|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine (chat)
4.12.2011 14:12:29   
lejla80
Ola zemske..ja dana bljak..odoh se popravit sa jednom kaficom dok mali nije iskocio iz kreveta...

Amam sestro po neredu u kuciuser posted image ...ja sam gotov odustala od pospremanja...vidim slomi se nesto radeci a nista se ne vidi..staklena vrata sam davno napustila jer vidim nema hajra od glancanja.. Moj je A cak i zaluzine neke razvalio...ma haos pa hajde..jos i muz nesto u zadnje vrijeme poceo zabacivati po kuci ..ko veli kad je vec haos nece se njegovo ni primjetit..neki dan ih velim da cu obojicu izbacit iz kuceuser posted image

Villo stvarno si nas zapostavila al hajd nema veze stici cemo i mi na veliku temicu uskoro abd..mom A u srijedu 11 mjeseci..user posted image

2011.
2016.

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 501
4.12.2011 14:18:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Emirko se sam snalaziuser posted image
Palachinken..ja te citam..a i nas ceka caparapa cune..bas me nesto strah...user posted image .....ja cu da pobjegnem iz zemlje kada se odlucimo na taj zahvat.user posted image
nemoj kasniti sto kasnije odes sve teze  se odluciti a i djetu
Ja sam sunetila sa 7 mjes biba jedna user posted image sto sam A svasta zano  uznavalo djete a te vice cike, placa pa opet posle suneta uzas
Znaci sto prije rijesis to bolje user posted image dok je jos manji

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 502
4.12.2011 14:26:58   
Skvo RR
Mislili smo iza nove godine.....brrrrrrrr....user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 503
4.12.2011 14:32:21   
Amam
Lejlo user posted image  sad mi je lakse,uhh draga u mene u jednom kraju kiosk s novinama,u drugom svlacionica,treci igraonica za bebe user posted image ,a sto kazes i muz poceo,pa sve gdje sta ostave ja nadjem,niko ne sklanja.
Masallah ti Ahmeda,zar vec 11.user posted image
Vilo tebi i Evi user posted image
Palachinken ja nisam nikome rekla da cemo sunetiti E,zapravo rekla da idemo dogovoriti i kad kuci dosli ja javila i onda eto nene s tortom user posted image .
Skvo hB pa ti Emir bas mirna beba user posted image ,nadam se da ce vam s dohranom ici dobro a ne kao kod nas.
Ja juce nisam E dala da jede 3,5h i kuhala karfiol i mrkvu i krompiri zalila vrhnjem,ma nece da otvori usta a place koliko je gladan i da place zatvorenih usta user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 504
4.12.2011 18:06:35   
Amam
Sta je ovo ovako tiho user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 505
4.12.2011 18:14:36   
palachinken
Pa nedjelja, moja Amam. Familijarne obaveze user posted image Mi smo obilazili mame, sad cekamo goste.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 506
4.12.2011 18:45:27   
animagical
IZVORNA PORUKA: palachinken

Pa nedjelja, moja Amam. Familijarne obaveze user posted image Mi smo obilazili mame, sad cekamo goste.

mi ovo isto...

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 507
4.12.2011 19:32:16   
Skvo RR
jedno pitanje za zenice iz sa...ima li carapica kupiti, onih kratkih, ali da nisu jake gume...sve nas stezuuser posted image ...evo emirko zaspao...ja pristavila nocnu kafu.user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 508
4.12.2011 20:29:04   
animagical
i meni treba takvih, sve ostane udubljeno kuda ide guma

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 509
4.12.2011 20:44:24   
mala_sa
Vece i od nas user posted image
Danas familijarni dan, pa bas i niste nesto aktivne user posted image
Mi malo setali po prodavnicama, i onda odemo malo na planinu - al u pola setnje nas zatekne kisa - pa je bilo trci nazad kolko te noge nose, a A se zavalio od smjeha u kolicima ( valjda ga ono trese kako mm trci user posted image user posted image )

Evo sad "posprema" po dnevnom, Amam sestro po neredu - nista nam bolje nije, svako malo psujem kad nagazim na neku igracku user posted image

Skvo i Animagical ja bih te carapice koje ga stiscu, zavracala - tj izvrnula bih samo onu gumu preko carape, i tako ga nije stiskalo, a nisu nam ni spadale

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 510
4.12.2011 21:13:07   
Amam
Nama je te carapice kupovala rodica od mm u Bingu,radila tamo,pa nam odmah ostavi na stranu user posted image ,a ja sam znala i izvuci par gumica iz carapice npr krajeve i sredinu.

