Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mala ozdravi nam brzo idemo i mi vidjet te pocetnice,trebat ce nama
ja ovako i javno da se zahvalim nasoj Jeleni.bas me prijatno iznenadi,u svojim problemim ti se nas sjetila.po 100 put ti hvala zaboravi te pitat sta kaze doktor za Anu
nemam vremena citati,a vidim bas se ispisalo...pa koliko ovo strana nadam se da su bolesni bolje meni dosla boli me stomak i glava ,bas sam nikakva,jos poranila kad ne treba,moracu prekinuti one vaginalete pa opet nastaviti kad prodje
uglavnom imamo puno nekih obaveza,sutra cemo i kod mojih aBd dolazimo na bb aBd pa se vidimo u subotu,ko dolazi ?
mala brzo ozdravljenje moj anel sinoc dobio vozice od kume al pravi vozici od njenog malog ona ih platila 100km dodje pruga kucica , igracke vozici na magnet nije plastika ma predobre anel se ne odvaja od njih sinoc je snjima zaspo ja mu vozice pokupila u mali neseser njegov on ih sve cuvo pored sebe kad je zaspo sklonila jutros cim je progledo vice dije moj ozic .Evo i sad ga ninam a vozici u rukama mali ljubav na prvi pogled . Lady dje ste vi sta radite kako je L . Bebacha imal magle kod vas , kod nas bome ima . gvendolina , nedaj se vag nastavi kad stane menga .
Bebacha nema na cemu... ljubi djecicu, htjela sam se ja jos neki dan javiti kad si pitala ko moze, ma reko ko zna hocu li moci stici od ovih mojih razbojnika, a danas vodila Anu dr, a mm ostao sa Lukom pa sam uspjela.
Napisah jaka upala oba uha, antibiotici, mislila opet peniciline, ali kad je skontala da je prije mjesec ih primala onda sirup. U ponedjeljak joj leukociti bili 5,2 a danas 43,6. Opet na sluh otislo i tako jovo na novo sa borbom, srece nije puno. Joj da mi je da joj ova go*na izvadim iz usta vise da se dijete razrahati. Sutra briseve grla, nosa i uha da radimo
14kg i dvije godine minimalno treba imati ako bi vadili privatno posto oni rade laserski, a drzavno nece ni prije trece godine. S tim da cemo mi privatno joj vaditi, a kako mi slabo jede i od petka zivi na tanjiru supe dnevno i kojoj voćki samo da ne pocne jos i gubiti na kilazi.
jojoj.nemam ti sta pametno napisat.jel ona treba cekat rodendan il odredenu tezinu pa da vadi
i ja se ovo pitam isto .... jeste sve joj je od krajnika siguno zao mi je, brzo ozdravljenje . Necete biti mirni sve dok ih ne povadi , bem ti krajnike !