|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine (chat)
2.12.2011 16:04:57   
sweet insanity
mojoj je bitno samo da joj neko prica i da se igra sa njom, mada na prvu nepoznate pogleda cudno i onda se odvali smijat :)

de mi recite, kada ste vi pocele bebe stavljat u hranilicu? kod nas je dakle ona koja nema polulezeci tj nije podesiva nego je cisto sjedeci polozaj?

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 351
2.12.2011 16:43:54   
enči80
Selma vjeruj i moje sa nepuna 3 isto to rade...samo ako čuju nečiji glas odmah donja usnica i plačuser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 352
2.12.2011 16:51:40   
mala_sa
Selma moj A je tako radio par puta bas u 5om mjesecu i onda ga je samo proslo; on je obicno vristao na sveki user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 353
2.12.2011 17:24:53   
ciciban26
Hello zemske
Babilon mila,nadam se da ce sve biti ok i da je lazna uzbuna..user posted image user posted image user posted image
Cickolini bravo za malu ljepoticu,zasluzeno prva zvijezda kalendara user posted image
Mersiha super za uzv...najbitnije je da su bebace zdrave

Mi danas  bile na previjanju,prokleta kvrga se smanjila i dr. kaze damu super izgleda...ali i dalje treba pratiti..

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 354
2.12.2011 17:28:37   
mersiha 77
mala_sa ma zna dijete na koga ce vristati
moj Anes nikada nevristi ni kod koga samo neka se njega uzme i nosa pa nije vazno ko je to.Bas danas bili na nekom kursu crvenog kursa i uzela ga teta a on nista smije se

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 355
2.12.2011 17:32:42   
mersiha 77
hvala vam puno za ove sve divne rijeci,sve vas puno grlimo

Iman naravno da cemo misliti na vas i zelimo vam isto radosne vijesti kao i nase
a bice aBd sigurna sam
kad i u koliko sati idete
pusa za vas dvije

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 356
2.12.2011 17:39:32   
Anoniman
Ja navrnuh da vidim je li se javljala Palachunken i Super beba...

Iman draga srecno sutra user posted image

Neposredna veza do poruke: 357
2.12.2011 17:49:21   
lejla80
Cickolini cestitamo tebi i tvojoj djevojcici,nisam ni sumnjalau vas dvijeuser posted image user posted image user posted image

Mersiha bravo za drugara..bona sto ne poljubi doktora, jelbio kakav dobaruser posted image

Babilon zao mi je draga..nadam se da ce to biti dobro...

Selma i moj je bebac oko petog poceo cudno reagovati na ljude..posebno namoju svekrvuuser posted image ...sreca pa ju jesad zavolio jer ga ona cuva hehehehheh I dan danas se pravo uozbilji kad mu neko nepoznat pridje..srecovise se ne dere

Sta nam je sa Super bebom i Palachinken..kako su drugari prosli??

2011.
2016.

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 358
2.12.2011 17:50:48   
lejla80
Izvinjavam se na sastavljenim rijecima ne radi mi tipka bas najbolje...moram zamolit A da je pogleda...heheheh

2011.
2016.

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 359
2.12.2011 18:04:17   
animagical
IZVORNA PORUKA: jelenaT

i ja isto...nadam se da su djecaci dobrouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 360
2.12.2011 18:12:31   
enči80

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Kako su tvoja dječica?ima li ture???

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 361
2.12.2011 18:13:23   
palachinken
Evo nas, maloprije se tek, kao, smirio. Na rukama vascijeli dan, dreka, urlici, jedva sta jede. Hajd valjda ce biti bolje, dusa moja mala.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 362
2.12.2011 18:13:32   
enči80
IZVORNA PORUKA: lejla80

Izvinjavam se na sastavljenim rijecima ne radi mi tipka bas najbolje...moram zamolit A da je pogleda...heheheh

Najgore što ja ništa nisam primjetilauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio enči80 -- 2.12.2011 18:14:27 >

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 363
2.12.2011 18:15:53   
enči80
user posted image da što prije prođe
IZVORNA PORUKA: palachinken

Evo nas, maloprije se tek, kao, smirio. Na rukama vascijeli dan, dreka, urlici, jedva sta jede. Hajd valjda ce biti bolje, dusa moja mala.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 364
2.12.2011 18:29:51   
mersiha 77
Mersiha bravo za drugara..bona sto ne poljubi doktora, jelbio kakav dobaruser posted image

lejla da znas da je bio mlad i lijep,ma bas sladakuser posted image
ali mm je meni najsladjiuser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 365
2.12.2011 18:34:48   
ljubičica 28
IZVORNA PORUKA: enči80

Najgore što ja ništa nisam primjetilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ni ja user posted image , tek kad sam malo pažljivije pročitala post user posted image

J. je dobar, sluša, jede, malo slabije spava navečer i tako...ustvari, spava on al' ne da meni spavat' user posted image
Malo je nervozan ova dva dana, izbijaju mu gornje jedinice i to obje zajedno user posted image , već se tačkice ugledale na krajevima...

A prijateljica je bolje, laktacija se postepeno smanjuje...a za gubitak, znaš kako je user posted image

Selma, možda joj je samo dan takav naletio...moj je maleni stalno mijenjao raspoloženje prema nepoznatim...i danas je takav. Neko mu se svidi, neko ne, od nekog plače a s nekim bi odmah htio ići, pedijatrica mu se npr. nikad nije sviđala  i danas plače čim je vidi user posted image ja se u suštini nisam nikad zamarala time...

Palachinken, user posted image glavno ste predeverali...sad će sve ići lakše...ljubni ti nama tog malog slatkiša.

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 366
2.12.2011 19:02:11   
Selma.A.M
Hvala ženice na odgovorima user posted image mene iznenadilo jer Amar mi nikada nije pravio ovakve "scene" stvarno svakom je htio ,a ova mazulja ehej neda se tako lako osvojiti user posted image

Palachinken nije valjda da nam se drug sunetio ili ??? Išla sam par stranica unazad ali ne nađoh ništa user posted image ako je sunećenje u pitanju , izdrži najgori je taj prvi dan ,suta će već zaboraviti na to vidjet ćeš aBd user posted image

Jelena drug i drugarica opet bolesni ? Baš mi je žao,nema me ovdje često pa i ne znam što se dešava user posted image kako ti sad sa mrsom?

Gift i dalje konjuktivitis zeza,ali izdrži on najduže traje 15-ak dana user posted image
Ostale ženice ne znam ,nisam još zapamtila nick-ove pa i ne spominjem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljubičica 28)
Neposredna veza do poruke: 367
2.12.2011 19:14:06   
Medi_87
hellou evo i nas ne stigoh se jucer javiti user posted image
Nama danas deveti rodjendankouser posted image user posted image
Palačinko, Super bebo Allah Mubarek Olsun nadams e da je sve proslo akko treba, aBd da bebace brzo prebole

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 368
2.12.2011 19:21:11   
animagical
palacinko da sto prije zaboraviuser posted image user posted image medi sretan rodejndanko, ee vi vec veliki... pricate o plakanju na strance, moj A place i na dede i naneuser posted image i na malu djecu posebno, cim cuje kakvo dijete vriska....a nekad mu se neko i svidi pa mu guguce, kao danas jednim gostima, prvi put ih vidio i u smijeh i vriskuuser posted image

mene glava boooooooliuser posted image

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 369
2.12.2011 19:25:20   
palachinken
animagical, mene sve boli user posted image Momak je dobar, spava, maloprije se cijepao od smijeha, igrali smo žmire user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 370
2.12.2011 19:25:45   
Medi_87
Mersiha bas nam je drago za Anesa dluga naseg, znam koliko si se brinula hB sad je sve okuser posted image
Iman sretno sutrauser posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 371
2.12.2011 20:17:23   
lejla80

IZVORNA PORUKA: mersiha 77

lejla da znas da je bio mlad i lijep,ma bas sladakuser posted image
ali mm je meni najsladjiuser posted image

Ma nisam ja ni sumnjala da je tebi tvoj muz najsladji al brate trebala si se covjeku zahvalit na lijepoj informaciji hehehehh.....nemas takvu priliku svaki dan hihi

2011.
2016.

Neposredna veza do poruke: 372
2.12.2011 20:20:06   
lejla80

IZVORNA PORUKA: palachinken

animagical, mene sve boli user posted image Momak je dobar, spava, maloprije se cijepao od smijeha, igrali smo žmire user posted image

Najgore je proslo..Allah Mubarek Olsun..

2011.
2016.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 373
2.12.2011 20:27:04   
Super Beba
Drage, nemam vas kad čitati...samo da se javnem...bilo je malo (ustvari, malo više) dreke i galame kad se sve završilo - čak nije htio ni sike...al hB sve prošlo...mali sada spava, dobar je...vidjećemo kakav će biti kad se probudi...valjda neće imati pretjeranu želju za puzanjem i hodanjem :)
Još jednom, hvala vam na lijepim željama i riječima i na divnoj podršci!
Palachinken - vidim da je i kod tebe gotovo...haj, aBd, samo da predeveramo noć, bit će bolje sutra :)))

puno pusa za sve!

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 374
2.12.2011 20:35:03   
palachinken
Super BEbo, sestro po cuni user posted image jaci su nasi momci nego sto mi mislimo. Cestitke! Ni moj nike htio siku pa sam bila zahvalna na dohrani jer je spucao jabuku s rizom. Dojio je tek oko 5 popodne a prije tog u osam jutros.

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *