|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine (chat)
3.12.2011 12:32:55   
Gemelli

hvala draga, nego cuj od 9, meni nekako telatina, po mom nekom misljenju, najbolja, najlaksa i za pocetak, ne znam najpogodnija, mlado skoro bijelo meso, meni se cini da malo pretjeruju sa tim tabelicama u nekim slucajevima user posted image

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 426
3.12.2011 12:38:41   
Gemelli

Drage, a kako cu ja znati koje su bebace od Cickolini i Asoni, listam slikice i sve su bebare mashalla medovi, sto znaci da su vase ljepotice bas posebne

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 427
3.12.2011 12:52:14   
enči80
a specijalni pozdrav za enci80 , odavno te nisam cula, kako cure drage, kako si mi ti,
ima li bona umora ili sad vec pocinje onaj period kada je mnogo lakse, bas mi je drago sto vidjeh tebe, haj nam i ti daj jedno novu slikicu .

user posted image

Dobro sam hB a i cure malo zafrkavaju ali eto sve će se izdržati jer već sad su počele malo i da se same zanimaju za okolinu pa ne treba stalno titrati oko njih.Kako su tvoji A na kvadratuser posted image ?Jesi li ti ozdravila?

user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 428
3.12.2011 12:57:00   
palachinken
Superbebo, nama je ćuna-doktor rekao da ništa ne diramo do kontrole, koja se odradi 24h po sunetu. Išla je jedna gaza oko ćune i jedna preko, koju smi mijenjali kako je propiša, a tu je da se prati ne daj Boze krvarenje, jer bi pelena upila. Elem, skinuli smo i to, obavili kontrolu, i sad trebamo stavljati obloge od kamilice 14 dana.
Hajd nek smo i to rijesili. Danas, dok smo čekali, dodje "beba" od 30 i kusur godina na sunećenje, cura ga dovela. To je bila opšta šega u čekaonici user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 429
3.12.2011 12:57:05   
Gemelli

mashallla user posted image user posted image

jesam hvala, ne bole vise, joj suti vise mi je boli bilo preko glave user posted image

cure su ti ljepotice i uopste ne lice, 100% mama i tata u minijaturi, et bas mi je drago da ste super, ljubim

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 430
3.12.2011 12:57:34   
palachinken

IZVORNA PORUKA: enči80

Dobro sam hB a i cure malo zafrkavaju ali eto sve će se izdržati jer već sad su počele malo i da se same zanimaju za okolinu pa ne treba stalno titrati oko njih.Kako su tvoji A na kvadratuser posted image ?Jesi li ti ozdravila?

user posted image

Ništa ti ne valjaju user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 431
3.12.2011 13:02:21   
mimikimi
poz zene

evo  jedna velika cestitka za asoni user posted image
user posted image user posted image user posted image

gemeli ako smijem dodati ja svojoj odavno dajem teletinu mozda od 6 mjeseca sa povrcem licno sam misljenja da je bezze cekati 9 mj upravu si za te tablice

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 432
3.12.2011 13:06:08   
mimikimi

user posted image  

user posted image

masanla lijepih bebica user posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 433
3.12.2011 13:08:20   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: mala_sa

Cestitamo male rodjendanke nasem Mehmedaliji i maloj Emini user posted image user posted image user posted image user posted image

Amam ljubi nam drugara, uh i ja svog samo ostavljam na sred cilima, tu mi je jedino siguran

Cinko i Sbebo: ovo momcima za cunu user posted image (nego gdije su te fondantice?? user posted image )
user posted image

heheheh, bo'me, rekoh ja - isplati se ovaj sunet :P
od mene slabo torte da ćeš vidjeti, a kamoli tog fondanta...ja sam samo očistila kuću, a ostali ukućani su bili zaduženi za torte, pite, sokove :)) Zato ima da dobijem još 5 kg u ova dva dana - samo jedem, k'o kad mi je pun frižider (i on se jado obradov'o)...

a palachinken - mogu misliti njegova "veselja" (od toga mlađahnog sunetlije user posted image )...a vidiš, kod nas kamilica samo heftu i već naredni petak možemo ga banjat u kadici...do tad, kantarion na ćunu i bademova krema na pelenu...

