|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  216 217 [218] 219 220   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
1.12.2011 23:01:10   
Silver
eh da...cini mi se u azel stigla posiljka...user posted image ima i bebecih stvarcica, ja sam danas uzela preslatkih plisanih gegica, ali tako su blage boje fine, i lijep im materijal...pa eto kome nije mrsko...u setnju malo user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 5426
1.12.2011 23:46:34   
gerberka
da vas sve pozdravimo..bili kod moje mojih, pojeli brdo hrane i slatkiša user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 5427
2.12.2011 1:32:05   
ellam
nesanice moja user posted image user posted image

"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 5428
2.12.2011 1:37:43   
Silver

IZVORNA PORUKA: ellam

nesanice moja user posted image user posted image

ista sam ti...user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu ellam)
Neposredna veza do poruke: 5429
2.12.2011 8:27:30   
veki_aki
dobar jutar drage moje user posted image ! Kako ste mi jutros?Ja sam se smrzla...Nesto sam down jutros, al hajd dug je dan i jos petak, proce...Vidim bilo je nocnih ptica, nadam se da bar sad spavate.
Ostale kako ste mi, da vas sad sve ne nabrajam?
Ima li sta novo o bebici? Znaci drznica danas izlazi, predpostavljam sve ok, valjda ce stic da se javi skoro...
Veliki user posted image za sve bembele!

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 5430
2.12.2011 8:30:14   
Miracle*3
Jutrooooooo
Evo pijem kafu i spremam se na kontrolu.
Nisam znala da je Bebica jos u bolnici. Pa sta joj je?
Veki, zelim ti bolje raspolozenje user posted image user posted image

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5431
2.12.2011 8:32:43   
veki_aki
hvala miracle, vec mi je malo bolje...user posted image

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 5432
2.12.2011 8:34:10   
Lulu_08
Jutro curice i pupice kako ste mi?

Ja prehlađena, baš onako školski, ali ništa ponašam se kao da ništa nije i furam dalje hihihi, i očekujem da će za vrijeme vikenda aBd već i proći!

Čujem bebica u bolnici još, pa zašto da li neko zna? Nadam se da će sve biti okej i da će ubrzo doći kući svojoj sa svojom bebicom!

Aj' šaljem vam jedan BIG HUG user posted image

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 5433
2.12.2011 8:34:52   
Arina
drage moje dobro jutroooooo

Jutros kod nas od magle ni tragauser posted image user posted image user posted image ......ulatila sam da vam samo mahnem malo...danas nam je 33.sedmica.......jeeeee.....a jutros se polako spremam ...jeeeeerrrrr...IDEMO KUPITI KREVETIC........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......bas sam veselica.....ustvari kupuje ga "dajo"ali idemo izabrati neki pepi...user posted image user posted image

javim vam se vjerovatno poslije podne.......pusica svim mojim okruglicamauser posted image

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5434
2.12.2011 8:41:17   
Lulu_08
Arina, uh ženo kud prije? Pa kao juče da je bio Maj, hihihihihihih....

Elem, uživaj maksimalno, to su zaista najljepši trenuci a znaš to i sama vrlo dobro hehe.

Hajde javi nam kasnije koji ste kupili, a možda i sličicu da nam pokažeš?

Milki pupu od nas!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 5435
2.12.2011 8:51:22   
irena82
Dobro jutro drage mame!
Muči me nešto cijelu noć, pošto mi je ovo 4 beba, a inače sa prvih 3 nisam imala ni mučnine ni povračanje, samo osjetljive grudi i sva hrana mi je imala čudan miris, sada nemam ni to , a test mi pokazao +, nije mi jasno zašto baš nikakvih simptoma nemam , a kod dr sam naručena tek 27.12 , jel moguče da nisam trudna ?????? Ako neko od vas ima kakvog iskustva sa testovima molim vas savjetuser posted image .

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 5436
2.12.2011 8:52:00   
ivannna
Jutro ženice, blago tebi Arina, ovdje (u Sarajevu) je tolika magla da jedva vidim da kucam user posted image .
Djana procitaj na nekoj od prethodnih stranica, pisala sam ti recept za bolno grlo user posted image .
Ja se spremam danas na vježbice na Otoku u 10.30, valjda cu naci Otoku, od ove magle, bas je bolje ostat kuci ako se može, al šta ću treba nešto i naučit, a malo se i protegnuti.

