto poklopiti, ne daj Boze.. Ispile smo antib., i malo sasvim kasljemo, u vrtic ide, tamo jede super, kuci nikako, ali nicu joj petice gornje, pa eto.. uvijek ima opravdanje za "ne jelo" Pusa svima
Moje dijete mm odvede doktoru, nije pomogao dalsy, nista nije skinuo temperaturu, nije pomogao lupocet, skocila joj na 40,7 sad joj stavila pola voltarena i odvede je doktoru. Jos na sve ovo prvi put mi dosla posle poroda, imam osjecaj da se na djelice rastavljam koliko me stomak zeza. Srece da ne ureknem Luka dobar, jadan kao da zna sta se desava cijelo jutro ili drinjca ili lezi u ljuljasci.
Dadada nisu joj slikali pluca ali jesu slusali. Ona meni nikad se nije ni jednom zakasljala od kako se rodila, stvarno nije imala sa tim problema, pa se nadam da nisu pluca.
javi se cim se vrate, bas mi je drago da je uspio izaci sa posla
Moje dijete mm odvede doktoru, nije pomogao dalsy, nista nije skinuo temperaturu, nije pomogao lupocet, skocila joj na 40,7 sad joj stavila pola voltarena i odvede je doktoru.
javi kad se vrate U vraga vise....hoce li je popustiti konacno....
jelena ja opet mislim da je to prevelika temperatura za upalu pluća...al opet sve nekakve atipične stavri se dešavaju pa nisma ni u što više sigurna...
ja s enadam da će ona brzo od dotkorasa adekvatnijom terapijom
Malo upadam,ali moja A kad je prvu upalu pluca dobila,bas joj ta tura bila,nije joj djelaovao antibiotik koji je dobila,i samo joj se spustila na pluca Mada molim Boga da to nije Jeleninoj curici i da ce sve biti ok
< Poruku je uredio new mama -- 7.12.2011 12:44:24 >
Jele, javi nam kako je Anuška što prije, baš me nasekira! Ja više ne znam šta bih na tvom mjestu... Imaš li ikakve šanse da odeš s njima na more barem sedmicu?! Znam da je Tajcika svoju djecu vodila, jer joj je Lamija kad je bila mala imala tih problema sa imunitetom i svake zime ili jeseni odu i sve ok... Mozda bi im prijalo. A i vama dvoma...
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms