Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Bajrone, bijela kombinejsn je jer nisam imala drugog izbora ali ispalo je , a kikice, to je prvi put u zivotu da mi je dala da bilo sta stavim na glavu...niko nije smio komentrisati da ne bi poskidala i drzala ih je dugo Za snale nemamo dovoljno kose, spadaju, ali ih cuvamo
Super izgleda a kikice su strasne ,torte fantazija,jos slike bona samo da turis hihiih.Samo da mi vidis osmjeha,kad sam je vidjela bilo je yes yessss
tajra uzivaj dok ih nema bas ti zavidim dadada bjezi u juznije krajeve mala avatar je kod nas kisa lije ko iz kabla prolom oblaka .! A. se kupo sad malo miruje gleda crtani.
ne ulazim u taj dio sa vakcinama,ali pricam o terapiji kod respiratornih infekcija.. u ovom dijelu sam imala dobro iskustvo sa njom ali zaista.
a ja ako sumnjam u terapiju nekog ljekara ne dam prvo sirup pa ga onda bacim nego odmah idem po drugo misljenje.
iskreno sto se vakcina tice ja jedino idem kod dr rovcanin jer njoj vjerujem jer me zena nikada do sada nije iznevjerila i nije nadobudna da ne podnosi misljenje drugih dr kao mnogi ljekari.
a Aida je vec mozda malo ostarila pa je bas memorija vise ne sluzi najbolje.
Dr Rovcanin je mm i meni rekla da su lanugo dlacice iznad guze kod M zbog hormona koje sam uzimala u trudnoci? koje su naravno otpale a ja rekla da nisam uzimala nikakvu horm.terapiju nikad u zivotu, na sto ona mm kaze ja znam da je to od hormona ali evo majka negira?
hehe pa imas i ti hormone...moze od tvojih...moja S je jos uvijek rutava malkice
moja djeca slinava da Bog sačuva kašljuvaju one... evo sma ih inhalirala u wc... pa luka ovjesila po sobi pa na radijator eukaliptus eterično...smiriše malo i zaspše la jedva... opet moram cijenu noć dežurat i ispuhivat nosove babyvacom...samo da nas porđe ovo mudavo prvo stanje
Ja nemam vremena za neko iščitavanje nadam se da su dječica dobro... Vesela-moji dječaci su bili promukli, nosevi procurili, kašljali i imali poneki proliv-ja im uključila denivit sirup sa borovim iglicama i propolis kapi za djecu(bezalkoholni rastvor), pili su dosta čaja od luka i jabuke i od zove, sok od nara, pekmez od smokve i od divlje kruške....e sad šta je pomoglo-pomoglo, ali oni su hB dobro(ovaj manji još kašljuca,ali nj je kasnije uhvatilo)....
veče, Lady cura je med,haljine ,kikice i duda jelena nadam se da će nalaz biti ok leona nadam se da ćete ubrzo prebroditi situaciju sa vrtićem ja sam planirala na proljeće vrtić,malo se brinem kako će sve to proći,tetu koja je čuva vrti oko malog prsta ,brinem naravno i zbog virusa,do sada nije bila ozbiljnije bolesna ali kontam pa moram jednom
večeras me pita kada si me rodila,ja joj kažem 2009 u bolnici a ona će i šta je rekla doktorica
moja djeca slinava da Bog sačuva kašljuvaju one... evo sma ih inhalirala u wc... pa luka ovjesila po sobi pa na radijator eukaliptus eterično...smiriše malo i zaspše la jedva... opet moram cijenu noć dežurat i ispuhivat nosove babyvacom...samo da nas porđe ovo mudavo prvo stanje
moja se brani od onog klasicnog na usta...a o babyvacu ne razmisljam jer se panicno boji usisavaca
moje tugo moja kako su s enavikle same odu upale usisivaš i ispušu se...posbeno mlađa jer starija i zna u toaletu to obaviti regularnim putem... al F s ene budi...ona to sama sebi zan srediti inače sam dok su bebe bile uvijek praktikovala da uspavama bebu pa usisavam da ih naviknem na zvukove ja sve radim a one ko mali topići spavaju