Ja djecu okupala,malo danas sabrala po kuci,tusnula se i uzivam user posted image .Jest brate lijepo kad spavaju user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 511
4.12.2011 21:48:40   
sunce27
Evo i mene malo, vidim danas na temi miran dan, slabo se pisalo a ocekivala sam da cu imati sta citati.
amam potpuno te razumijem i kod mene je haos.
lejla ovaj moj muz kao da je sa tvojim u nekom srodstvuuser posted image user posted image
Mi smo ovaj vikend samo skitale, jucer smo bile na kafi sa nasim drugaricama sa RR, upoznali smo slatku Soraju- rose i Armana- m.i.n.a. a danas sam E vodila u igraonu, uzivala je bas, sve zivo joj je bilo interesantno i pravo sam se odmorila jer nisam morala trckarati za njom.

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 512
4.12.2011 22:19:06   
lejla80
E pa vala danas ste bas zakazale sa pisanjem..kako ce biti kad podjete raditiuser posted image Mi smo malo radli po kuci ,malo isli u mahalu, mama napisala pripreme za posao i sad je vakat za odmaranje..

Nama sutra druga godisnjica braka i ujedno mi zakazana prva voznja pa se necu plaho isprovaljivatiuser posted image

I ja sam ove carapice bez gumice nalazila u Bingu a sad vise ne mozemo da ih koristimo jer A je ionako stalno bos..skine cak i one pape sa nogu..Kao sto kaze mala_sa i mi malo zavrnemo one krajeve kako bi manje zuljali..

Sunce jah..sta da ti kazem..ako otkrijes kakav recept za ove nase..javljaj..ti ipak imas vise staza od mene

2011.
2016.

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 513
4.12.2011 22:28:51   
sunce27

IZVORNA PORUKA: lejla80

Sunce jah..sta da ti kazem..ako otkrijes kakav recept za ove nase..javljaj..ti ipak imas vise staza od mene

e da znam recept rado bih ga podijelila sa tobom.
O pa zar vec 2 godine, masAllah?
Sretno na prvoj voznji.

02.03.2011. Emina

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 514
4.12.2011 22:43:04   
m.i.n.a.
Da vas i mi kratko pozdravimo....
Super babo i Palachinken,kako su nam bebaci poslije sunecenja..kako ste vi:-)
Moj A je vec neko vrijeme neka druga beba koja ima neke svoje napade huje,razdrazljivosti,jutros se placuci iz sna probudio,sa suzama ...dugo je trebalo da se smiri...ima vise stolica dnevno i naravno stvorio se ojed po guzi,sve cesce mu je stolica zuta kao kod novorodjenceta a od kada svasta jedemo nikad zuta nije bila...navece slabo spava,ustvari spava ali se vrti i bas nema miran san...kad smo tek dosli logicno lijepio se za mene pa se onda navikao i super..juce bili u sarajevu na druzenju sa nasim dragim drugovima i drugaricama,toliko je histerisao da nisam ga prepoznala i citav dan danas opet po meni visi...eto ja se izjadah...

danas je poderao trenerku prvi put na koljenu od silnog puzanja i svega pa mi nekako drago,dusa moja okretna i pokretna:-)uzece mama iglu pa zakrpit:-)
nadam se da ste sve dobro..puseeeeeeee

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 515
4.12.2011 22:46:30   
Anoniman
Mina to su ti sve simptomi zubica, da nece koji?

(odgovor članu m.i.n.a.)
  Neposredna veza do poruke: 516
4.12.2011 22:52:37   
m.i.n.a.
imamo sve keceve i gornje dvice...ostalo mi ne djeluje nista posebno drugacije...doduse juce je tako krisnuo kaze sestra oko kutnjaka se bijeli a znam da je za njih rano...jos ni sa jednim nije bio ovakav...jedino sto odkad koristim neku tecnost sto mi je sestra napravila u bolnici i mazem desne evo vec par dana,malo bolje spava..i dalje se vrti ali se ne budi cesto...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 517
4.12.2011 22:52:50   
lejla80
Zenice treba mi neki fin linkic za torte..

