Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jutro cure. Iman bravo za veliku malu curu, vjerujem da ti je kamen pao sa srca. Palacinko cestitam na obavljenom sunetu, i mi se kanimo da uskori cap carap pisu sredimo. A da si mirna bogami nisi, kad krene da ti prica o curama i da ih mijenja, pa ti se zanesvijesti od toga koja je aktuelna
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
E vala palacinko pravo zboris ,tacno se osjeti gripa u zraku..Bem ti i ovaj decembar kad mi muha govnara leta po stanu,ne mogu joj ja dohakati a Doni je se boji,tako da ni on ne pomaze Da vala hoce skinuti zavoje da okupam ovo dijete kako valja,ukisla je . Moja E otkrila ruke,ne vadi ih iz usta.Jos pokusa cijelu saku staviti u usta pa tersa sto ne ide Enci avatar ti je
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
Jutro i od nas Animagical bravo za prevrtanje Čestitke momcima s novim ćunama, neka budu naljepše na svijetu
By the put, zenidbe i udaje, neku noc dosla prijateljica s sinom, godina i pol mu, i ja ga gledam kako trci po sobi, i velim joj, eh drugo, blago tebi, ti imas sina! Ona u cudu me gleda, pa rekoh ne vele ti udavat, ja samo kad pomislim da ce se jednog dana udat nesto mi se sve zgrci Iako sad niko ne zivi niskim, opet je musko drugacije, dobijes snahu pored sina, a ja izgubim ćer Jesam pukla ha
palacinko jel to bolje da ga ti odvedes na sunet nego cura da ga vodi hvala ma ovo moje smrdavo je divlja macka, i po zvukovima i po pokretima...ne smijem ga sad na kaucu ostavljati ciciban, hB pa curi prolazi, da je vise ne muce
jutro prevrnuo se sa stomaka na ledja, pa ponovio kad sam ga vratila, i sam se sebi cudi odoh vas sad citati
< Poruku je uredio enči80 -- 5.12.2011 10:31:19 >
Dobar dan i od nas :) Mali evo spava, ja pijem kafu i čaj, odmaram :)) Iman - hB, ide na bolje! aBd i ta će druga rupica se zatvoriti, pa ćete fino odahnut... ciciban - nek se i kod vas to napokon smirilo, nek' nema belaja više..još zavoja da se riješite i ljepota :) samo nek je prošlo.. animagical - za prevrtanje! nek' gimnastičar pokaže mami šta zna, pa jah... taurus - vrijedne vas dvije :))) da se pohvalim da smo i mi danas drinjcali do pola 7 hahaha...al ustali u pola 8, mali gazio po nama u krevetu i blebetao kojekakve gluposti :)) prošla je faza ležanja, skont'o da ga ne boli kad je na nogama i kad se prevrće, pa odmah se bacio u akciju...jedino je vriska kad vidi pelenu, zna šta ga čeka, tj. presvlačenje, a to mu nikako nije milo :) al hB dobar je, čak bolje i spava nego inače
ja sam svog malog stavljala na pod...stavi koju deku na ćilim i pusti ga nek uživa :) i pazi da ti nije blizu vrata, jer je pri dnu hladniji zrak...uvijek ga možeš malo više utopliti...al ako vam je toplo u stanu, nema potrebe za brigom :)
mogu da zamislim kako su slatke kad se igraju onako njih dvije,seke
ma mi smo u kuci pa je odmah drugacije, nema niko ispod da grije...iako je toplo(sada 27 stepeni ), narocito s nogu, ali cim se otvore ulazna onaj zrak udje u hodnik, pa onda i u dnevnu, dzaba...nije isto izaci u haustor i direkt napolje...moracu mozda razvuci trosjed... sad ova nekakva moderna vrata, nema pragova, mora malo puhati
Juuuuutro .... ja jos uvijek jedem ko ptica i iskreno se nadam da ce biti rezultata. Daania se igra, a ja po internetu zujim za stvarima koje mi trebaju za njen rodjendan.
Animagical cestitamo okretanje, kao sto ti jer super beba rekla stavi deku na pod i bebicu na dekicu. To ti je najbolje rjesenje :)
Iman bas mi je drago za nasu drugaricu... Ljuuuubimo vas puuuuno
Cestitamo nove cune
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
mogu da zamislim kako su slatke kad se igraju onako njih dvije,seke
...nekad se vole a nekab bogami i ne
Moja opet fasovala uopalu grla, opet antibiotici...ovo je katastrofa. prije 10 dana je završila jednu turu antibiotika i sada sve ponovo. ali, šta je - tu je. imala je temperaturu u subotu i jučer rano ujutro ali je odmah odreagovala na antibiotik tako da je tamperatura odmah prestala.
i da, radila sam ponovo papa test (za one koje su u toku) i nema CIN-a . samo neka upala, što je superiška kako je bilo...
Moja opet fasovala uopalu grla, opet antibiotici...ovo je katastrofa. prije 10 dana je završila jednu turu antibiotika i sada sve ponovo. ali, šta je - tu je. imala je temperaturu u subotu i jučer rano ujutro ali je odmah odreagovala na antibiotik tako da je tamperatura odmah prestala.
i da, radila sam ponovo papa test (za one koje su u toku) i nema CIN-a . samo neka upala, što je superiška kako je bilo...
Pa vas ne popustaju te gripice ... bas mi je zao Nadje mogu zamisliti koliko se dijete ispatilo. Ona je doduse veselica mala tako da vjerujemd a ona to hrabro podnosi.
A tebi mama cestitam na PAPI haha nek je dobar nalaz. Bas mi je drago. I meni prosli nije nesto bio uredu pa sam ga sad ponovila i cekam rezultate :) Ljuuuubimo vas
za papa test
uh pa zar opet antibiotici, duša draga ode joj imunitet i crijevna flora