Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
drage moje pogajte ludim od vriske ovog mog djeteta nista nepomaze samo vristi,a ako vidi da ja odoh do kuhinje jos gore ma u wc mi neda luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm jel ovo prolazno ili sta vec?
ma neznam draga Iman sta mu je samo nece sekunde bez mene a to dosada nikada nije bilo na sve vristi kao da mu kozu saguljujem,a kad se tek probudi toliko vristi da to nije normalno ma nije bolestan.neznam ni ja sta je samo me slomi zivu,pocitav dan hoce da je na rukama,ako vidi da odoh do kuhinje vristi ako ga uzmem opet vristi
...reče mi pedijatrica da faza privikavanja organizma i izgradnje imuniteta traje 3 mjeseca, pa eto, valja nam izdržati, nema druge.
ma kakva 3 mjeseca, to traje godinu dana najmanje. moja ide u jaslice već 3 mjeseca i znaš i sama koliko je zdrava bila...ali valjda i ovo ima kraj. dok god nema temperaturu, ja sam zadovoljna.
btw, još nije zaspala. ja maloprije uđem u sobu a ona drži kažiprst na ustima i govori šššš. valjda njoj stalno u jaslicama govore ššššš, kad jedina od cijele grupe neće da spava
gdje je ella_h ona ce me razumjeti ...ja sad u kupatilo...stavila A. da kaki...ulazim tek citavo kupatilo isr*no ...po podu, stepenici, koju mu je tajra donjela neki dan, po rubu kade (to je rukama mazao) on tuto kompleto...ja prevrnula
fakat ne znam koji mu bi...nazvala sam D. da mu reknem koju
A čekaj, zašto ona neće da spava u vrtiću, znam da vi nemate neki poseban sistem uspavljivanja a ni ona nema problema s spavanjem....baš se čudim da neće da spava...
BTW, eto me za NG u Sarajevo...hoće li se piti ta kahva?
ona iz nepoznatog razloga neće da spava. nikada nije spavala duže od 20 min. valjda je navikla da bude sama u sobi pa joj srklet od one silne djece. nema ona kod kuće nikakvih problema sa uspavljivanjem, zato mi i jeste sve to čudno. nikada je nisam uspavala a onda jadne vaspitačice mislile da je treba uspavljivati pa pokušavale a ona se pomamila i smijala se pa razbudila svu djecu. dok im nisam rekla da je ne uspavljuju jer ona ne zna šta je to.
čuj, hoće li se piti kafa? to su jako neozbiljna pitanja upućena mojoj malenkosti
gdje je ella_h ona ce me razumjeti ...ja sad u kupatilo...stavila A. da kaki...ulazim tek citavo kupatilo isr*no ...po podu, stepenici, koju mu je tajra donjela neki dan, po rubu kade (to je rukama mazao) on tuto kompleto...ja prevrnula
, izvini, znam da tebi nije bilo smiješno ali meni je ovo prekomično
dafri Una je kraljica , jesi li joj rekla da je svijet tog trenutka stao i da dr. nije znala ni usta da otvori od odusevljenja ...joj, sta oni kontaju u tim malim pametnim glavicama...
mersiha, mislim da je Anes sad u onom periodu kad se javlja strah od odvajanja...a mozda se malo i razmazio...neka ga tamo do 18. -te, poslije ce biti gore
V. me zove...kaze brisi mi nos ...jos nije zaspao...
dadada znam da tebi nije smjesno,al ja sam se bas nasmijala mi smo zdravi,od sinoc nema temperature ,Bogu hvala jedva cekam sutra da izadjemo malo vani,pa makar gaziti lokve, vec 3 dana nismo nigdje izasli..
vece,mahanje svima ja ne znam koliko ce mi ova moja sprava dopustiti da se druzimo marijanna ima li igdje kabanica za ovu nasu dječicu,sve sam prebrala i ne nađoh kod nas čizma u prozoru,Noa je skontala da mora sto prije zaspati pa da joj dođe sv.Nikola kupila sam joj ono kino za balet(body i suknjica) 25km ima da mi bude prima balerina najmanje
Računam na tebe da okupiš raju ...hebiga ti Želju okupiš dok kažeš keks...šta ti je ovo malo žena. ..hoće li Čičkolini dolaziti za novu da i nju zovemo? Ona ko bi malo na ovoj temi, pa je nema ...
Sad čitam na 0-1 za papa... ...baš mi je bilo naumpao onaj CIN ili šta ono bi? Važno je da ga nema!
žene smatraj okupljenim. samo javi tačno kada dolaziš i koliko ostaješ jer praznici su pa da možemo planirati. kod mene mm radi u Sarajevu Novu godinu tako da samo mi tu...
ma jašta Cin I mi bio a ja sam HPV pozitivna pa sam se prepala i sada je hB sve ok. pila one Beta glucane i eto popraviše imunitet i odmah nalaz bolji.
cistio bi njegov "tajo" to da je tu ...samo se vi smijte ...nije ovo prvi put da je on meni ovako nesto napravio ...a ne da mi da budem prisutna dok kaka...tjra me...virkam ja povremeno...moracu ascare i cesce
cistio bi njegov "tajo" to da je tu ...samo se vi smijte ...nije ovo prvi put da je on meni ovako nesto napravio ...a ne da mi da budem prisutna dok kaka...tjra me...virkam ja povremeno...moracu ascare i cesce
meni je Noa ljetos imala fazu da skine pelenu i razmaze sadrzaj onda se moj tata dosjetio i zaljepio joj pelenu selotejpom znalo je biti pravo zanimljivo
meni je Noa ljetos imala fazu da skine pelenu i razmaze sadrzaj onda se moj tata dosjetio i zaljepio joj pelenu selotejpom znalo je biti pravo zanimljivo
znas sta...sjetila sam se u momentu sta mi je moj dida ispricao sta je njegova mater uradila njemu kada je tako razmazao kakicu ...al bojim se da bi mi soc. sluzba odmah pokucala na vrata
staje ovo...opet svi smrcavi i slinavi ...ja se nadam da ce stati tj sto prije proci
Joj ja znam da tebi nije smjesno ali ja zamisljam taj prizor oplakala sam