|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine (chat)
3.12.2011 17:28:50   
bombina
drage moje pomagajte...moja A je pet dana pila sirup protiv kaslja CEFACLOR ALKALOID  i evo vec treci dan ima kao proljev,4-5 stolica dnevno,kao zelena voda,samo po malo...sad uzela da procitam onaj papiric iz sirupa i pise da se odmah javimo ljekaru ako pacijent dobije proljev...sta sad da radim???je li neko imao ovakva iskustva i je li neko uopste koristio ovaj sirup????

AMINA-15.2.2011. rodila se mamina princeza

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 451
3.12.2011 17:33:14   
taurus
bombina to se često dešava kod upotrebe antibiotika jer se ošteti crijevna flora
uzmi linex baby kesice koje regulišu crijevnu floru
ako proliv potraje i sutra javi se ljekaru

(odgovor članu bombina)
Neposredna veza do poruke: 452
3.12.2011 17:51:20   
Skvo RR
hajj....evo da se i ja malo javim....user posted image mi iduce sedmice idemo na cinu....mama zaboravila skroz...user posted image , tipicno za mene....bebek je okej...zadnjih dana sam primjetila da se odize u maminim rukama da sjedneuser posted image , bas mi nesto rano...ali hajde....uglavnom jedva cekam i vaganje.. Na ovoj nasoj ima izmedju 6 i 6, 500 ...pa cemo vidjeti...uglavnom mjerila sam ga dug je opet izmedjuuser posted image , 68 i 70 cm...vidjet cemo....bali posebno navece, pravo puno...sve mu kapa iz usta...vezano za igrackice...voli jednu suskavu slikovnicu...pa se pati sa njomuser posted image , jos nije fino naucio da drzi...pa je smijesan kada se ljuti....sada trazi malo vecu paznju...tj...nece sam u prostoriji ni 5 minuta...samo je bitno da nas moze prebrojati....user posted image ...i bebek zna bljucati...i onda ide stucanje od pola sata...a ja mrzim to slusati....user posted image ...eto toliko od nas.....i da danas nam je masallah tri mjeseca.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu bombina)
Neposredna veza do poruke: 453
3.12.2011 17:56:24   
Skvo RR

IZVORNA PORUKA: taurus

bombina to se često dešava kod upotrebe antibiotika jer se ošteti crijevna flora
uzmi linex baby kesice koje regulišu crijevnu floru
ako proliv potraje i sutra javi se ljekaru

isto ovako je moj savjet...iako to nije po meni veliki broj stolica, linex bi trebao rijesiti problem...daji samo tekucinu...

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 454
3.12.2011 18:00:54   
sporty mamaa
Skvo cestitamo tri mjesecauser posted image user posted image user posted image user posted image I moja se isto dize kad je drzim u sjedeciuser posted image user posted image Rano, rano....
A ovaj linex, meni se pokazao kao bacanje para, popili sve i nista, dijete i dalje imalo proljevuser posted image Onda smo kupili enterofuril i za dan dva se sve reguliralouser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 455
3.12.2011 18:44:11   
bombina
evo dala sam joj linex...nadam se da ce se stanje stabilizovati...a je li moram i sutra da dam linex???

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 456
3.12.2011 18:50:58   
lejla80
Mersiha vala i ta tvoja sveki neka vjestica...sta tvoj muz veli na njeno ponasanje??

Bombina i mi pijemo taj antibiotik trenutno..dosad nismo imali problema..Mozes nazvati pedijatriju pa njih pitati ako imas nekih nedoumica..

2011.
2016.

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 457
3.12.2011 18:53:31   
enči80
Skvo čestitke na rođendankuuser posted image user posted image user posted image ...gdje je torta?

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu bombina)
Neposredna veza do poruke: 458
3.12.2011 18:56:57   
enči80

I je dobro,hvala Bogu.Sad joj je sve interesantno, dam joj kesu u ruke i po sat vremena je proucava pa mogu i ja malo odmoriti.Kako je tebi sa dvije .Sigurno si se vec privikla.

Prikavam se jošuser posted image user posted image ...pazi ti sa tom svojom kesom...

Mersiha ja nemam svekrvu pa te ne mogu razumjeti ali evo ti jedanuser posted image podrške.

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 459
3.12.2011 19:01:04   
animagical
enci gdje mi je snaha? 

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 460
3.12.2011 19:04:22   
enči80

IZVORNA PORUKA: animagical

enci gdje mi je snaha? 

Spavajuuser posted image ,sve sam pokušala da im produžim vrijeme spavanja pa čak i kupanje im ponjerala ali ništa ne pali...zato ustaju ranom zorom taman da babu na posao isprateuser posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 461
3.12.2011 19:09:02   
animagical
haj suti ovo moje zaspi tek u 12user posted image kad on zaspi mm i ja se samo komiramo... i onda ujutru ne smijem da suskam do 10 jer gospodin spava...user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 462
3.12.2011 19:16:05   
enči80
Naučio mi zet u stomaku do kasno biti budan...hmmm ti si kriva ali ja ću te posbnim pedagoškim metodama da sredim...ljubi ti meni toga čupka slatkog...a moje oćelavile pozadi odkako su pošle glavu okretatiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 463
3.12.2011 19:41:38   
Skvo RR
a moj zaspe od 7 do 8, a ujutro budjenje oko 7 i 30 iako je jutros do pola 10 drinjao....user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 464
3.12.2011 19:43:02   
Skvo RR
vidis enci da ti moj bebek odgovara...evo zaspao prije 5 minuta....

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 465
3.12.2011 19:43:23   
mersiha 77
lejla i enci ma jasta je nego vjestica ako nije kako ona hoce,nece nikako
mm samo suti ,sa njim je pricala a nas nije ni pogledala a kamoli potrazila
ali nesmeta meni to nimalo,nego nemogu da vjerujem
jer moja mama gine za svoje unuke

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 466
3.12.2011 19:45:57   
mersiha 77
ma u vraga sve imate snahe na rr,samo ja nemam
jel se to nikome nesvidja moj momak?user posted image

Neposredna veza do poruke: 467
3.12.2011 19:55:36   
enči80

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Nemoj ti meni okolokole...gdje je torta?user posted image user posted image user posted image
Jedna ide mome A.user posted image a za drugu...hmm...'ko prije djevojci- njegova djevojka' mada bi mi taj tvoj Emirko odgovaraouser posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 468
3.12.2011 19:58:12   
animagical
IZVORNA PORUKA: mersiha 77

ma u vraga sve imate snahe na rr,samo ja nemam
jel se to nikome nesvidja moj momak?user posted image

ma mersiha nestasica je cura, zapikaj jednu i ne daj nikomeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 469
3.12.2011 19:58:55   
animagical
IZVORNA PORUKA: enči80

Nemoj ti meni okolokole...gdje je torta?user posted image user posted image user posted image
Jedna ide mome A.user posted image a za drugu...hmm...'ko prije djevojci- njegova djevojka' mada bi mi taj tvoj Emirko odgovaraouser posted image user posted image

ja sam zapikala svoju sarajkicu, ona se ovdje vec i naviklauser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 470
3.12.2011 20:01:24   
mersiha 77
ma zapikala bih ja,ali moram se sprijom prvo dogovoritiuser posted image
dabogda da ce neka dati da joj scer ode tako dalekouser posted image

Neposredna veza do poruke: 471
3.12.2011 20:07:56   
enči80

IZVORNA PORUKA: animagical

IZVORNA PORUKA: enči80

ja sam zapikala svoju sarajkicu, ona se ovdje vec i naviklauser posted image

user posted image user posted image
user posted image

P.S.pogjedajte mi ticker...ovaj treći...pravim cickolino društvouser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 472
3.12.2011 20:18:56   
animagical
vidis imamo istu aktivnostuser posted image ja pedalam evo treci dan...

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 473
3.12.2011 20:49:37   
bombina
draga mersiha imam ti ja jednu ono bas plahu curicu,al ne znam bil se taj tvoj momcici slozio...malo je starija od njega,pa ne znam eto...provjeri pa mi javiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 474
3.12.2011 21:09:57   
mala_sa
Vece drage moje user posted image

Evo mi konacno dosli kucici user posted image danas smo se cijeli dan setkali, kupili smo i novu auto sjedalicu user posted image - mama je bas zadovoljna, pogotovo cijenom user posted image user posted image

Vidim djecaci su nam hB bolje, ma rekla sam vam ja, mi se mame previse prepadnemo user posted image

Mersiha ma nemoj se draga sikirati, svega u Bozijoj basti user posted image ...Joj neznam stvarno sto ti Anes slabo pajki, da ga nemuce zubiciuser posted image

Nasoj ljepotici Asoni cestitamo za kalendar user posted image user posted image

Entinte draga, sta mislis da pogledas na Piku za AS?? Kako nam je drugar??? user posted image

Enci princeze su user posted image user posted image

Animagical ljubi nam malog smjeska, supavog user posted image

Skvo sretan vam mali rodjendanko user posted image user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu bombina)
Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *