Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ali mi nije jasno kako jaka gnojna angina a brisevi juce gotovi uredu. Jedino posto su brisevi u petak radjeni da nije od petka pa do danas pokupila.Rekla toliko je jaka da ce jos dva-tri dana biti jaka temperatura i da nastavim voltarenom da skidam, kao ona ne preporucuje voltaren, ali kod temperatura preko 40 i gnojne angine on je najbolji.
na tvom mjestu ja bih ukoliko bi naravno bilo potrebe kombinovala dalsy sa voltaren cepicima mozes joj davati colu da pije i na kasicicu soka od limuna
Selima i Lady, ... odoh sutra na termin stonog tenisa jedva sam ga sebi organizovala Može li večeras ili petak? Ili idite vas dvije sutra, pa ćemo mi kada mognemo. Ima i Lady auto...
Ja necu moci veceras, imam dogovor sa svijim zenama .Mogu sutra, a i u petak... Ledy ako hoces mozemo mi sutra same i pozvati jos nekoga ( i amani mi je kona ) .eto kako hocete samo javite i selebriti gore su vaske od pljuskavica,
Lana i ja smo jednom otisle i bile same u igraoni, majko draga, nema gdje se nisam zavlacila i gdje me nije natjerala da udjem , 3 dana nisam molga hodati kako treba, upala me uhvatila
dadada ja ti rekoh ali dorbo svi mi moramo proci svoju skolu da bi naucili. kod mene debela stela bila aman zaman pa opet sve nesto "nako"
a njegova malenkost,uh sto bih ga ja voljela vidjeti.kud ces dalje kad je meni Zubcevic sam preporucio da idem privatno logopedu a covjek sa klinickog centra nidje veze
nego ti zakazi kod Geze termin za sluh odmah; jesu ti rekli da mora biti savrseno miran ili da spava kad mu budu sluh gledali jer ako bude vristao nista od toga.
mala Selma mene kao tvoju imenjakinju su isto znali zvati Selima a meni
< Poruku je uredio MALA1994 -- 7.12.2011 14:10:33 >
mala Selma mene kao tvoju imenjakinju su isto znali zvati Selima a meni
meni su znali zvati i Selllma, razvuku ko hodza teraviju sto se kaze moze u petak, jedino ako mi muzen nepriredi neko iznanadjenje ili mi nedodju iznenada gosti (kosto obicno bude)!!
Hvala draga, a za ovo boldirano...treba mi konopac, drvo imam
Ti si Jelena jedinstvena zena...ja ovako nesto u zivotu ne sretoh...ljubim te tako jaku i od danas optimizam zovem Jelena ...Anuskici zelim da ozdravi brzo
Mi bili u Alti u igraoni sa drugom Filipom, super nam bilo... ...V. babo uspavljuje, a ja vas pomalo virkam i pripremam rucak...
Lady, Selebriti, k'o fol Mala Selma bas ste primamljivo drustvo, samo meni Skafa mnogo dalekoooo ...
joj bože imama gnojnu naginu i početak brohitisa... dala mi xciklva i brohobos kapsule... kaže nakon treće doze antibiotika ( a pijem na 8 sati) nisma zarazna djeci e svašta...ja kontam one mene razbolile sad ispade ovo moje nema veze s anjima... ostaće kod nane do sutra popodne... a ja kako ujutro budem tako ću i na posao... da mi hoće temperatura ispod 38 spast da me ne bole mišići heboga...odoh s etuširat...opet
o jelo,jelo jelena .......ti si prava blenta .ja te mogu samo tjesiti da ce sve proci i da ces dosta toga zaboraviti. ja se za mnogo stvari danas pitam kako sam ali nekako jesam,ali ti svakako jesi posebna osoba i svaka ti cast. ali na zalost jelena takve stvari se i desavaju jakima, a neke pehlize njih nece sigurno klepiti po gllavi a i da ih klepi imaju jos jedno 3 para ruku da im pomognu.