Iman - je li kod tebe danas kontrola? Sretno i javi kako prođe...(nadam se da nisam šta fulila....)

i od mene sretan mali rođendan Emini i sve naaaaj! user posted image

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 434
3.12.2011 13:10:06   
Anoniman
Gameli junetina od devet mjeseci, a ako si pocela dohranu sa 4mjeseca sa sest vec mozes povrce na mesnoj supi, a sa sest i po, sedam vec teletinu, piletinu i puretinu.

Enci ne stavljaj vise slike, Luka mi nocima ne moze spavati, dekoncentiru ga ove tvoje ljepoticeuser posted image

(odgovor članu mimikimi)
  Neposredna veza do poruke: 435
3.12.2011 13:39:52   
enči80
Enci ne stavljaj vise slike, Luka mi nocima ne moze spavati, dekoncentiru ga ove tvoje ljepotice

Hvala vam od user posted image

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 436
3.12.2011 13:44:55   
zumbulcica

Enci ne stavljaj vise slike, Luka mi nocima ne moze spavati, dekoncentiru ga ove tvoje ljepotice

Hvala vam od user posted image

Enci zeno, pa gdje si tiuser posted image .Cure su ti mashallah predivneuser posted image user posted image

sunce mamino,21.08.2011.

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 437
3.12.2011 13:45:39   
lejla80
Mi smo rucali teletinu vec sa sedam mjeseci a napominjem da smo poceli papati sa sest..tako da smo prvo malo koristili supice dok mali ne nauci jesti pa onda presli na konkretne stvari..heheh

Enci preslatkouser posted image user posted image user posted image

A vi mame sto imate djecake sa novim cunicama ne stedite kreme da se cune ne lijepe za pelenicu...

Svima pusa..odosmo bebi i ja malo u mahalu ...vani toplo pa da iskoristimo

2011.
2016.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 438
3.12.2011 13:52:15   
treciputmama
IZVORNA PORUKA: palachinken

Danas, dok smo čekali, dodje "beba" od 30 i kusur godina na sunećenje, cura ga dovela. To je bila opšta šega u čekaonici user posted image

eto, vidite kakav je vakat doso- dosta sto se roditelji i rodbina sikiraju za sunetliju- sad jadne i djevojke moraju brinut kako ce im momak proc....eh, da mi je znat ko ce njemu mijenjat gaze hehhheuser posted image

10.10.2005. rodila se moja ljepotica- nasa prva sreca
07.07.2009. obradovani smo po drugi put- stigao je jedan momak....
18.07.2011. jos jedna ljepotica se pridruzila sretnoj porodici...

eto...jedna veeeeelika sretna porodica, hvala Allahu dz.s

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 439
3.12.2011 13:52:48   
bebix
hello i od nas, mi malo setali vani je preeeeeedivno sad I spavauser posted image
Cestitke na novim cunamauser posted image  Palachinken i  S.Bebo blago vama vi ste to predeverale, aBd mi cemo na proljece, taman oko 5-6 mj
Enci predivne su ti djevojcice mashAllah
Asoni i tebi cestitke na februaruuser posted image
Ostale user posted image

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 440
3.12.2011 13:54:39   
zumbulcica
Palacinko i Super Bebo, nek vam je hairli.Ljubite te velike momkeuser posted image

sunce mamino,21.08.2011.

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 441
3.12.2011 14:03:20   
enči80
Enci zeno, pa gdje si ti .Cure su ti mashallah predivne

user posted image Tu sa j ali tebe neJma.Kako nam je I?

hvala vam drage teteuser posted image

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 442
3.12.2011 14:04:45   
Super Beba
enči - cure su user posted image  user posted image

ja se tih tablica i nisam nešto plaho pridržavala...samo sam izbjegavala, i još uvijek izbjegavam, visoko alergene namirnice...i teletinu i piletinu mu dajem već od 7.-og mjeseca...al, opet, svako treba da sluša svoje dijete i da individualno procijeni kad treba šta uvoditi i da li je beba spremna za isto...ja malom već dajem kravlje mlijeko, mandarine, grožđe sam mu dala sa nekih 6 mjeseci, tad bila sezona, a po nekim tablicama grožđe ide tek u 9.-om mjesecu...itd, itd,...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

Neposredna veza do poruke: 443
3.12.2011 14:17:05   
zumbulcica

user posted image Tu sa j ali tebe neJma.Kako nam je I?

hvala vam drage teteuser posted image
[/quote]

I je dobro,hvala Bogu.Sad joj je sve interesantno, dam joj kesu u ruke i po sat vremena je proucava pa mogu i ja malo odmoriti.Kako je tebi sa dvijeuser posted image .Sigurno si se vec privikla.

sunce mamino,21.08.2011.

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 444
3.12.2011 14:43:45   
Cickolini
Da mahnemo ... Ja citav dan hodam ko zombi po kuci. Do 5 ujutro sam bila budna. Gledala filmove ... Citav dan sam ko izgubljena.

Vidim Super Beba se naspavala, e nek si i zasluzila si vala hahaha Ljuuubimo vas i bas nam je drago da je prva pisa prosla dobro ;)

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

Neposredna veza do poruke: 445
3.12.2011 15:03:18   
Cickolini
Sad sam vidjela na tickeru .... danas je mm i meni 3 godine, 3 mjeseca, 3 sedmice i 3 dana kako smo u braku user posted image Slatko

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 446
3.12.2011 15:11:10   
ljubičica 28
Mah-mah i od nas...

Enči, cure su meeeeeeed, ja se sva rastopim kad vidim blizance a pogotovo cujice Al' mogu mislit' kako je kod tebe veselo user posted image

A ni onom čupi čupavom nema mahane, sladak je pravo user posted image Mom J. rođena kosica sva brzo opala al' je zato sad k'o podšišan, sva jednaka...

Amam, kako nam je drug? Ja svog samo na podu ili u krevetiću ostavljam još od 4. mjeseca, baš me uvijek bilo strah tog valjanja i padanja user posted image Sad ga nađem uplakanog pred vratima gdje god ga ostavim user posted image

Ašoni, čestitke za ljepoticu user posted image

Super beba, čestitke za sunet user posted image i za prospavanu noć user posted image

Palachinken, jel i tvog Kukolj osunetio? Kod nas je preporuka bila ista, al' moj ti je savjet što više nek ti je dijete bez pelene, meni je bolji rivanol nego kamilica (čini mi se da u uputama stoji ili jedno li dr.) ali i to ne često jer je poznato da bilo kakva rana teže zarasta ako je stalno vlažna...i maži nekom kremom da se ne lijepi za pelene, mi smo mazali bivacinom iako oni ne preporučuju ništa za mazanje user posted image ...

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 447
3.12.2011 16:11:10   
mersiha 77
joj palachinko kako ti taj narod prezivi sunet,sto vikase da neznaju kako ce prezivjeti?user posted image
jesam mahalusauser posted image

Iman jestel dosli?
sta su vam rekli?user posted image

nama nana nije dolazila niti je zvala,sveki
neki dan kad smo posli na UZ prosla pored nas na stanici
a danas u trgovini nije htjela da vidi unuce,eto svakakvih ljudi i cudiuser posted image
jako ruzno

(odgovor članu ljubičica 28)
Neposredna veza do poruke: 448
3.12.2011 17:09:59   
sporty mamaa
Poz i od nasuser posted image
Bebama od nasih forumasica cestitke na pobjediuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Izgubila sam se na ovoj temi, ne stignem nikako, moja beba po danu ama skoro nikako ne spavauser posted image user posted image Vjerujte da mi je vise i dojenja preko glave, nikako ono pravo da doji po 15 minuta nego trazi svaki cas, a to traje dvije tri minute i sve tako... Po noci fino doji, po 15 minuta pa onda dobro i spava. Meni nekad dosadi pa izdojim mlijeko, dam joj 120 ml na bocicu ona to popije u jednom dahu i onda mi jedino zaspe i miruje... Slatke muke......

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 449
3.12.2011 17:26:56   
animagical
sportyuser posted image mogu misliti jest ti veselo s velikom i malom, ali narast ce, nece uvijek zezati...ovaj moj mis se bukvalno prezderava pa sve zaljeva po kuci...masina samo vrti...i skontao je da uz gugutanje zna i cicati pa mi vriska probi usiuser posted image pa mu drago kad drekne i smije se sam sebi...

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *