|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  217 218 [219] 220 221   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
2.12.2011 11:05:53   
mama21e

IZVORNA PORUKA: lejlaze

dobro jutro moje dame, nadam se da ste danas dobro. mene hvala Bogu ne boli danas glava... jucer kad crkoh. valjda od nervoze.
danas bi trebala izaci i pokupovati jos ove ostale sitnice sto mi trebaju za porodiliste.
bebicino je sve spremno! ja trebam jos uloske kupiti i gazu.
sdefmčgzjhg6kil6xdtflr4ofr4ifr4fj4 - ovo vas pozdravalja i moj trogodisnji sincic user posted image user posted image user posted image
Gerbice, kako si nam ti danas?

hehe ljubi ga za nas, sigurno je med medeni user posted image

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu lejlaze)
Neposredna veza do poruke: 5451
2.12.2011 11:10:16   
mama21e

IZVORNA PORUKA: raja_ringe

Dobro juto i od mene.. Mi sada od doktora. Lijepa vijest je da je curicauser posted image , a ruzna da imamo kontrakcije user posted image user posted image .. otvorila sam bolovanje, ali mi još nije jasno šta znači mirovanje kada i inače ne radim ništa teško ni na poslu ni kod kuće.. nije mi jasno od čega su kontrakcije.. Propisala mi apaurin po potrebi, ali ja ni do sada nisam osjetila ništa osim bolova u leđima i zatezanja stomaka kao da sam nešto tijesno obukla. Dakle nije grč, ni bol...Baš sam iznenađena i zbunjena.. odoh sada malo čitati postove na tu temu, možda mi nestanu svi upitnici..

Cestitam na cujici user posted image a za kontrakcije ne brini, i ja ih imam a nista ne radim, cak mi dr. yabranio i na fax da idem, znaci 100% besposlena a opet imam kontrakcije. Tako da samo slusaj sta ti doktor kaze i miruj, bice to aBd ureduuser posted image

A koja si sedmica?

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 5452
2.12.2011 11:12:13   
Čupi
draga moja kad sam zatrudnila sa drugim bio mi je šok, problemi s bebom u trudnoći, da bi na kraju beba se rodila ziva i zdrava,samo me prepadali,da na psihijatriji zavrsim...ali eto prošlo user posted image dok je lagano rasla, bilo mi je drago što je se dogodila neplanski, jer se njih dvije mogu igrati, s trećom kad sam zatrudnila bio mi je također šok, ali mi je istovremeno bilo drago, jer je srednja imala vec 3 godine, i ono samo sam se Bogu zahvaljivala cijelu trudnoću, i stvarno kako kažu da je 3.dijete blagoslov, stvarno jeste! Muža je okrenula 100 na sat, ništa mu nije teško uraditi, a prije je bio težak za poslušati, a ovo sad je 4.šok ali najveći, više što sam sve 3 na carski rodila, opet ću vjerojatno na carski, nisam se još naručivala na kontrolu, neznam ni gdje da idem niti išta, ali nadam se da će sve dobro proći, uzdam se u Boga jer nam samo On može pomoći...user posted image user posted image user posted image user posted image

Al'' upamti frajeru, da ti pare nemogu kupiti raju iskrenu....

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5453
2.12.2011 11:13:51   
anđelo
Raja ringe,odmaraj lezi,samo do wc-a i opet nazad u krevet.Koliko god da su dr.rekli da moraš ležat ti lezi,budi oprezna.Nisu te kontrakcije za odbacit,ali su bezazlene ako se poštuje dr.rječ.Meni su bile kontrakcije,i naredili mi bolovanje 15 dana,samo krevet i wc.Apaurine od 2 miligrama sam pila jednu ujutru ,jednu uveče.Nakon 15 dana bilo još malo kontrakcija al su nestale i sad je sve ok.Da zaboravih reći magnezij sam pila i još pijem.Samo odleži to što su ti rekli i poslije bude to ok aBd.                                    Veki aki,moj je miran ,nije baš temperamentan,al ja sam osjetljivija u ovom periodu bože sačuvaj.Sama bi sebe letvom izlemalauser posted image ,sve mi smeta,od načina kako nešto izgovori,kojom bojom glasa ,intonacija ,pa do toga kako me pogleda.Kaže već se boji post porođajne depresije ako sam sad ovakvauser posted image user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5454
2.12.2011 11:14:37   
dzenyA
jutro drage moje... ringe raja ne skiraj se evo ja u 8 mj.od prekjuce lezim,a do tad sve ok,pijem buscopan i apaurin,i sve sam to osjecala,al hajd reko normalno je to,otisla na kontrolu uuuuhhhhh kad ono nisko beba,bolovanje odma jer 8 h sjedim,nema keksa i tako....ne sikiraj se
a veki-aki meni moj kaze da jedva ceka da se porodim ako bog da jer sam mu vise preko glave sa svojim iznovijetanjem user posted image user posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 5455
2.12.2011 11:18:54   
smajli80
Dobro jutro drage moje velike i male user posted image ,kako ste mi?

Evo ja sam kao što mogu vidjeti a i većina vas nešto neraspoložena danasuser posted image
Noćas sam jako slabo spavala,Sofi se cijelu noć budila,i onda kad se probudim ne mogu se nikako namjestiti.
Mogu vam reći da mi je više dosadilo ležati(ležim već 3 a imam još skoro 2mj)user posted image
U trenutcima kao ovaj jedino što me može oraspoložiti je dobra muzika koju ću rado podijeliti sa vama

http://www.youtube.com/watch?v=I-W5ND6wj_A

Uživajte!!

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 5456
2.12.2011 11:19:05   
dzenyA
cupi divim ti se majke mi,svaka cAst, andjelo i ja priznam da sam nekad zaista bezobrazna ali neka sam user posted image

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 5457
2.12.2011 11:22:05   
jakosretna
cupi cestitam ti ne bebaci i neka je sa srecom user posted image user posted image svaka beba ima svoju nafaku.
Mama21 sta je sa tobom kako ti provodis ove dane projeci kao ja da sto pre prodju,ja sam vala nesto sva iscrpljena malo je bolje kako je bilo user posted image

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 5458
2.12.2011 11:23:14   
anđelo
IZVORNA PORUKA: dzenyA

cupi divim ti se majke mi,svaka cAst, andjelo i ja priznam da sam nekad zaista bezobrazna ali neka sam user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,E baš si me nasmijala,prvi smjeh od jutrosuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 5459
2.12.2011 11:24:52   
anđelo
Tako je neka smo bezobrazne,i trebamo bituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,živjele bezobrazne trudniceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 5460
2.12.2011 11:28:16   
irena82
Draga čupi, drago mi je kad vidim da nisam sama sa 4 bebom na putu.
Ja ne mogu reči da mi je to neki veliki šok, zato što smo to planirali prije ili kasnije, ali sada kad vidim da je to u biti stvarno to , još kao da nisam svjesna.
Možda zato što su mi klinci več veči(11,6 ipo i 4). Želim ti svu sreču ubuduće i nadam se da čemo se uvijek susretati na ovom chatu da izmjenjujemo iskustvauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Čupi)
Neposredna veza do poruke: 5461
2.12.2011 11:31:44   
mama21e

IZVORNA PORUKA: jakotuzna

cupi cestitam ti ne bebaci i neka je sa srecom user posted image user posted image svaka beba ima svoju nafaku.
Mama21 sta je sa tobom kako ti provodis ove dane projeci kao ja da sto pre prodju,ja sam vala nesto sva iscrpljena malo je bolje kako je bilo user posted image

Ja sam zacudjujuce danas dobro i raspolozena user posted image
Uglavnom samo lezim ne smijem nista raditi, primam one injekcije depo progesteron koje zahtjevaju strogo mirovanje, tako draga ja ti samo odmaram user posted image A idem sad kod mame da malo havu promijenim, blizu mi je 2-3 min mogu valjda toliko hodati user posted image

Imas li mucnine?

(odgovor članu jakosretna)
Neposredna veza do poruke: 5462
2.12.2011 11:33:57   
jakosretna
mama21 blago se tebi svugdje mozes da odlutas blizu ti moja je rodbina sva daleko i moji roditelji,ja ih puno pozelim user posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 5463
2.12.2011 11:36:19   
mama21e

mama21 blago se tebi svugdje mozes da odlutas blizu ti moja je rodbina sva daleko i moji roditelji,ja ih puno pozelim user posted image

a odakle si?

Neposredna veza do poruke: 5464
2.12.2011 11:39:41   
jakosretna
zivim u u holandiji podaleko od vas user posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 5465
2.12.2011 11:40:43   
dzenyA
andjelo pa jel tako ,bas me zna iznervirat, a mm je inace dobrica kad se svadjamo to je obicno sto sam ja muhanata user posted image   sam kaze da mi se nekad divi 

Neposredna veza do poruke: 5466
2.12.2011 11:42:19   
dzenyA

dusa draga user posted image

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 5467
2.12.2011 11:43:28   
Mrgica

IZVORNA PORUKA: veki_aki

ej mrgice sto me nasmija, a sto nakon dugo vremenauser posted image ...jel tako da sto se tice keksa mi trudnjace sa urednom trudnocom nemamo nekih ogranicenja, si?
Jakotuzna sta ima kod tebe?

E duso draga, pise na netu da se mogu keksati ako je sve ok, i hvala Bogu jeste i dr to kaze na svakoj kontroli,ali isto kaze sto manje keksa to boljeuser posted image nesto je spominjao da spermiji imaju neke prostaglandine koji nesto uticu na grlic, skracuju ga sta li,helem kod mog muza to ima uticaja pa ga sve strah, a i neki problemi ovamo nas stigli pa znas kako je odmah keks na kraj pamet, no uspijem ga ja razbuditi...user posted image
Vidim pricate o raspolozenju, inace sam jako placljiva, sinoc pricam muzu neku glupost oko prosipanja pepela iz peci i rasplakah se (naravno ne zbog toga,vec sta ja znam) kad on meni jel to zbog lugare places...user posted image ma reko jok bolan, otkud znam sto placem, doslo mi i eto.Inace sam jako osjetljiva...A danas sam bas pospana, sinoc svasta sanjala, vikala u snu, jedva me mm probudi, prepala se uh...Jos on danas ode na put i nema ga 2-3 dana,user posted image i govori mi sinoc,ja bih tebe u kofer sklopio i ponijeo sa sobom,kaze bojim se sta ako opet budes ruzno sanjala nema mene da te zagilim...user posted image a ja opet udru placi...user posted image Ma fakat smo mi trudnice presenzitivne...ABd u ponedjeljak po knjizicu i kod dr. na kontrolu,bas cu i njega pitati za keks pa da vidim sta ce reci...Ljubim vas sve...

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5468
2.12.2011 11:45:01   
mama21e

Mila zao mi je sto si daleko od svojih, ali nemoj sad da budes tuzna misli na svoj maleni zivotic. Brzo ce sve to proci pa ces se aBd naviknuti, samo nemoj da budes tuzna.
Pusica od nas za vas user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 5469
2.12.2011 11:45:43   
jakosretna
nema veze opet se osjecam blizu sa vama i imam od vas veliku podrsku user posted image
saljem vam veliki user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 5470
2.12.2011 11:48:32   
dzenyA
Mrgice onom mm izgleda teze palo sto se nemozemo keksati,nego sto moram mirovat,haha,jos dr.pred njim kaze ma hajd ba imaju druge alternative

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 5471
2.12.2011 11:53:10   
mama21e

nema veze opet se osjecam blizu sa vama i imam od vas veliku podrsku user posted image
saljem vam veliki user posted image user posted image user posted image user posted image

Budi sretna za svoju bebicu, a tvoja RR raja ce uvijek biti tu za tebe
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 5472
2.12.2011 11:59:06   
Mrgica

IZVORNA PORUKA: dzenyA

Mrgice onom mm izgleda teze palo sto se nemozemo keksati,nego sto moram mirovat,haha,jos dr.pred njim kaze ma hajd ba imaju druge alternative

Pa bona usreci ga malo tim alternativnim metodama, da ne bi pao u depresiju...user posted image user posted image

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 5473
2.12.2011 12:00:25   
jakosretna
hvala ti mila moja navikla sam se ja davno ovdje i vjeruj da sam dole odvikla,ali opet ponekada pozeli se.ija vama saljeme veliku pusuuu user posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 5474
2.12.2011 12:18:39   
AMELIC
Ola curiceuser posted image
ja sam sinoć bila baš loše,stomak me bolio,al baš pravo jako...uplašila sam se da ću ponovo završiti u bolnici user posted image jutros je bolje,boli samo kad ustanem iz kreveta,a bukvalno idem samo do wc-auser posted image
Jedva čekam na kontrolu u ponedeljak!user posted image
I da, jedna lijepa vijest:porodila nam se plava,rodila zdravu i slatku djevojčicuuser posted image user posted image  Čestitamo mamiciuser posted image user posted image

Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12
Mala princeza,miris mamin 03.05.13
Veselo nema šta...:)

Neposredna veza do poruke: 5475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  217 218 [219] 220 221   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  217 218 [219] 220 221   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *