|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine (chat)
1.12.2011 22:55:53   
mala_sa
Ljubicice ja takodjer jos uvijek nedajem ovo keksolino i sl, ja dajem navece jednu flasicu AD obogacenog zitaricama, jedino tako mi prespava noc (bez te flasice se budi svaka 2 sata da doji user posted image ).

Mene takodjer zanima kad se djetetu uvodi treci obrok???

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu ljubičica 28)
Neposredna veza do poruke: 276
1.12.2011 23:01:30   
taurus
ljubičice nikada ne ostavljaj bebu bez nadzora dok tako daješ jabuku ili mrkvu, postoji mogućnost davljenjauser posted image

ja sam treći obrok uvela sa nekih 9 mjeseci

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 277
1.12.2011 23:04:09   
ljubičica 28
Sjećam se da si to spominjala i negdje postavila sliku ali ne mogu da se sjetim na kojoj temi...pa hajd opet postavi ili me uputi da pogledam...uvela bih i ja svom ako bih mu uspjela ubaciti flašicu pred spavanje jer se on i sad budi svako 2 h, ponekad svaka 3...

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 278
1.12.2011 23:09:35   
ljubičica 28
taurus, ma nisam ga ostavila bez nadzora...svo vrijeme sam ga nadgledala, a jabuka je nekakva mekana i koliko sam ja mogla upratiti on baš struže onim svojim zubićima (ima donja dva), a kako je okrugla baš pomalo otkida...uglavnom, pojeo je pola i onda sam mu je uzela jer sam se i ja bojala dalje...a  mrkvu nikad ne bih dala sirovu...

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

Neposredna veza do poruke: 279
1.12.2011 23:09:57   
Amam
Ja sam svom probala dati keksolino s jabukom i priprema se s vodom,ide od 6. mjeseca,medjutim nece,par puta ponudila ne ide.
Za sad ima "nekakva" 2 obroka,dobije voce(nekad gotovo,nekad ja miksam) oko 12-13h zavisi kad spava i opet rucak trudim se da bude povrce,u mesnoj vodi,a hoce i par zalogajcica hljeba,pite,ili supice 

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

Neposredna veza do poruke: 280
1.12.2011 23:17:21   
ljubičica 28
Ja svom pokušala dati supe, neće...bježi od mene user posted image A dosad mu dvaput ponudila i monte, neće ni to user posted image Tako da se zasad ''zdravo'' hrani user posted image

A dam i ja njemu kad mi jedemo malo hljeba, pite i sl. al' to ne brojim kao obrok, to su ipak skroz male količine...to samo da se zabavi i nas ostavi na miru user posted image

Gospodaru moj,

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 281
1.12.2011 23:19:12   
Amam
IZVORNA PORUKA: ljubičica 28

Ja svom pokušala dati supe, neće...bježi od mene user posted image A dosad mu dvaput ponudila i monte, neće ni to user posted image Tako da se zasad ''zdravo'' hrani user posted image

A dam i ja njemu kad mi jedemo malo hljeba, pite i sl. al' to ne brojim kao obrok, to su ipak skroz male količine...to samo da se zabavi i nas ostavi na miru user posted image

Draga moja kod mog izbirljivog djeteta i to je obrok,jer on i taj vocni kad ima ne pojede kao ostala normalna djeca cijelu teglicu,ona velika mu bude na 2x,tako da ,dobro je koliko god da je user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

Neposredna veza do poruke: 282
1.12.2011 23:21:21   
mala_sa
Okic znaci za 3ci obrok treba minimum punih 8mj, jupiii i ovako haman po cijeli dan samo blendam user posted image

Evo sta je moj A jeo danas: (izmedju ovoga idu dojenja - koja ne brojim)
u pola 12 Hipp teglica (jabuka i breskva)
u 17h (brokula, mrkva i riba - sa bogdicom putera)
i veceras oko 24h ce dobiti ovu flasicu

sljedece dojenje je u 6h ujutro i ustajanje oko 9 - 10h

Ljubicice postavit cu ti link na temi dohrana, ovdije nece da prodje user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 283
1.12.2011 23:27:56   
mimikimi
IZVORNA PORUKA: Amam

Ja sam svom probala dati keksolino s jabukom i priprema se s vodom,ide od 6. mjeseca,medjutim nece,par puta ponudila ne ide.
Za sad ima "nekakva" 2 obroka,dobije voce(nekad gotovo,nekad ja miksam) oko 12-13h zavisi kad spava i opet rucak trudim se da bude povrce,u mesnoj vodi,a hoce i par zalogajcica hljeba,pite,ili supice 

ja voce ni ne racunam kao obrok kad bih racunala onda ona vec sad ima 6-7 obroka user posted image
voce jede ha razno svjeze banana,onako samo ogulim i dajem da sama kida to joj je njdraze,jabuku kao sto rece ljubicica samo ogulim i u ruke eh ona se pozabavi sa njom pola sata i pojede tako malo po malo pa pola,kruske,a od kupovnih jede sve od breske marelice sumskog voca sljiva sad smo otkrile neki nestleov jogurt od banane za bebe od 6 mjeseci pa nadalje,super je samo sto je malo pakovanje
jesi to pokusala

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 284
1.12.2011 23:30:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ladyblue

samo da vas pozdravim i pošelim sreću sutra Super bebinom i Palachinken momcima!

