Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
hvala draga, nego cuj od 9, meni nekako telatina, po mom nekom misljenju, najbolja, najlaksa i za pocetak, ne znam najpogodnija, mlado skoro bijelo meso, meni se cini da malo pretjeruju sa tim tabelicama u nekim slucajevima
Drage, a kako cu ja znati koje su bebace od Cickolini i Asoni, listam slikice i sve su bebare mashalla medovi, sto znaci da su vase ljepotice bas posebne
a specijalni pozdrav za enci80 , odavno te nisam cula, kako cure drage, kako si mi ti, ima li bona umora ili sad vec pocinje onaj period kada je mnogo lakse, bas mi je drago sto vidjeh tebe, haj nam i ti daj jedno novu slikicu .
Dobro sam hB a i cure malo zafrkavaju ali eto sve će se izdržati jer već sad su počele malo i da se same zanimaju za okolinu pa ne treba stalno titrati oko njih.Kako su tvoji A na kvadrat ?Jesi li ti ozdravila?
Superbebo, nama je ćuna-doktor rekao da ništa ne diramo do kontrole, koja se odradi 24h po sunetu. Išla je jedna gaza oko ćune i jedna preko, koju smi mijenjali kako je propiša, a tu je da se prati ne daj Boze krvarenje, jer bi pelena upila. Elem, skinuli smo i to, obavili kontrolu, i sad trebamo stavljati obloge od kamilice 14 dana. Hajd nek smo i to rijesili. Danas, dok smo čekali, dodje "beba" od 30 i kusur godina na sunećenje, cura ga dovela. To je bila opšta šega u čekaonici
Dobro sam hB a i cure malo zafrkavaju ali eto sve će se izdržati jer već sad su počele malo i da se same zanimaju za okolinu pa ne treba stalno titrati oko njih.Kako su tvoji A na kvadrat ?Jesi li ti ozdravila?
Ništa ti ne valjaju
Amam ljubi nam drugara, uh i ja svog samo ostavljam na sred cilima, tu mi je jedino siguran
Cinko i Sbebo: ovo momcima za cunu (nego gdije su te fondantice?? )
heheheh, bo'me, rekoh ja - isplati se ovaj sunet :P od mene slabo torte da ćeš vidjeti, a kamoli tog fondanta...ja sam samo očistila kuću, a ostali ukućani su bili zaduženi za torte, pite, sokove :)) Zato ima da dobijem još 5 kg u ova dva dana - samo jedem, k'o kad mi je pun frižider (i on se jado obradov'o)...
a palachinken - mogu misliti njegova "veselja" (od toga mlađahnog sunetlije )...a vidiš, kod nas kamilica samo heftu i već naredni petak možemo ga banjat u kadici...do tad, kantarion na ćunu i bademova krema na pelenu...
Iman - je li kod tebe danas kontrola? Sretno i javi kako prođe...(nadam se da nisam šta fulila....)
i od mene sretan mali rođendan Emini i sve naaaaj!
Enci ne stavljaj vise slike, Luka mi nocima ne moze spavati, dekoncentiru ga ove tvoje ljepotice
Hvala vam od
A vi mame sto imate djecake sa novim cunicama ne stedite kreme da se cune ne lijepe za pelenicu...
Svima pusa..odosmo bebi i ja malo u mahalu ...vani toplo pa da iskoristimo
Danas, dok smo čekali, dodje "beba" od 30 i kusur godina na sunećenje, cura ga dovela. To je bila opšta šega u čekaonici
eto, vidite kakav je vakat doso- dosta sto se roditelji i rodbina sikiraju za sunetliju- sad jadne i djevojke moraju brinut kako ce im momak proc....eh, da mi je znat ko ce njemu mijenjat gaze hehhhe
hello i od nas, mi malo setali vani je preeeeeedivno sad I spava Cestitke na novim cunama Palachinken i S.Bebo blago vama vi ste to predeverale, aBd mi cemo na proljece, taman oko 5-6 mj Enci predivne su ti djevojcice mashAllah Asoni i tebi cestitke na februaru Ostale
Enci zeno, pa gdje si ti .Cure su ti mashallah predivne
Tu sa j ali tebe neJma.Kako nam je I?
hvala vam drage tete
ja se tih tablica i nisam nešto plaho pridržavala...samo sam izbjegavala, i još uvijek izbjegavam, visoko alergene namirnice...i teletinu i piletinu mu dajem već od 7.-og mjeseca...al, opet, svako treba da sluša svoje dijete i da individualno procijeni kad treba šta uvoditi i da li je beba spremna za isto...ja malom već dajem kravlje mlijeko, mandarine, grožđe sam mu dala sa nekih 6 mjeseci, tad bila sezona, a po nekim tablicama grožđe ide tek u 9.-om mjesecu...itd, itd,...
A ni onom čupi čupavom nema mahane, sladak je pravo Mom J. rođena kosica sva brzo opala al' je zato sad k'o podšišan, sva jednaka...
Amam, kako nam je drug? Ja svog samo na podu ili u krevetiću ostavljam još od 4. mjeseca, baš me uvijek bilo strah tog valjanja i padanja Sad ga nađem uplakanog pred vratima gdje god ga ostavim
Ašoni, čestitke za ljepoticu
Super beba, čestitke za sunet i za prospavanu noć
Palachinken, jel i tvog Kukolj osunetio? Kod nas je preporuka bila ista, al' moj ti je savjet što više nek ti je dijete bez pelene, meni je bolji rivanol nego kamilica (čini mi se da u uputama stoji ili jedno li dr.) ali i to ne često jer je poznato da bilo kakva rana teže zarasta ako je stalno vlažna...i maži nekom kremom da se ne lijepi za pelene, mi smo mazali bivacinom iako oni ne preporučuju ništa za mazanje ...
nama nana nije dolazila niti je zvala,sveki neki dan kad smo posli na UZ prosla pored nas na stanici a danas u trgovini nije htjela da vidi unuce,eto svakakvih ljudi i cudi jako ruzno
Poz i od nas Bebama od nasih forumasica cestitke na pobjedi Izgubila sam se na ovoj temi, ne stignem nikako, moja beba po danu ama skoro nikako ne spava Vjerujte da mi je vise i dojenja preko glave, nikako ono pravo da doji po 15 minuta nego trazi svaki cas, a to traje dvije tri minute i sve tako... Po noci fino doji, po 15 minuta pa onda dobro i spava. Meni nekad dosadi pa izdojim mlijeko, dam joj 120 ml na bocicu ona to popije u jednom dahu i onda mi jedino zaspe i miruje... Slatke muke......
sporty mogu misliti jest ti veselo s velikom i malom, ali narast ce, nece uvijek zezati...ovaj moj mis se bukvalno prezderava pa sve zaljeva po kuci...masina samo vrti...i skontao je da uz gugutanje zna i cicati pa mi vriska probi usi pa mu drago kad drekne i smije se sam sebi...