Irena, moja iskustva sa testovima su takva, da ako je + onda je + stvaran, dugo smo se trudili za bebu, pa sam radila i dosta tih testova, meni su se pokazali kao pouzdani. A svaka trudnoća je drugačija, moja prijateljica s prvom bebom duu ispovraćala, a s drugom apsolutno nikakvih simptoma. Ako sumnjas ponovi testić, i ako bude +, nema sumnje. Drim fige za user posted image

< Poruku je uredio ivannna -- 2.12.2011 8:57:52 >

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 5437
2.12.2011 9:08:53   
irena82
Ivannna hvala ti na riječima podrške , nadam se da je tako ali čisto me strah ponovit test šta ako bude neg? Ma znam da paničarim bez veze ali eto , strpit ću se do odlaska kod liječnika pa čemo vidjeti , samo se nadam da je sve ok.

(odgovor članu ivannna)
Neposredna veza do poruke: 5438
2.12.2011 9:42:49   
pauza
' jutro mile moje!!
ja danas opet idem u kupovinu za moje pile:)) doduse, ako uspijem jer mi je cijelu noc i jutro strasna muka, jedva podnosim ovo, bljak:-((
nego silver mila, u kom azelu je dosla roba, onom azel kids u Hrasnom ili onom velikom u Titovoj??
ljubim sve moje bebele:-*

(odgovor članu irena82)
Neposredna veza do poruke: 5439
2.12.2011 9:45:18   
Čupi
Irena, čitam ovo što si pisala, i meni je isto tako, radila sam test 17.11. i pozitvan, a 4 beba mi je, stvarno niti povraćam niti me sise bole, samo imam onaj tupi bol u leđim i stomak, kao da ću dobiti svaki tren, ali to bude neznam u danu par minuta, čitala sam da je to ok, tako da nam je skoro isto... :)))

Al'' upamti frajeru, da ti pare nemogu kupiti raju iskrenu....

(odgovor članu irena82)
Neposredna veza do poruke: 5440
2.12.2011 9:56:04   
anđelo
Jutro moje bembelice,kako ste mi.Samo da vas pozdravimuser posted image .Ja i nisam nešto raspoložena danas,idem kasnije u šetnju,ako u kakav stub ne udarim user posted image ,pa mi se vrati raspoloženjeuser posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu Čupi)
Neposredna veza do poruke: 5441
2.12.2011 10:15:59   
lejlaze
dobro jutro moje dame, nadam se da ste danas dobro. mene hvala Bogu ne boli danas glava... jucer kad crkoh. valjda od nervoze.
danas bi trebala izaci i pokupovati jos ove ostale sitnice sto mi trebaju za porodiliste.
bebicino je sve spremno! ja trebam jos uloske kupiti i gazu.
sdefmčgzjhg6kil6xdtflr4ofr4ifr4fj4 - ovo vas pozdravalja i moj trogodisnji sincic user posted image user posted image user posted image
Gerbice, kako si nam ti danas?

mamin princ 08.09.2008
mamina princeza 06.01.2012

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 5442
2.12.2011 10:19:16   
lejlaze
IZVORNA PORUKA: Arina

drage moje dobro jutroooooo

Jutros kod nas od magle ni tragauser posted image user posted image user posted image ......ulatila sam da vam samo mahnem malo...danas nam je 33.sedmica.......jeeeee.....a jutros se polako spremam ...jeeeeerrrrr...IDEMO KUPITI KREVETIC........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......bas sam veselica.....ustvari kupuje ga "dajo"ali idemo izabrati neki pepi...user posted image user posted image

javim vam se vjerovatno poslije podne.......pusica svim mojim okruglicamauser posted image

kakav sam ja krevetic vidjela na internetu!
meni se pravo svidio. mada mi necemo sada kupovati, imamo vec.

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s320x320/309778_304154316269518_138858526132432_1174366_2068238039_n.jpg

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 5443
2.12.2011 10:25:17   
veki_aki
Ej moje bembelice...
cupi stvarno moram reci svaka cast za 4-u bebu! Ja sam se jedva nakanila za drugu da mi ovaj mali ne ostane sam, sad mi je dragouser posted image  A sto se testova tice mislim da je test rijetko lazno pozitivan ako niste na nekoj teraoiji, meni je bio lazno negativan prvi koji sam radila, pa ako niste sigurne samo ponovite test i ako je drugi put pozitivan tu nema dileme!Drzim fige!!!
Andjelo sto si to i ti neraspolozena? Nemoj tako, mene je jutros moj covjek nanervirao i bas se kontam pa jedan je zivot ne isplati ga se trosit na nerviranje. Ajmo smjesak sad i u tu setnju! Arina sretno u kupovini krevetica, uzivaj a ti pauzo pazi da nebankrotirasuser posted image , ma zezam se samo uzivaj!Dzana nadam se da ce grlobolja uskoro proci!
Gerbo jel trba puna od jucer?user posted image
Ivvana zar nisu vjezbe na otoci u 16.30?
Evo vam svima user posted image !

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 5444
2.12.2011 10:27:17   
veki_aki
lejlaZe krevetac je boli glavauser posted image al mogu zamislit i koliko kosta a i treba mjesta za njega...pozzzzzzzz

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5445
2.12.2011 10:34:12   
lejlaze
pa jest povelik. ali je iskoritiv do "velikih godina" .... doduse nama ne moze ni stati u sobu user posted image user posted image user posted image .
sad dumam po glavi kako izmislit jos jednu sobu u stanu user posted image user posted image user posted image .
za par godina cemo morati nesto deverati.

mamin princ 08.09.2008
mamina princeza 06.01.2012

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5446
2.12.2011 10:38:06   
anđelo
IZVORNA PORUKA: veki_aki

Ej moje bembelice...
cupi stvarno moram reci svaka cast za 4-u bebu! Ja sam se jedva nakanila za drugu da mi ovaj mali ne ostane sam, sad mi je dragouser posted image  A sto se testova tice mislim da je test rijetko lazno pozitivan ako niste na nekoj teraoiji, meni je bio lazno negativan prvi koji sam radila, pa ako niste sigurne samo ponovite test i ako je drugi put pozitivan tu nema dileme!Drzim fige!!!
Andjelo sto si to i ti neraspolozena? Nemoj tako, mene je jutros moj covjek nanervirao i bas se kontam pa jedan je zivot ne isplati ga se trosit na nerviranje. Ajmo smjesak sad i u tu setnju! Arina sretno u kupovini krevetica, uzivaj a ti pauzo pazi da nebankrotirasuser posted image , ma zezam se samo uzivaj!Dzana nadam se da ce grlobolja uskoro proci!
Gerbo jel trba puna od jucer?user posted image
Ivvana zar nisu vjezbe na otoci u 16.30?
Evo vam svima user posted image !

Ma ne znam,možda je i do hormona,šta li.Tako sam ljena i ništa mi se ne radi.Samo se povlačim po kući,i skroz sam bezvoljna.Kuća,kao da je bomba  nju pala,user posted image user posted image ,a nit je mogu radit ,nit je mogu gledat.Pa stala maloprije i počela plakat.U šetnju ćemo kad se muž vrati s posla,iza jedan.Jučer je i moj mene muž nanerviro,hudniku malo mu treba da šta kaže ja odmah planem.Rekao je da će ubuduće samo šutit i neće ništa pričat,jer tako je najbolje za mene,da se ne uzrujavam.Poslije mi ga bilo žao,nije ni ovim muževima lahko sa nama.

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5447
2.12.2011 10:48:34   
raja_ringe
Dobro juto i od mene.. Mi sada od doktora. Lijepa vijest je da je curicauser posted image , a ruzna da imamo kontrakcije user posted image user posted image .. otvorila sam bolovanje, ali mi još nije jasno šta znači mirovanje kada i inače ne radim ništa teško ni na poslu ni kod kuće.. nije mi jasno od čega su kontrakcije.. Propisala mi apaurin po potrebi, ali ja ni do sada nisam osjetila ništa osim bolova u leđima i zatezanja stomaka kao da sam nešto tijesno obukla. Dakle nije grč, ni bol...Baš sam iznenađena i zbunjena.. odoh sada malo čitati postove na tu temu, možda mi nestanu svi upitnici..

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 5448
2.12.2011 10:59:05   
veki_aki
raja_ringe saljem vibrice da bude boljeuser posted image user posted image user posted image , ovdje ima dosta user posted image  koje su imale kontrakcije i svasta nesto citavu trudnocu i sve ok, neke vec i rodile, zato nemoj previse da se sekiras samo slusaj sta ti kaze dr.
Andjelo kod nas zna biti rat, samo izbjegavam da mi je tad sin tu, al kad se svadjamo kuca se trese, ma nema tu je i razvod vec ma gotova stvar, al zato kad se mirimo...opet se kuca treseuser posted image , valjda je to i do temperamenta, mi smo oboje vatreni, a jos sad hormoni lude. koliko sam skontala kod sviju je tako, malo mi treba da se rasplacem, samo sto kod mene taj plac u roku jedne min prelazi u bjesuser posted image , tako da mislim da je sve to normala, ipak je ovo drugo stanjeuser posted image

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 5449
2.12.2011 11:04:31   
mama21e
Jutro bembelice moje,

kakva su to tuzna lica jutros user posted image Samo sam dosla da vas malo oraspolozim i idem da se spremam user posted image

evo vam malo sretnih kolacica

user posted image

nadam se da sam uspjela postaviti user posted image
Pusica od nas dvoje za sve bembelice.

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 5450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  216 217 [218] 219 220   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  216 217 [218] 219 220   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *