Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mala_sa ma neznam stvarno sta mu je niti spava a niti ja spavam al eto menje vise za mene nego mi njega zao jadno dijete samo skici i place a samo glavicu zavlaci meni u njedra i tako i po noci,hoce samo da je uz mene ma nemam pojma sta je ali jedva cekam da prodje i da se djete pocne igrati kao do sada
Mersiha hvala sto pitas, ma super je on hB, evo sad se uspavao uh lijepo je i ovovrijeme kad spava Sad je poceo da se dize na noge, pa samo bi da se vere po meni - izgaza me svu... ljubi nam druga
Iman javi nam se, kako je proslo danas???
poz zene e ova guralica je boli glava super stvar taman kad su u fazi da prohodaju ja imam dobila chicovu ima i neke melodije svira lupka ma svasta nesta
nema imancice sa vijestima a znam da je sve ok proslo na ultrazvuku hvala dragom Bogu cekacemo da se javi da detaljno napise sta ima
Upratih dešavanja jedva :) Vidim ćune su bolje Enči cure su medne!!!! Danas sam bila na BB i baš mi bilo lijepo, još ljepše što je MM čuvao djecu, pa sam baš oćejfila :) Al zato kada sam se vratila mali me grli,ljubi,mala proguta sisu helem veselo, zaskočiše me sa svih strana.... I ja danas postala punoljetna opet , dobilaaaaaa A tako je bilo lijepo ne misliti kada treba doći sljedeća i kad će procuriti
Vid' zena,nigdje nikog,hajmo na noge lagane Dobar jutar od nas ,mi malo bolje spavali nego inace hB. Skvo,sa zakasnjenjem sretan 3. mali rodjendn. Enci kako su divne ove nase snahice. Imaan kako bi na UZ
Joj zene drage,ne znam kako kod vas,ali moja djeca toliko razbacuju po kuci,da je to nemoguce sabrat,kuca mi je k'o poslije cunamija
jutric zenice i bebice...ja vec bila napravila detaljan plan gdje danas sve otic,al izgleda bice ko i svaki dan...sjedi,igraj se pravi rucak,skuplaj igracke po 100 puta dnevno i tako....lijepo je ono,toplo,samo sto puse vjetar i poslije ce vjerovatno kisa.... bas mi je zao....
Hej zene...imam jedno pitanj? Kad budem bebe vodila na kontrolu prvi put jel moarju unaprijed imati otvorene kartone ili...? Nesto sam zaboravila kako to hoda??? Zdravstvene knjizice smo vec napravili.
palachinken....ma vidjet ces sve su sladji i sladji-ne mogu joj se nacuditi! Otkako je rodjena,svaki mjesec kazem-e sad mi je dijete najsladje, pa sljedeci, e sad...i tako vjerovatno dok ne napuni 18 ce biti . Sta tvoj veliki momak radi-ne mogu vjerovati d amu je vec 4 i po,a ko da sam te jucer citala na temi o trudnoci!
Hannice,kod nas mora imati smao knjizicu a karton onda naprave naknadno-e sad ne znam kako je inace negdje drugo.
palachinken....ma vidjet ces sve su sladji i sladji-ne mogu joj se nacuditi! Otkako je rodjena,svaki mjesec kazem-e sad mi je dijete najsladje, pa sljedeci, e sad...i tako vjerovatno dok ne napuni 18 ce biti . Sta tvoj veliki momak radi-ne mogu vjerovati d amu je vec 4 i po,a ko da sam te jucer citala na temi o trudnoci!
Hannice,kod nas mora imati smao knjizicu a karton onda naprave naknadno-e sad ne znam kako je inace negdje drugo.
Momak išao na potkraćivanje ćune pa smo oko toga deverali, a inače dobar ko zmaj! Ja kontam da neces morati cekati 18-tu, nego do puberteta, pa ćeš se sjećat' ovih riječi sa sjetom
Ma nije problem da poranim,i onako sam ko vampir,po cijelu noc dezurna,uvijek neko gladan. Od juce se stvar dodatno zakomplikovala,Afan ima grceve,a ja nemam iskustva s ti,Hana ih nikad nije imala,hB. Nadam se da su privremeni i da nece trajati mjesecima jer cu poludjeti u tom slucaju.
Hannice - mojoj su odmah prestali grcevi (dobro nako 2-3 dana) - kad sam joj pocela svaku vecer mazati stomak jestivim toplim uljem i pelenu stavim da joj dodatno utopli, a kad je bas plakala pomagalo je i nosanje - TIGAR NA STABLU - vec sam pisala - uzmes je potrbuske i dlan svoj stavis na njen stomacic,a drugom joj pridrzavas glavicu i statak tijela- tako da ona na tvojoj ruci znaci lezi potrbuske a noge i ruke vise ( ma znas bas ono kao na slikama kad tigar odmara na drvetu!
Pozz Napokon nakon 4 dana sam naspavana i raspolozena a A spava, predhodne 3 noci i 3 dana nismo oka sklopile nijedna, ne znam sta joj je bilo, ali nije nikako mogla da zaspi duze od 5 mniuta, i muz i ja smo bili kao zombi, sreca pa su nam mame pritekle u pomoc :) Tako je zalosno plakala, nisu grcevi, ne znam sta joj je bilo, dusa tako mi je bilo zao a nisam znala kako da joj pomognem, nema nista gore od tog :( nadam se da su ostale bebice dobro, vidim da je mersiha 77 imala slican problem, ljubimo vas sve :*
A, hvala vam na cestitkama...jos mjesec i idemo u eksperimentisanje sa hranom.. , to mi je omiljeno bilo sa Umicom, pa vidimo...Evo momak spava drugu turu...koristi sto mu je sestra vanka...pa da se naspava
Skvo, zaboravih vam čestitati. Tvoj Emirko baš dobra neka bebica, sam sebi pravi mjesto Mi smo počeli s 4 puna sa dohranom, imamo repertoar od mrkve, tikve, riže i jabuke pa kombinujemo, baš mi je šega, zijeva ko ptić za kašikom
helena, pitaš kako smo podnijeli. Prvih 6-7 sati je bilo guravo, kasnije se smirio, a ja dok oko njega, dok oko svih ostalih na sebe nisam ni mislila. Tek će me stići.
Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći