|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine (chat)
2.12.2011 10:52:16   
sweet insanity
Babilon, nadam se da ce se ispostaviti da nije nista ozbiljnijeuser posted image Ljubi ga.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 326
2.12.2011 11:02:37   
Emica_sa

IZVORNA PORUKA: babilon

on je bas vesela bebica, fion napreduje, jede, plaki samo kad je gladan, sve je dobro hB, ali eto zivot nam je takav.. bas citam zene se jadaju kako im je fontanela velika a ja u sebi mislim da je imeni da o tome strahujem user posted image

Hvala Cickolini puno! i cestitam ti! (vidim da cestitaju ti, iskreno ne znam za sta, ali od srca cestitam user posted image )

Slican slucaj je imala jedna zena kad sam ja bila sa sinom u bolnici,ono sto obavezno trebas uraditi je traziti uputnicu za neuropedijatar i odvesti bebu neuropedijatru ako si u sarajevu to je na jezeru,imaju 3 neuropedijatra i sva tri su dobri doktori,oni ce te vjerovatno poslati na ultrazvuk mozga i jos nekih stvari,ali moras reagovati,ne znam gdje idete pedijatru,pa vam ona sama nije dala uputnicu jer kod tako malih beba se odmah reaguje

Hello, it's me...

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 327
2.12.2011 11:06:40   
mimikimi
IZVORNA PORUKA: Emica_sa

on je bas vesela bebica, fion napreduje, jede, plaki samo kad je gladan, sve je dobro hB, ali eto zivot nam je takav.. bas citam zene se jadaju kako im je fontanela velika a ja u sebi mislim da je imeni da o tome strahujem user posted image

Hvala Cickolini puno! i cestitam ti! (vidim da cestitaju ti, iskreno ne znam za sta, ali od srca cestitam user posted image )

Slican slucaj je imala jedna zena kad sam ja bila sa sinom u bolnici,ono sto obavezno trebas uraditi je traziti uputnicu za neuropedijatar i odvesti bebu neuropedijatru ako si u sarajevu to je na jezeru,imaju 3 neuropedijatra i sva tri su dobri doktori,oni ce te vjerovatno poslati na ultrazvuk mozga i jos nekih stvari,ali moras reagovati,ne znam gdje idete pedijatru,pa vam ona sama nije dala uputnicu jer kod tako malih beba se odmah reaguje

znam slucaj nakon pretraga i ostalog sve bilo ok jos nije je bilo haman nikako fontanele

bice to aBd ok

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 328
2.12.2011 11:06:49   
Emica_sa
Cickolini cestitamo izvini draga,ali ja obicno izludim kada procitam ponasanje nasih pedijatara,cuj pratit cemo,ako se primjeti bilo sta sto odstupa od normalnog odmah se daje uputnica za strucno lice,pogotovo kad se radi o ozbiljnim stvarima

Hello, it's me...

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 329
2.12.2011 11:09:25   
Emica_sa

IZVORNA PORUKA: mimikimi

znam slucaj nakon pretraga i ostalog sve bilo ok jos nije je bilo haman nikako fontanele

bice to aBd ok

Ali isto tako ima slucajeva gdje su bile ozbiljne posljedice,niko nije rekao da nece biti ok,nego samo da provjeri sa osobom koja se razumije u te stvari,a to nije pedijatar

Hello, it's me...

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 330
2.12.2011 11:09:36   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Cickolini

Hej draaage moje hvaaala vam puuuno. Ja sam bas sretna. Nekako me ovo bas bas istinski obradovalo. Mozda zvucim glupo, ali eto ja sam bas puuuno sretna hehe.

Valjda od svih losih vjesti nekad da me i lijepe stvari prate.

aaaaaaa, luuudiiiillllloooooooo, bravo Daniauser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 331
2.12.2011 11:10:57   
Cickolini
Doktori ne reaguju dok nije alarmantno. Zato sam joj i napisala da ode privatno. Ja u Sarajevu sam odustala od drzavnih bolnica, ali je zalosno sto placamo zdravstveno, a nista ne dobijamo.

Hvala svima na cestitkama :)

Pogledajte mi novi ticker hahahahahaahahah

BTW Moja se beba ponasa od jutros bas ko zvijezda ... postala pravo zanovjetao haha

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 332
2.12.2011 11:13:39   
Cickolini

IZVORNA PORUKA: ladyblue

Hej draaage moje hvaaala vam puuuno. Ja sam bas sretna. Nekako me ovo bas bas istinski obradovalo. Mozda zvucim glupo, ali eto ja sam bas puuuno sretna hehe.

Voljela bih ti sad vidjeti facu vise nego ista hahaha Ljuuubimo vas puuuno. I jedva cekam u Sarajevo da kafanisemo :)

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 333
2.12.2011 11:17:25   
mala_sa
babilon nadam se draga da ce sve biti uredu, a nemoj vec unaprijed da places i sikiras se, bebica to sve osjeti pa se bas uznervozi i place user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

Neposredna veza do poruke: 334
2.12.2011 11:20:15   
ladyblue RR

Voljela bih ti sad vidjeti facu vise nego ista hahaha Ljuuubimo vas puuuno. I jedva cekam u Sarajevo da kafanisemo :)

e nemaš pojma kako mi je drago. i poželjene ste, da znate!

sigurno će i mala od Ašoni biti na kalendaru. i ona je imala bruku glasova, čini mi se oko 1500.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

Neposredna veza do poruke: 335
2.12.2011 11:35:38   
Cickolini

e nemaš pojma kako mi je drago. i poželjene ste, da znate!

sigurno će i mala od Ašoni biti na kalendaru. i ona je imala bruku glasova, čini mi se oko 1500.

I vi ste pozeljene puuuno. Ja ne sumnjam da ce mala od Asoni biti na kalendaru. Prelijepa je i bebica i slika :)

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 336
2.12.2011 11:37:45   
mimikimi

bice to aBd ok

Ali isto tako ima slucajeva gdje su bile ozbiljne posljedice,niko nije rekao da nece biti ok,nego samo da provjeri sa osobom koja se razumije u te stvari,a to nije pedijatar

da zato svakako na pretrage da budu mirni

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 337
2.12.2011 11:39:07   
mimikimi
a sta je sa ostalim mjesecima za kalendar bilo je jos beba sa rr ajde javljajte se da cestitamouser posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 338
2.12.2011 11:41:15   
Cickolini

a sta je sa ostalim mjesecima za kalendar bilo je jos beba sa rr ajde javljajte se da cestitamouser posted image

Sutra cemo tek znati koja bebica krasi mjesec februar. Svaki dan ce otkrivati po jedan mjesec :)

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 339
2.12.2011 11:41:15   
babilon
ja sam svakako odlucila na pretrage da idemo i da odem neuropedijatru da mi daju detaljne informacije i da ga bas pregledaju... Inace ne panicarim ali toliko ocekivana beba i onda vam ovako nesto kazu noge mi se odsijekle.. Sad sam dobro, sinoc sam se ispraznila pa sam opet pozitivna i tako ir azmisljam.

U pon idemo na jezero i nadam se lijepim vijestima aBd!

Hvala vam svima od srca na podrsci i savjetima! Divne ste sve redom!
user posted image user posted image user posted image user posted image

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 340
2.12.2011 11:47:50   
mimikimi

Sutra cemo tek znati koja bebica krasi mjesec februar. Svaki dan ce otkrivati po jedan mjesec :)

vau bas super skroz interesantno

*mamin zvrk* 13.03.2011

Neposredna veza do poruke: 341
2.12.2011 11:49:26   
mimikimi

ja sam svakako odlucila na pretrage da idemo i da odem neuropedijatru da mi daju detaljne informacije i da ga bas pregledaju... Inace ne panicarim ali toliko ocekivana beba i onda vam ovako nesto kazu noge mi se odsijekle.. Sad sam dobro, sinoc sam se ispraznila pa sam opet pozitivna i tako ir azmisljam.

U pon idemo na jezero i nadam se lijepim vijestima aBd!

Hvala vam svima od srca na podrsci i savjetima! Divne ste sve redom!
user posted image user posted image user posted image user posted image

eto ne sikiraj se idete na pretrage i to ce biti aBd ok
blago bebici kad ima tako briznu mamu
user posted image
samo neka su zive i zdrave sve bebice user posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 342
2.12.2011 11:56:08   
enči80

IZVORNA PORUKA: animagical

ja se nadam da nije nista a Boga mi sam cula da ta sefika prepada roditelje za svasta...treba pregledati,ali polako, aBd da sve bude okuser posted image

jutrouser posted image mersiha, sad si rahat...Iman da i ti sutra budes isto kao onauser posted image u  vezi te dohrane...s ovom djecom vazda neka deveracija

Da te poDapišemuser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 343
2.12.2011 12:16:06   
ljubičica 28
Ja jutros cijeli post ispisala i ne htjede mi proći user posted image

Zato, dobro jutro vam sad user posted image

Cickolini, čestitke za kalendar user posted image , nisam ni sumnjala da naša princeza neće bit' na kalendaru user posted image
A malena od ašoni mi je isto preslatka i moj favorit, i još jedna cujica u ogrtaču bijelorozom, ne znam čija je al' je k'o med.

Mersiha, user posted image za ultrazvuk, vjerujem da ti je kamen pao sa srca user posted image

Iman, malo user posted image user posted image user posted image za dobar ultrazvuk kod imančice.

Aman i tukice, stvarno muku mučite s dohranom...ne znam šta da vam savjetujem...možda da ih stvarno zabavite nečim pa da male guze dobro ogladne user posted image

Babilon, sve su ti ženice rekle...ja se nadam da će se ispostaviti da je sve u redu aBd...