2011.
2016.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 518
4.12.2011 22:55:07   
m.i.n.a.
p.s.sad sam vidjela An u Luku...preslatki su..jednostavno mashAllah:-)

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 519
4.12.2011 22:55:58   
m.i.n.a.

[/quote

jesu to pripreme za rodjendan?
ako skontas sta da nije komplikovano javiiiii.......

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 520
4.12.2011 22:56:28   
Anoniman
Lejla imas pp.

Mino moguce i da su cetvorke, ne mora biti pravilo da prvo sve dvojke izrastu pa onda ostali. Da i ne znam znas li, ali u vecini slucajeva cetvorke idu prije trojkih.

(odgovor članu lejla80)
  Neposredna veza do poruke: 521
4.12.2011 22:56:56   
Super Beba
Stigoh vas pročitat, k''o kad se i niste nešto ispisale pretjerano :))
Ja vam vala odoh odmah na spavanjac...jučer i danas promenada kroz kuću, navalili sunet gosti na slatku :) Mali za sada dobar, samo što ga štrecaju zubi, čekam ovu drugu dvojku da izbije, a nikako da se nakani....
m.i.n.o - hvala što pitaš...i kod nas su počeli slični problemi unazad dva-tri mjeseca, al'' ja sam skontala da fakat ima do zuba, a i do kreveta...nešto mu nikako ne odgovara krevet, tj. kako smo promijenili madrac, sad ima onaj niski...pa MM i ja dumamo šta da radimo, dal'' da kupujemo novi krevetac (tipa onaj balkon) ili da se preselim(o) s njim na drugi krevet u dnevni...vidjeću ustvari kad mu izađe dvica..ako budu noći mirnije, ne mrdam ga :)
iman - kako prođe UZV?? Kako je Imančica?
mersiha - ako ti je za utjehu, ni ja ti nemam zapikanu RR curu za maloga :) Nek'' on sebi bira kad mu bude vakat :))
skvo - sretan rođendačić sa zakašnjenjem, sve naj želim Emiru! I vjeruj, nije sunet tako strašan...barem meni nije bio, jer sam ga uzela kao nešto normalno, nešto što se mora obaviti...a moj mali još ima haman pa 10 mjeseci, sa manjim bebama je to puno lakše...nit mrdaju puno, nit se okreću, nit se diraju gdje ne treba :)))

< Poruku je uredio Super Beba -- 4.12.2011 23:00:27 >

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 522
4.12.2011 22:57:48   
sunce27

IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

Da vas i mi kratko pozdravimo....
Super babo i Palachinken,kako su nam bebaci poslije sunecenja..kako ste vi:-)
Moj A je vec neko vrijeme neka druga beba koja ima neke svoje napade huje,razdrazljivosti,jutros se placuci iz sna probudio,sa suzama ...dugo je trebalo da se smiri...ima vise stolica dnevno i naravno stvorio se ojed po guzi,sve cesce mu je stolica zuta kao kod novorodjenceta a od kada svasta jedemo nikad zuta nije bila...navece slabo spava,ustvari spava ali se vrti i bas nema miran san...kad smo tek dosli logicno lijepio se za mene pa se onda navikao i super..juce bili u sarajevu na druzenju sa nasim dragim drugovima i drugaricama,toliko je histerisao da nisam ga prepoznala i citav dan danas opet po meni visi...eto ja se izjadah...

danas je poderao trenerku prvi put na koljenu od silnog puzanja i svega pa mi nekako drago,dusa moja okretna i pokretna:-)uzece mama iglu pa zakrpit:-)
nadam se da ste sve dobro..puseeeeeeee

heheh dusa draga,pa jucer nije imao ziva mira ali neka ga bas je meden eh kako samo slatko puze hihi a hajde mama krpi trenerku sta ima veze

02.03.2011. Emina

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 523
4.12.2011 22:58:48   
sunce27

IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

[/quote

jesu to pripreme za rodjendan?
ako skontas sta da nije komplikovano javiiiii.......

hahaha koja si ti vrijednica

02.03.2011. Emina

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 524
4.12.2011 22:59:21   
Skvo RR
Super bebo, pa sto mu ne stavis stari madrac ispod tog madraca...?I emirko spava na novom madracu a od njegove sestre stari je ispod njega..ja opet stavila da ne puheta od poda.user posted image

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *