Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ma imamo i mi taj gel (calgel ili tako nešto) pa slabo to skroz pomaže.. sinoc ga je mm pokušavao nosati po sobi i ništa nije pomoglo, nije da on plače več ono baš kako da kažem kmeči A dude/cucle što se tiče, s njom smo se rastali u 11-tom mjesecu, sam je nešto počeo izbacivati i ne htjeti i ja mu je i ukinem skroz i sad mislim da sam pogriješila što mu nisam dopustila da dudla do mile volje.
Sad mi mama reče da mu dam onaj bijeli dio od prase da glođe,kao utrne od toga
Marina imamo i mi kosuljica koliko hoces,ali mislis na ono svecano odijelo,ja to stalno vidam za neke praznike,ili svadbe,prave od dijece klaune
Juce ja gledala bilo par crnih odjelceta,iskreno zao bi mi ga bilo u to obuci,vise bi mi licio na pingina nego na djete...A ovo sto sam mu kupila opet moze obuci ...Lakovane cipele i ti fazoni niks jedino ako mu se mater bude udavala
Dobro jutro Mi se tek probudili , ali evo spremamo se i idemo na druzenje kod nasih dragih prijatelja. I moj Amancek ludo voli male bebe.Nije ljubomoran,bar sad za sad a ne sumnjam da ce biti kad ne bude trebao... Nego,moje dijete je tako postalo nepovjerljivo prema nepoznatim odraslim. Ili se postidi ili kaze,ne,ne dijaj majog Amana. Tobe jarabi,ko da ce neko ne znam ti sta... A nije bio takav donedavno. S djecicom je uglavnom super,nek je bar to ok. Sad nek me neko utjesi i kaze da je to samo faza. Kratkotrajna. Jer meni to bas nije lijepo... Mi volimo kosuljice
Juce ja gledala bilo par crnih odjelceta,iskreno zao bi mi ga bilo u to obuci,vise bi mi licio na pingina nego na djete...A ovo sto sam mu kupila opet moze obuci ...Lakovane cipele i ti fazoni niks jedino ako mu se mater bude udavala
Marina imamo i mi kosuljica koliko hoces,ali mislis na ono svecano odijelo,ja to stalno vidam za neke praznike,ili svadbe,prave od dijece klaune
ma ne budi luda
joj , jel ti fakat nisi udata ili se zjbvš
< Poruku je uredio pocahontas -- 1.12.2011 10:53:07 >
A dude/cucle što se tiče, s njom smo se rastali u 11-tom mjesecu, sam je nešto počeo izbacivati i ne htjeti i ja mu je i ukinem skroz i sad mislim da sam pogriješila što mu nisam dopustila da dudla do mile volje.
Sad mi mama reče da mu dam onaj bijeli dio od prase da glođe,kao utrne od toga
Nisi pogrijesila,moj nikad nije htjeo cuce par puta sam ga uslikala sa njom ...Pokusaj sa gelom ,ja som damuvece pola doze panodila ,evo sad mu rastu petice i sinoc je spaao do 2 ,pa se probudio trazi sise,pa u 4 trazi auo da se igra...Pa u 6 ...Probaj i ti malo dati protiv bolova...Meni dr rece kadim rastu zubi i da im je zima ono daimaju groznicu,pa ih taj sirup smiri
Pocahontas,Emica jesam rahat ko pttica ali iskreno nedostaje mi malo odrasle ljubavi ... A ne rekoh bio mi je bivsi neko vece...Umjestto cvijeca donjeo mi dvro mandarine Mislio da ce se iskupiti sa tim
Pocahontas,Emica jesam rahat ko pttica ali iskreno nedostaje mi malo odrasle ljubavi ... A ne rekoh bio mi je bivsi neko vece...Umjestto cvijeca donjeo mi dvro mandarine Mislio da ce se iskupiti sa tim
ja očigledno nisam u toku a imam osjećaj da si o tome ovdje negdje pisala čim tako otvoreno to spominješ...a mi kao prave mahaluše bi te još svašta nešto pitale ali suzdržaćemo se i pustiti tebe da nam sama ispričaš,,
ma ne budi luda
joj , jel ti fakat nisi udata ili se zjbvš
Jok mi smo se raSCerali prosle godine,sad on hoda oko kuce
Hahahahhaha, originalno nema sta Jel ti bolje uho, jesi isla dr?
može li ti ex poslužiti samo u te kratkotrajne svrhe
Poci, onaj grudnjak sto si spominjala je li to bas lindexov?
jeste mislim...ma jeste, nemoj me zbunjivati! kupila ga u lindexu na odjelu donjeg rublja..
Ma, ne zbunjujem te bezveze Nego kod nas nema lindexa, pa reko da provjerim je li mozda neka druga marka koja bi kod nas bila dostupna. Znas, mi smo ti u jednoj selendri
Hahahahhaha, originalno nema sta Jel ti bolje uho, jesi isla dr?
Sjutra dzevojko kodhacimage ,eo pune mi usi rakije,,,, Pocahontas samo ti pitaj ne krije se kod mene nista
može li ti ex poslužiti samo u te kratkotrajne svrhe
Jok sve je to fino i volim mandarine ali preko nekih stvari se ne prelazi...Nisam pametna ...Mozdasam trebala ovoriti temu nova situvacija
jutro. Tajra kod tebe se rucak kuha, i kod mene je slicno ja sam uzela meksicko povrce skuhala pa stavila na maslac proprzila malo i dodala vrhnje mmmmm .....
uu felix bas to zvuci jednostavno i interesantno tvoja kombinacija za rucak mogla bi i ja onom svom malcu tako nesto poslije vrtica ustvari za veceru voli pavlaku pa bi mu mogla zakomuflirati to povrce u pavlaku