Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
D jutrooo i od nas vidim vi se raspisale ,samo tako odmah tema ljepse izgleda..Mi smo imali burnu noc Adi lose spavao ,Stalno se budio...Bas sam se namucila,mene uho jos boli ali nije ko sinoc..Smrdim na rakiju sva...Rakija zakon ...Zvala hecimku sutra vrijeme imam i kaze da nista ne diram istiscem da ako je cir u pitanju ne ode u uho,kontam bleso jedna ja i nausnice morala povaditi... Dobila sam pozivnicu iz nase robne kuce za soping...Poslije radnog vremena otvaraju samo za povzane i imamo popusta,pa vec trljam ruke jedva cekam
jutro
aj blago tebi, i ja bih rado drustvo ti pravila da ti ne bude dosadno samoj kupovati
I ,moj švrljo od silne ljubavi isprepada djecu, a crče od dragosti kad vidi malu bebu ali kad prođe nalet ushićenosti onda je sav nježan.... pa malo malo kad se sjeti mama rodi mi bebu hhhmmmmm kontam se ??? Ali nije ljubomoran kad se ja i pogram malo sa drugom djecom to mije drago što ne znači da neće postati
vi mene niste shvatili ali logično jer i ja ne kontam vlastito dijete...djeluje meni kao da ciči od dragosti, međutim, mislim da se R. pretvara..jer kada kažem nekad e ljuta sam na tebe, odoh ja sebi roditi drugu bebu, uh...reakcija: "neeeee, neeeee i neeeeee..beba puno joji tebe mamaaaa, nemoj roditi drugu "
ali zato obožava "seke" koje imaju 6 i vise godina...valjda su mu onako sve slatke, šarene i roze sa mašnicama i suknjicama, pa kada jednu vidi, bilo koju, taj ne bira samo se zaleti i zargrli ih i kaze beba puno joji tu seku..a dijete se jadno svo unezgodi ko veli vidi malog manijaka
< Poruku je uredio pocahontas -- 1.12.2011 10:31:59 >
jutro svima, kako su djecica jutros, ima li bolesnih, mi smo evo 4 dan u vrticu i jos se drzimo ogroman napredak bi bio ako preko vikenda ne dobijemo turu, inace vazda preko vikedna nas uhvati.
braga dubravka nađi šta drugo, mene zaboliše bradavice samo kad pomislih da ih dudla a zubići rastu, pa gricka. daj cuclu, glođu, prst, nešto bilo šta
moja hB nije to radila kad su joj zubi rasli. njoj je dojenje uvijek bilo da pojede i razlaz. tek se tamo pred kraj dojenja počela malo kao igrati pa uzme pa pusti i smije se (prestal je sa 1,5 godinu samovoljno)
ja ga vala nikad tako ne obukoh...ispade kao da ismijavam vlastito dijete praveći od njega čikca niđe veze...ni ja to ne volim..ono šatro za bajram kada skockaju dječake ko dede ja ga obučem lijepo i uredno, bas kao dječaka...imaće kada da nosi odijelo i kravatu ljubi ga majka
pocahontas nemoj mu prijetiti drugom bebom. kad tad će stići i njemu će ostati u glavi da je to došla beba njemu kao kazna. mi nikada nismo ni spominjali bebu prije trudnoće. jesu je drugi znali pitati (da nas ispitaju preko nje) ono u stilu kad će ti mama rodit bebu da se igraš s njom mahalski sistem
dubravka sad se sjetih mi smo nekada mazali onim gelovima za zubiće ali joj nisu puno pomagali pa sam joj ja jednom u nedostatku gela za zube namazala desni sirupom ibuprofen (ili dalsy). fino utrne od njega i otada joj sa njim namažem malo prstom kad vidim da je muče. nama još gornje 5 fale i to je sve hB
Nemoj ako tekja ima super kosuljica za djecake ,mislim svako ima svoj ukus ...Ja sam juce Adiju kontala sta uzeti za Bozic ,odjelce mi se ne svidja iskreno obukao bi ga tad i to je to ,ali sam uzela kosuljicu sa kravatom ,crni cardigan i dzins... Mada preferiram druga platna dzins ne bas jer se buni on ali nisam nijedne nasla da su od samota /samta al haj nek dura taj jedan dan ipak moramo biti svecani....
Ovo ljeto sam mu kupila par kosujlica koje su super komotne i elasticne bile,super mu stoje
zaboravi sve da napisem provalu djetetovu. Učila ga ja nedavno dane u sedmici, a prije toga da broji i to je vec kao staro gradivo (on ko burek u svemiru, nema pojma ni sta je dan, ali hajd, ko to zna )..i tako, dosao nam neko i mi kao da se pokazemo kako znamo svasta, reko hajde rafi broji kad on: ponedeljaaaak, utojaaaak...reko čekaj, brojiiiiiiiiii Rafii, brojiiiiiii...a on:"nećuuuuu mama da brojim 1,2,3,4,5,6" (sve ih pobroja ali bitno je da on misli da nećeeee i da nije )haj reko dobro ne moraš
< Poruku je uredio pocahontas -- 1.12.2011 10:39:30 >
Nemoj ako tekja ima super kosuljica za djecake ,mislim svako ima svoj ukus ...Ja sam juce Adiju kontala sta uzeti za Bozic ,odjelce mi se ne svidja iskreno obukao bi ga tad i to je to ,ali sam uzela kosuljicu sa kravatom ,crni cardigan i dzins... Mada preferiram druga platna dzins ne bas jer se buni on ali nisam nijedne nasla da su od samota /samta al haj nek dura taj jedan dan ipak moramo biti svecani....
Ovo ljeto sam mu kupila par kosujlica koje su super komotne i elasticne bile,super mu stoje
mm kaže ako beba bude jedva čeka da mu kupi kariranu košulju pa da mu obuče. nešto mu to furka
dubravka, moj je dojio po svu noc dok nisu izasle sve cetvorke - dakle do 18 mjeseci...nakon toga je sam prestao...ja nisam imala srca da mu tu utjehu oduzmem, tako da ne znam koji savjet da ti dam...btw, nije htio cucu...a hB nije sisao prst ...drzim fige da brzo prestane ...e, a da mu uzmes neke homeopatske kapi za lakse izbijanje zuba
pocahontas nemoj mu prijetiti drugom bebom. kad tad će stići i njemu će ostati u glavi da je to došla beba njemu kao kazna. mi nikada nismo ni spominjali bebu prije trudnoće. jesu je drugi znali pitati (da nas ispitaju preko nje) ono u stilu kad će ti mama rodit bebu da se igraš s njom mahalski sistem
ovo si skroz u pravu i poptunosti sam svjesna svega i psihologije...mada, samu sebe iznenadjujem nekad sa metodama koje su nidje veze..tipa do nedavno nam nista nije pomagalo (dok nije dosla policija kao spas) osim doktorice i boce..odmah prestaje da vristi i postaje kao bubica..ali smo se tog seljačkog plasenja djeteta s doktoricom kutarisali (a zapravo nikad nije imao strah od dr. jer nema trauma osim tog jednog vadjenja krvi, ali ni to nije bilo prestrašno)....koji sam ja konj tek sada vidim
i ja volim kuhati ali sude uhhhh i onda vazda potari i plocice a mrzim i kad poredam svega na radnoj ploci kad mi je zatrpana ali vazda je zatrpana boicama, sokovima cuclama i svim i svacim
meni je preslatko vidjeti deckica u kosuljici sa kravatom ili puloverom, dzins , dzempercic il neka jaknica, medeni su mi pravo, a ona mini odijela su mi hmm bezveze