Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mala ma neljutim se ja na to znam da sam blesava al to je jace od mene ja sam mastala o curi dobila pisonju malog pa jos malo snjim uzivam budalesem dok je jos manji posle , neznam sta cu ...... Jednosavno uzivam u tome A dusa draga drage njegove narunice ja to nedajem jer mi slomi unisti
ja nevolim ni kad se curice male sminkaju,lakiraju nokte i slicno.et sta cu.Ajla trazila od moje prijateljice da joj kupi neki set za male princeze,kao sjaj-labelo za usni,Disney,et nekako sam pristala jer vidim kolika joj je zelja
a ne dajem ni ja,ali kad mu tetka dodje ona toga puno nosi,on joj odmah uzme.
a bebacha ne bih ja to su oni presvuceni madraci i dole sanduk,imam takav kod tate.ja bih bas klasicni krevet to je najzdravije i za spavanje a i za odrzavanje
svako bebacha ima svoje zelje i izbor naravno . Tvoj izbor postujem . A l ja sam luda topim se kad vidim curicu malu slatko obucena haljinica ,pa malo nalakirani noktici a ona nak sva medena od sebe ne mislim na ruzeve sjajila rano je jos imat ce fajde dok porastu . Na takve se curice topim. Evo ja bas zamisljam L u haljinici ko salivena joj stoji ona i onak je sama od sebe medena ima lijepo lice okice krupne , .....jednostavno volim cure i eto.... Mislim volim ja i muske , al cure su cure .
jelena zao mi djevojcice bas se napati evo vam svima najveci
felix A je ko med, nokti su sega moja je opsjednuta sminkom, sinoc sam je podmitila da ce se sminkati pa sam joj nasula u posudicu djecijeg pudera i ona se kao mazala i bila sva sretna ne znam na koga je na mene nije sigurno
Tekja bice sutra bolje
ostalim pozzzzz
ma i ja volim vidtjet fino sredenu djecu pogotovo curice.haljinice,trakice,snalice.ja se samo okrecem za takvom djecom.al et nevolim kad vidlak,kad se osjeti parfem,il kad curica ima karmin,sjenu.eto sta cu.ne kazem da to nije uredu al ja nevolim.
salmy znaci isto kod njih.a ima li ona letva sa strane ili samo onako bez.
madrac je oko 120KM a koliko je krevet
Nema letva i nismo je mogli naruciti(ali imas u tl,i cileku) pa mozes je staviti na krevet.Mi se nismo odlucili za tu varijantu,jer je nas uz njegov(stavim samo dva jastuka između) i svi smo skupa,a nismo Pokusacu ga odvojiti skroz za koji dan,stavim mu dole deka i jastuka pa ako padne da se ne udari sve smo platili 408 KM,krevet 255(kuhana bukva )