Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Samo da se zahvalimo svima na cestitkama ... S nestrpljenjem iscekujemo ko ce nam se pridruziti na kalendaru.... Poljuuuubac od moje male zvijezdice ;)
Enci, Selma... ma Ana opet jaku upalu oba uha, opet antibiotici, danas osmi dan kako ima temperaturu, a Luki mi bio zacepljen nosic, a evo veceras poceo kasljati. Uglavnom nikad miran sa djecom. Selma...moja mrsa je postala nasa domaca zivotinja , kucni ljubimac . Poslednje su mi nasli u mlijeku i na dojci, sad sam ispila terapiju, prestala dojiti, popila tablete za prestanak laktacije pa sam valjda bestiju u mlijeku ubila, a na dojci se povuklo, ali za koji dan ce negdje drugo poiskakati, kazem ti ja lijepo joj kod mene
cickolino nisam ni sumnjala cura je med samo slika je bila po meni naj naj bolja stvarno ako cura nema momka ja cu joj dati svog sina hahah ma samo dok ga osunetim ccccc jer su ove dvije mame hrabre ja jos nemam petlje pozzzz
Evo malo i mene, uspjela sam sve procitati ali sam vecinu zaboravila. Super bebo i palachinken Allah Mubarek Olsun, nadam se da su momci dobro. Nasoj princezi Dannii cestitam Mersiha hvala Bogu sada si rahat i jako mi je drago da je Anes ok. Iman i tvojoj princezi zelim sve najbolje i da sutra aBd i vas doktor obraduje lijepim vijestima. Lejla draga mogu misliti koliko si se prepala, e bas skoro mi je jedna prijateljica pricala da je i ona imala taj slucaj, nadam se da nam je sada rodjak ok. Vidjela sam da ste pricale i o hrani, moja bebi na srecu sve zivo hoce da jede i kod nje nema biranja ali zato nece nikako da pije vodu. Nasem drugu Mehmedaliji sve najbolje zelimo za njegov 9 rodjendan
ej ženiceeee je li nas iko poželio i pitate li za nas ne stizem nikako da se javim, K zaspe oko 8 i do ujutro a pravo da kazem i ja gledam sto ranije da legnem. K se super slaze sa tetom cuvalicom i imaju svoj neki ritam koji svima odgovara Danas sam bas isla da gledam autosjedalicu za njega pa sve nesto preskupo, pa htjedoh vas priupitati gdje mogu pogledati jos u sarajevu a da nije zara Nedostajete nam
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
vece... Ja se svasta nesta nacitah a sta sam zapamtila vidjet cemo. Mersiha,kod tebe masallah prava slatka,nek je hB,samo nek su zdravi. Iman sretno sutra,bice to sve za 5,kod ljepotice. Babilon ,nadam se da uzbuna bezazlena ali ti ipak napravi sve da budes sigurna. Super Bebo,palachinko,nek ste hairli i to zavrsili,zelim vam mirnu noc Ciciban,hB da ste bolje. Jelo draga zar opet ture,misa mu,vibrice da brzo prodje.
Joj drage ja sam veceras premrla,ohladila se,ostavim Emana da sjedi i A da ga pazi,samo da ne padne,a ja do wc-a,kad samo nesto tup,i vriska,on krenuo s trosjeda,ona ga posla uzeti i kako je on tezak,glavom lupi od sto,joj kako sam se nasekirala,pa ni u halu ne mogu rahat. Stavljala sam mu hladnu oblogu,ima crveno i evo ga jos ne spava,budan je od 16 i 30
Amam sto se tice ne spavanja ako te tjesi moj zadnju turu po danu odspava oko 1-2 i tek navecer oko 8 zaspe hehehe A sto se dohrane tice ma ovaj puca sve i to jede sve dok ne stanes davati, ne bi taj okrenuo glavu i da odbije nema sanse, samo daj daj, masallah ne urekao se ali i ne tovimo ga sad heheheheh
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
Joj drage ja sam veceras premrla,ohladila se,ostavim Emana da sjedi i A da ga pazi,samo da ne padne,a ja do wc-a,kad samo nesto tup,i vriska,on krenuo s trosjeda,ona ga posla uzeti i kako je on tezak,glavom lupi od sto,joj kako sam se nasekirala,pa ni u halu ne mogu rahat. Stavljala sam mu hladnu oblogu,ima crveno i evo ga jos ne spava,budan je od 16 i 30
E dusa draga, nadam se da ga ne boli, uh mogu misliti kako si se prepala i nasekirala, meni se muz smije ja E nigdje ne ostavljam samu, ona ide i u wc sa mnom.
Ljepotici Emini sretan mali 9.rodjendancic . Ma draga Suncice,ne mogu ti opisat kako mi je bilo,evo konacno je zaspao. Ma ja sam njega ostavljala do sad na podu u lezecem i odem do wc-a,ali se bas bio zaigrao i kontam brzo cu . Ajnur dusha draga,medena vesela