Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Pozdrav za raju Mi se malkice vozikali po gradu,kaze momak:vako mama vozi anjto...i odvali se smijat,a rekoh kako tata? kaze :brn brn...rekoh ko bolje vozi kaze on:nana sta ima nana Mi sinoc kupili slikovnice po 1 KM,knjizara na socijalnom kod Robota,i ima izbora Ja uletila ko furija,prodavacica me gleda kako kupim nista joj nije jasno.Kupili smo podosta i bojanki.....i ima jos koga zanima
Jelena zao nam je drugarice,dusa mala bas se patite ostale
Mala oprosteno ne razmisljaj o tome mi sutra u Tuzlu na kliniku,iako znam da je sve ok,nesto nemogu biti mirna.al me veseli sto ce poslije past jedan soping
a sta je sa tim tvojim ruterom, je li moguce da zovnes firmu gdje si ga kupila da ti objasne ili nekog posalju. ja znam da stvarno nisam nikad s tim imala problema doduse u mene je svugdje bio kablovski internet gdje sam got zivila
Lady malo, nista previse a nisam ukinula dnevno,ma nema sanse ako ne zaspe do 3-4 baca ga pravo.Sinoc je sam zaspo,i u neka doba pogledam njega nema u krevetu,kad vidim hađo sjedi između nas na nasem krevetu i ostavim ga da tu spava,a ja pređem na njegov....hahahhahaha i isto iz crtanih,ja valjda koma nisam skontala gdje sam okrenem se i tras na pod,neznam bil ustala ili se smijala(a gdje cu se smijati gluho doba)elem cirkus kako god
i kod mene djecak vazda poslije vrtica bude gladan pravo, a kazu tete super jeo a mozda bas zato sto je rucak rano, a uzina nije nesto puno kriska ili voce ili kolac pa mu valjda malo bude, iako kad je kuci ne jede puno ili mi se cini da ne jede mozda mu nesvjesno vazda nesto dajem izmedju obroka
anel voli cim vidi da ja lakiram eto ga sam pruza ruke neda drugu boju sem crvenu jos posle sam si puse u ruke da se osusi i ode dedu kaze didi ja kijo cebi pepo
Kad bih ti rekla da nismo psrtom mrdnuli, bil mi vjerovala....zasad, samo dobra volja je tu Sutra necu raditi, pa cemo namjestiti stolove, folove i fazone, cistiti kucu, pa da u subotu samo serviram.... (naravno trknem i na bb ) HaljinE (mnozina) spremne, Lana zna pjesmicu rodjendansku, pjeva je po vas cijeli dan, a mi moramo pljeskati, jos da naucimo puhati svijece i slavljenica je spremna
Felix jesul to u njega nokti nalakirani Iman djete ti koje ko prava,pusti curicu na miru ja kontam Alenu otet cucu sad mu nosic zacepljen i iskasljava,al cucu drzi zubima i kaslje
bebacha ne daj se samo smireno.i ja sam pred svaki djeciji pregled takva,mislim kad idemo kod specjaliste.
teki nisam ih zvala nego isla i kazu ne rade oni to,ako bas da odem u njihov servis koji se nalazi na drugom kraju grada nema veze odnijecemo mi to kod zaove u firmu ima ona tamo IT-eva nekoliko pa ce neko pogledati ...