Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
to mi najbrze kad vise nemam ideja sta da pravim uzemem svo moguce ledo proizvode sto ima u prodavnicama , i posle izmisljam kombinujem svakako . Nekad u to dodam jedan krompir, neznam sta bi vise meso mi dosadilo . Mahune isto tako cesto skuham one brzo budu , pa bacim na maslac malo prprzim dodam bjelog luka i stavim paradajzsos .
Ja sam jucer u nedostatku ideje za rucak napravila tikvice na bijelom luku i domacem mileramu...V. je pojeo istu kolicinu kao i ja ...a ja mogu pojesti ...uvijek umjesto vrhnja za kuhanje ubacim domaci mileram...'em zdravije, 'em ukusnije
_____________________________
Jul 20th
...just because it burns doesn't mean you're gonna die you gotta get up and try try try!
Moja Taja je imala kao dvogodisnjakinja sve jedan do drugoga na prsima... strasno za vidjeti...a kako li je tek bilo njoj... Ljekari nula... savjetovali istiskivanje, rezanje... a ja njoj jedva mazala rivanolom...
Moj ti je savjet: mladi sir... on potpuno sve izvuce i vise se ne vraca... provjereno...
a koliko dana i na koji nacin da se stavljaju obloge...i jel mladi sir od prodavaca na trznici ili moze i onaj pakovani iz prodavnica?
samo je bitno da nije slan...
stavis jednu veliku kasiku sira i prekrijes gazom...
Prvo ce se jako zacrvenjeti, zatim ce se pojaviti bijeli vrh, pa ce iscuriti "gnoj" i onda krv...
Zavisi od dubine cira... otprilike za 24 sata, uz 4-5 previjanja... Previjas cim se sir sasusi...
I sto je najvaznije ne boli...
U cijeloj muzevoj familiji cirevi su vrlo cesti, i svaki put upali...
Pokusaj odmah...nemas sta izgubiti, a pomoci ce...
A imamo i mehlem za oziljak koji ostane poslije... napomeni me da ti napisem naziv...ne mogu sad u sobu...
ok, hvala ti, probat cu
_____________________________
13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))
Rose ja sam kao djete imala cesto te cire,pa svugje ih je bilo,boli uzas,tamam se zalijeci,koroz par mjeseci opet.i mama me jednom odvede i to isjeku u bolnicu.tad je bilo na prstu,ostao je oziljak al se nikad vise nije vratilo.valjda je trebada se to sve dobro ocisti,tako su mami objasnili u bolnici.
Rose ja sam kao djete imala cesto te cire,pa svugje ih je bilo,boli uzas,tamam se zalijeci,koroz par mjeseci opet.i mama me jednom odvede i to isjeku u bolnicu.tad je bilo na prstu,ostao je oziljak al se nikad vise nije vratilo.valjda je trebada se to sve dobro ocisti,tako su mami objasnili u bolnici.
ma ja...i ja se nadam kad ovo rijesimo da se nece vracati...ja cu je svakako i odvesti hirurgu aBd u ponejeljak
_____________________________
13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))