Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Virila sam,virila upratih da felix ima problem s gospođom,mnoa je isla na pregled cekamo informacije ako vas vec nije izvjestila,Anuskica bolesna,pojedini na antibioticima....Lady pms uhvatio pripreme za rockas,bebacha kako maleni
moja gospoja uredu cekam rezultat papa testa nek si ti dosla a ostalo-zaboravi,bitno je da svi sve znamo
Ja sinoc sprzila samo palac, pa jaukala kao Luda Mara, a sve se pitala kako li je tebi...
Moja tajra, ja sam se baaaaas namucila. Kad ti samo kazem da sam smrsala 3kg za 15 dana, sto i nije tako lose . Sve je zaraslo ali je koza toliko tanka i osjetljiva
apotekarko, kako tvoja gospodja slusa , grlo isto jel o.k sta nam A. radi imal zime kako poso ? Nanika uf mogu mislit kako te boljelo . Hb pa je sad iza tebe sve . Tajra, fino je i to cuti od vas da tako dugo potraje
Večer...Vratija se Šime... Nisam bila u elementu,neke me stvari pogodile,presla sam preko toga i vratila se....Ne mogu fali mi moja najdraza tema Bebe 1-2...Toliko toga je tu napisano da nisam imala src da se ne vratim....Svaki dan sam pomalo virila da vidim desavanja s vama i djecicom....Vidim ima i bolesnih zelim brzo ozdravljenje,a vidim neki i s putovanja dosli,neki u kupnju hoce,neki se pripremaju zas SV.Nikolu....Nekima sam falila, vecini nisam ali sta me briga vratila sam se.... Sta cu navukla se ne mogu bez vas
Caos, svima Lady, super za rodj., i ja se spremam ali za svoj, dan prije Laninog Kod nas sve ok hB, mislim sad je non stop u kreativnoj fazi, evo je igra se sa onim masama za oblikovanje, dadada ovo dijete ide tvojim stopama htjela ti to ili ne Volim decembar, sav mi je nekako svecan Jelo, vidim da je ljepotica opet blesna, pa misa mu, zelim joj brzo ozdravljenje, kao i drugoj djecici ako su bolesna
veče, jelena više i te uši,nadam se da će vas brzo proći Apotekarko ja sam nešto baš umorna,odoh sada fino u pidžamu,pod dekicu i čitati,danas bila u biblioteci i naoružala se za vikend
Caos, svima Lady, super za rodj., i ja se spremam ali za svoj, dan prije Laninog Kod nas sve ok hB, mislim sad je non stop u kreativnoj fazi, evo je igra se sa onim masama za oblikovanje, dadada ovo dijete ide tvojim stopama htjela ti to ili ne Volim decembar, sav mi je nekako svecan Jelo, vidim da je ljepotica opet blesna, pa misa mu, zelim joj brzo ozdravljenje, kao i drugoj djecici ako su bolesna
nemoj samo da kasnije bude...za nekih 20 god....e da sam bogdo slusala dadadu
Apotekarko
Jelena...hebemu vise ...kad cete moci vadit taj treci krajnik?
Lady, super za rodj., i ja se spremam ali za svoj, dan prije Laninog
Ako ja dobro skontah, bit ce kolaca na BB
Vecer svima... Moj muzek i ja sami...razbjezala se djeca...
ovo ce kod nas biti tek kad djeca budu momci /djevojke pa odu u disko prije ne a dala bi za taj jedan dan milion maraka ..... samo jedan dan i noc .....
Lady, super za rodj., i ja se spremam ali za svoj, dan prije Laninog
Ako ja dobro skontah, bit ce kolaca na BB
Vecer svima... Moj muzek i ja sami...razbjezala se djeca...
ovo ce kod nas biti tek kad djeca budu momci /djevojke pa odu u disko prije ne a dala bi za taj jedan dan milion maraka ..... samo jedan dan i noc .....
Felix, sve je stvar navike... ti imas sestre i ja vjerujem da bi primile Anela rasirenih ruku...
Ne daj Boze neke nesrece ili bolesti pa da mora ostati... bolje ga navici...
jeste vidjele ovo http://www.sarajevo-x.com/bih/sarajevo/u-centru-sarajeva-otvoreno-ledeno-igraliste-bbice/111201081#8 samo bi jos ljepse bilo da su uradili ogradu ko u onom filmu...sad cu naci ...mada trebam sutiti...i ovo je
Ja sam Anu prebaicila u njenu sobu sa 14 mjeseci i dijete mi dosta bolje spava kako sama spava u sobi nego sa nama, inace ima bas lagan san, a valjda mama i tata bucni , salim se. Jos malo i Luku cu kod nje prebaciti i milina. S tim da Ana spava jos u krevetcu, ona hoda u snu, pa se baca, a i nikad mi nije zaspala na krevetu nema sanse. Ona ne voli da se uspavljuje, ljulja i ostalo, vec voli da sama skace u krevetcu dok se ne izmori i onda legne i zaspe.
ti si kraljica zeno! pa kako sama u sobi a tako mala ? mislim, super zbog tebe da se tako moze sama uspavati..meni je odlično sto bar hoce u svoj krevetic-pogasimo svijetla, povaljamo se, ja primakenm njegov krevetic uz naš, obavezno moram da provučem ruku kroz ogradicu i čuvam njegovu i tako zaspemo..meni je ovo fantastično .. o sobi ni ne razmisljam pa sigurno bar do škole...a čini mi se da ni ja ne bih mogla mirno spavati jer bi razmisljala da li se otkrio i ustajala se po sto puta da ga provjerim...
zene, mene grlo stislo, a petak je u pm, nista od bolovanja taman ću prizdraviti do ponedjeljka ...a sam mislila sutra na flamingose, ali daj Boze...
kod R. neka, hvala ti Boze, naročito čudna prehladica ...samo nosić curi, pomalo kašljuca, fino jede i nije imao temp.