Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
drage moje pomagajte...moja A je pet dana pila sirup protiv kaslja CEFACLOR ALKALOID i evo vec treci dan ima kao proljev,4-5 stolica dnevno,kao zelena voda,samo po malo...sad uzela da procitam onaj papiric iz sirupa i pise da se odmah javimo ljekaru ako pacijent dobije proljev...sta sad da radim???je li neko imao ovakva iskustva i je li neko uopste koristio ovaj sirup????
bombina to se često dešava kod upotrebe antibiotika jer se ošteti crijevna flora uzmi linex baby kesice koje regulišu crijevnu floru ako proliv potraje i sutra javi se ljekaru
hajj....evo da se i ja malo javim.... mi iduce sedmice idemo na cinu....mama zaboravila skroz... , tipicno za mene....bebek je okej...zadnjih dana sam primjetila da se odize u maminim rukama da sjedne , bas mi nesto rano...ali hajde....uglavnom jedva cekam i vaganje.. Na ovoj nasoj ima izmedju 6 i 6, 500 ...pa cemo vidjeti...uglavnom mjerila sam ga dug je opet izmedju , 68 i 70 cm...vidjet cemo....bali posebno navece, pravo puno...sve mu kapa iz usta...vezano za igrackice...voli jednu suskavu slikovnicu...pa se pati sa njom , jos nije fino naucio da drzi...pa je smijesan kada se ljuti....sada trazi malo vecu paznju...tj...nece sam u prostoriji ni 5 minuta...samo je bitno da nas moze prebrojati.... ...i bebek zna bljucati...i onda ide stucanje od pola sata...a ja mrzim to slusati.... ...eto toliko od nas.....i da danas nam je masallah tri mjeseca.
Skvo cestitamo tri mjeseca I moja se isto dize kad je drzim u sjedeci Rano, rano.... A ovaj linex, meni se pokazao kao bacanje para, popili sve i nista, dijete i dalje imalo proljev Onda smo kupili enterofuril i za dan dva se sve reguliralo
28.10.2008.,jedna ptičica:( 07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:) 'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.
I je dobro,hvala Bogu.Sad joj je sve interesantno, dam joj kesu u ruke i po sat vremena je proucava pa mogu i ja malo odmoriti.Kako je tebi sa dvije .Sigurno si se vec privikla.
Prikavam se još ...pazi ti sa tom svojom kesom...
Mersiha ja nemam svekrvu pa te ne mogu razumjeti ali evo ti jedan podrške.
28.10.2008.,jedna ptičica:( 07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:) 'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.
Naučio mi zet u stomaku do kasno biti budan...hmmm ti si kriva ali ja ću te posbnim pedagoškim metodama da sredim...ljubi ti meni toga čupka slatkog...a moje oćelavile pozadi odkako su pošle glavu okretati
lejla i enci ma jasta je nego vjestica ako nije kako ona hoce,nece nikako mm samo suti ,sa njim je pricala a nas nije ni pogledala a kamoli potrazila ali nesmeta meni to nimalo,nego nemogu da vjerujem jer moja mama gine za svoje unuke
vidis enci da ti moj bebek odgovara...evo zaspao prije 5 minuta....
Nemoj ti meni okolokole...gdje je torta? Jedna ide mome A. a za drugu...hmm...'ko prije djevojci- njegova djevojka' mada bi mi taj tvoj Emirko odgovarao
ja sam zapikala svoju sarajkicu, ona se ovdje vec i navikla
vidis enci da ti moj bebek odgovara...evo zaspao prije 5 minuta....
Nemoj ti meni okolokole...gdje je torta? Jedna ide mome A. a za drugu...hmm...'ko prije djevojci- njegova djevojka' mada bi mi taj tvoj Emirko odgovarao
ja sam zapikala svoju sarajkicu, ona se ovdje vec i navikla
P.S.pogjedajte mi ticker...ovaj treći...pravim cickolino društvo