(odgovor članu ladyblue RR)
  Neposredna veza do poruke: 285
1.12.2011 23:39:41   
lepetetka
Sretno Palachinken i Super Bebo da aBd hairli prođe...user posted image user posted image user posted image user posted image Po jedna bubamara i cvijetak za svakog momka od moje Eminice user posted image user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 286
1.12.2011 23:39:55   
ljubičica 28
Mala_sa, hvala ti za link...pokušat ću pronaći u DM-u...a kako mu uspiješ dati, ja nikad ne znam kad će se probuditi kad tek zaspe...nekad je to nakon pola, nekad nakon jedan, dva sata user posted image A kad se već probudi, dok ja napravim on se skroz razbudi i neće flašicu nikako user posted image Pokušala ja evo već dvije noći sa AD, hipp 2, al' neće pa neće...evo, i maloprije mu kroz san pokušala dati al' popio samo 20 ml..a za sahat će sigurno bit' budan...

Amam, i moj je na još na maloj teglici voćnoj a povrtnu pojede nepunu veliku...i da, ja to brojim da dobro jede...a jesil mu pokušala dati onako svježe voće narendano ili izgnječeno vilicom, meni je tako ukusnije nego blendano...

Gospodaru moj,

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 287
1.12.2011 23:44:27   
Super Beba
Drage moje, samo da vam se zahvalim na lijepim riječima i što mislite na ćunu moga malog user posted image Javim se sutra, a vama i vašim bebicaama ugodnu noć i lijepe snove želim!
user posted image user posted image user posted image

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 288
1.12.2011 23:55:19   
mala_sa
Ljubicice ja sam sa ovim pocela jos sa njegova 4,5 mjeseca, prvo sam mu izdajala moje mlijeko u flasicu (koje bih mu ranije pripremila i stavila u serpu sa vrucom vodom - tako bih mu drzala temperaturu i cim se probudi dala bih mu tu flasicu). Zatim sam u to moje mlijeko dodavala pahuljice za laku noc koje se prave sa AD (to sam mu uvela sa nekih 5,5mj). I tek sa 6mj sam mu pocela davati ovu flasicu sa AD mlijekom obogacenim zitaricama.

On meni zaspi oko 21h navece i budi se oko 24h (tako je vec odavno) i onda ja njemu pripremim oko 23h ovu hapu i dok se ona polahko ohladi do idealne temperature, i on se probudi.

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 289
2.12.2011 0:14:32   
dada83
cao zene, ne znam gdje bi ovo pisala pa se odlucih ovdje  da cestitam nasoj maloj Daaniji odnosno Cickolini , evo procitah da je osvojila januarsku stranicu kalendara ... cestitam od srca , zasluzila je .....user posted image user posted image

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 290
2.12.2011 0:32:03   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: dada83

cao zene, ne znam gdje bi ovo pisala pa se odlucih ovdje  da cestitam nasoj maloj Daaniji odnosno Cickolini , evo procitah da je osvojila januarsku stranicu kalendara ... cestitam od srca , zasluzila je .....user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu dada83)
Neposredna veza do poruke: 291
2.12.2011 0:42:20   
Cickolini
Hej draaage moje hvaaala vam puuuno. Ja sam bas sretna. Nekako me ovo bas bas istinski obradovalo. Mozda zvucim glupo, ali eto ja sam bas puuuno sretna hehe.

Valjda od svih losih vjesti nekad da me i lijepe stvari prate.

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 292
2.12.2011 0:45:13   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Cickolini

Hej draaage moje hvaaala vam puuuno. Ja sam bas sretna. Nekako me ovo bas bas istinski obradovalo. Mozda zvucim glupo, ali eto ja sam bas puuuno sretna hehe.

user posted image user posted image user posted image user posted image

čijepe nego šta...i imaš se pravo radovati...tvoje zalto je najbolje, najljepše i sve sve...
ljubim vasuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 293
2.12.2011 0:45:55   
Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: Cickolini

Čestitamo user posted image

A bogami ne bi bilo pošteno da nije završila na stranici jednog mjeseca!

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 294
2.12.2011 0:48:47   
animagical
cestitke za Daaniu i mamuuser posted image user posted image user posted image hajde mama casti kolacima, jel slatka ili nijeuser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 295
2.12.2011 0:49:10   
Anoniman
Joj, super, preslatka jeuser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 296
2.12.2011 0:54:13   
Anoniman
Dusa medena draga...mama cestitke od srca :)))

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 297
2.12.2011 0:58:04   
gvendolina
predivna jeuser posted image cestitamuser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 298
2.12.2011 7:40:08   
Amam
Jutric
Cestitke za Daaniu i mamu.
Palachinken,Super bebo sretno i hairli danas.
Ljubicice,ma dajem ja njemu i rendano i u rucicu i svakako,jedino voce i mogu brojati da pojede obrok cijeli.
Probali smo taj mlijecni od nestele,svidja mu se.
Mala_sa ,masallah tvoj A pravo fin,meni je tako A bila,pa sam sad s ovim marincem k'o da mi je prvi,sve izpocetka.

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 299
2.12.2011 8:47:05   
taurus
jutrouser posted image

mi smo pravo poranile i u pola 8 već bile u DZ, primile vakcinu i E već spava
baš je plakala i umorila se

palachinken javi se kad se vratite

super bebo sretno danas, da sve bude ok aBd

cickolino user posted image  za tebe i tvoju ljepoticu

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *