Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Super bebo, pa sto mu ne stavis stari madrac ispod tog madraca...?I emirko spava na novom madracu a od njegove sestre stari je ispod njega..ja opet stavila da ne puheta od poda.
stari madrac je visok, tako da se može prebaciti preko stranice krevetića..pa smo uzeli onaj tanji, od nekih 12 cm...
MA to je faza..nemoj popustati..neka bebe u kreveticu....iako ja sam to rijesila tako da sam spustila jednu stranu krevetica..kada je uma bila u toj fazi...i privukla ga bracnom...tako da se nije odvikla spavanja u kreveticu, a imala je vizuelno lafo da spava sa nama.....
znala sam...mene su ovdje indirektno napomenuli mi primili u pon i nikakve reakcije nismo imali,mozda malo crvena rukica ali nije djelovalo kao da nesto boli... hoces mi javiti kada ide iduca, nisu nam rekli a mi zaboravili pitati?
znala sam...mene su ovdje indirektno napomenuli mi primili u pon i nikakve reakcije nismo imali,mozda malo crvena rukica ali nije djelovalo kao da nesto boli... hoces mi javiti kada ide iduca, nisu nam rekli a mi zaboravili pitati?
Pa cini mi se nakon 1.5...ali provjerim pa javim...necu zaboraviti...ma u biti imam dobar razlog..malo sam se smela...bili smo na vlasicu, pa kuci..pa mama izgubila kompas...ali nista strasno i da se malo zakasni...nece 100% nista biti.
Sto se tice vakcina ne znam jeste li cule, kazu da je dobro ponjeti sa sobom u manjoj bocici ulja i odmah nakon vakcine namazati ubodno mjestu. Kazu da niti ima crvenila niti otoka, da se cak ni mjesto uboda ne vidi... Ja cu probati sljedeci put
Dobar jutar da ne kazete da nisam vrijedna. Ispratila a u skolu,mm mi pravi kafu,a ja mahalam . Kako ste spavali? Mi tako-tako bilo je i boljih i gorih noci. Vidim da su se trojke i mina lijepo druzili,neka masallah. Sad da vas pitam kakvo vam je vrijeme u Sa? MM hoce da ide nesto do fax-a pa bih se i ja tuspasila a neznam kako obuci E.Ovdje +12 sad ,ima li vjetra?
Iman, bas mi je drago! MOgu mislit kako je tek tebi laknulo Amam, evo i ja u tisini pijem kafu, muž na poslu, Mahdi jos spava. Sinoc bilo male djece u gostima, pa se sav poremetio, nije mogao zaspati od cike i vriske. Skvo, sto ti superbeba reče, nije toliko strasno, ali hvala Bogu pa se jednom radi Pošto nema vojske, sad sam mirna dok se ne oženi
Jutro i od nas dvije Bile kod nane preko vikenda pa vas nismo citale..Ono najvaznije sto smo upratile je da su nam bebače dobro I mi smo juce s puta pravo u bolnicu na previjanje i rukica je hB super,zlijezde se povlace i oteklina je skroz mala .Mozda sutra i skinemo zavoje. Amam vrijeme u Sa bljak ..Oblacno,tmurno ali bas toplo..svakog casa bi kisa mogla prokapati
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
28.10.2008.,jedna ptičica:( 07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:) 'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.
Iman, bas mi je drago! MOgu mislit kako je tek tebi laknulo Amam, evo i ja u tisini pijem kafu, muž na poslu, Mahdi jos spava. Sinoc bilo male djece u gostima, pa se sav poremetio, nije mogao zaspati od cike i vriske. Skvo, sto ti superbeba reče, nije toliko strasno, ali hvala Bogu pa se jednom radi Pošto nema vojske, sad sam mirna dok se ne oženi
Palacinko, sunet obavljen, vakat ti je da pocnes brinuti kakva ce ti snaha zapasti.Meni drago sto je ovo moje zensko, necu imat snahu , mada ovaj danasnji vakat...
< Poruku je uredio zumbulcica -- 5.12.2011 9:41:23 >
Vrijeme je ono baš pogodno za razmnožavanje raznih virusa i baja. Tačno vidim gripu kako leta kroz prozor. Poželjela sam u šetnju, ali pričekat ćemo još, u kolica necemo rad kiše, a u maramu ne smijem da ga ne povrijedim.
ciciban, nek se i vi rješavate belaja!