anđelo
|
IZVORNA PORUKA: pauza drznice mila, super za divne vijesti jedva cekam tvoju pricu:-)) vidis i dojenje se brzo uspostavilo, hvala dragom Bogu, ma sve ce biti super.... uzivaj sa svojim piletom i daj nam slike cim prije:-) dush, trudi se da se sto manje sekiras, to je sad najgore i za tebe i za bebu - stres, a aBd bice sve ok ... bolje za tebe da sve provjeris i budes mirna, ali sigurno ce sve biti dobro, samo misli pozitivno... mi smo uz tebe i saljemo ti veeeliki zagrljaj podrske plava, cestitam od srca na bebici!! svu srecu svijeta vam zelim andjelo, kad si bila u azelu i je li u onom azel kids kod robota?? ja sam tamo svracala oko 14.30h i bila je jedna slatka mamy sa muzicem i sinom malim koji je stajao i pricao sa tetom na kasi, nesto je rekao hvala ti sto si mi kupio.... ne znam dalje nisam dobro cula:-))) mozda si to bila ti??:-)) ostale cure ljubim i novim clanicama zelim dobrodoslicu:-)) Baš u to vrjeme sam tu bila,jeste to sam bila ja .Da sam znala pa da na kaficu odemo .Imala sam rozu kapicu na glavi.U čemu si ti bila,da se probam sjetit?Moj sin kupio sebi kaiš i body.On plaćao od svog novca al opet se zahvaljuje kao da smo mu mi kupili,zna djete ko mu novac daje . Dush,mila znam kako ti je ,tako su i meni rekli za bebino srce da ima 70 otkucaja u minuti ,pa sam bila van seve 15 dana, a rekli mi da ne idem privatniku ,jer će mi kao uzet pare i reć da je sve uredu.(mada ne znam ko bi tako nemoralan bio)Uglavnom 15 dana sam baš životarila,da bi me u vojnoj na ponovljenom pregledu obradovali i otklonili svaku sumnju,rekli da je sve u najboljem redu.Rekla sam da ću djetetu pravit zato 2 rođendana.I ti pokušaj da odbaciš ružne misli ,čekaj bar potvrdu tog doktora iz ljubljane.Ako nemaš u porodici nikog sa takvom dijagnozom nemaš razloga za brigu.Djed od mog muža je imao aritmiju čitav život i živio 85 godina,na kraju umro od neke skroz ljeve bolesti.Evo ti malo pozitivnih vibrića Bebice zaboravih da ti čestitam,nek bude hairli i sve najbolje ti želim.PS:Ima super haljinice roze pletene za curice, u mercatoru,nešto najljepše što sam u zadnje vrjeme vidjela,12 km,šalji muža da uzme .