Enči bona, pa kol'ko ti to imaš prija user posted image user posted image Trebaju ti još jedne bliznakinje da sve zetove podmiriš user posted image user posted image

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 344
2.12.2011 12:16:53   
treciputmama
cickolini sve cestitke tebi i tvojoj ljepotici....znala sam ja od pocetka da ce ona biti lice sa naslovniceuser posted image

mersiha77 bas mi je drago, upravo sam i ja neki dan imala isti slucaj - da mi doktor odagna strahove vezane za zdravlje moje bebe- ma nista ljepse od tog, ono olaksanje se ne moze opisati- meni je bilo doslo da poljubim doktora....al da me bas ruzno ne shvatis, stari je doktor....hahhhaha

babilon no sikiriki, moja kolegica iz skeole obuke za porodilje , sa malim jeimala isti problem, sa dva mjeseca mu bila skroz srasla fontanela- govorili su joj da mozda mozak nece biti dovoljno razvijen, nesto su spominjali mogucnost otvaranja fontanele operacijom i to u Tutli, ma zena se isprepadala, slali je i u sa , na kraju nista, sve ok....mali sad posao u skolu...tako da se ne sikiras...bice to s hajrom ako Bogda...

a momci su , nadam se , vec ostali bez "viska" cune hehhhe, i njima sve cestitke, ljepote nase...al oni su sa svojim zavrsili za sva vremena, al jadne nase cure hehhehhe

10.10.2005. rodila se moja ljepotica- nasa prva sreca
07.07.2009. obradovani smo po drugi put- stigao je jedan momak....
18.07.2011. jos jedna ljepotica se pridruzila sretnoj porodici...

eto...jedna veeeeelika sretna porodica, hvala Allahu dz.s

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 345
2.12.2011 12:35:35   
enči80
Enči bona, pa kol''ko ti to imaš prija  Trebaju ti još jedne bliznakinje da sve zetove podmiriš

user posted image user posted image user posted image

Kako si ti,kako sinčić?
Kako ti je prijateljica,jel'' joj se smirila laktacija?Meni kad se desilo isto prije 3g pomogle su mi bromergon tablete i kupus a tećčnost sam smanjila na čašu dnevnouser posted image

< Poruku je uredio enči80 -- 2.12.2011 12:36:07 >

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu treciputmama)
Neposredna veza do poruke: 346
2.12.2011 13:50:37   
mimikimi
user posted image za Iman i da nam se javis sutra sa dobrim vijestima ako Bog dauser posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 347
2.12.2011 14:41:41   
Selma.A.M
Ženice evo mene opet kao padobranac ,malo skočim na temu Agresivna djeca,eh evo me sad i oko beba user posted image
Elme moja Ajna je prije tri dana ušla u peti mjesec , i jučer šetamo Turbo limačom i djevojka koja tu radi joj se obraća,priča,tepa i odjednom moja Ajna ,zavrnu doljnju usnicu i u plač ,brže smo izašli nego ušli user posted image ....Odmah nedugo nakon toga pridružila mi se i jedna prijateljica i ista situacija,Ajna šuti,gleda nakon 5 minuta zavrnu donju usnicu i u plač...........
Oko 19h sam bila kod mame, iako sa njom bude vrlo često ne duže od pola sata i ovaj put sam ostavila dječicu i otišla kupiti nešto,po baksuzluku,taj dan sam mob ostavila kod kuće....Nakon 1 sat sam se vratila,moj Amar hoda po kući i plače,mama nosa Ajnu a ona....Oblivena suzama,vrišti,crveni se i otima :( Odmah nakon što me je ugledala malo je se primirila,ali nisam je smjela spustiti i svaki 2-3 minute pa bi ispustila tužni zvuk (kao plač) baš me iznenadilo i fakat prepalo, user posted image gladna nije bila jer sam joj odmah ponudila da doji ali nije htjela,a čim bi ugledala moju mamu odmah bi opet u plač,pa sam ja sjedila sa njom u sobi,a mama je bila u kuhinji ..........A  sat vremena poslije je pjevušila ,smijala se kao da ništa nije bilo user posted image user posted image

Da li važe bebice reaguju ovako,jer  moja do sad nije bila ovakva i nekako mi rano za te reakcije oko "nepoznatih"  osoba ( znači ne viđa ih dan-dva) ipak je njoj tek 4 mjeseca ..........................

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 348
2.12.2011 14:47:20   
Gift
mahanje i od nas....
fasovali smo konjuktivitis, osip na licu jos nije prosao, ali nedamo se..
Babilon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pozdrav za sve...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 349
2.12.2011 15:31:14   
mimikimi
selma am  dijete saznalo da ima jos neko osim mame i tate nije to nista strasno
moja i danas kad joj se neko ne dopadne na prvi udari u plac a i sto je tako pocelo sa 5mjeseci da se desava

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *