Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 26.11.2011 10:11:50
Silver
Nina_ Lana sve se mi nadamo da ce malo ranije...naravno u granicama normalnog...Ali najbitnije je da sve bude uredu aBd...a kad god dosli dobro dosli!
Miracle...drago mi je da je sve ok...ja sam se jedan dan okliznula napolju na vlazno lisce...ali pala sam na koljena i samo se malo uprljala, ali mi je srce lupalo kao ludo prepala sam se pravo bila....
Mamina princezo, Gerba nam je iz Zenice A te pozicionere za bebe sam neki dan vidjela u onoj radnji na socijalnom, 23 KM oni trokutici! a u adax-u ima onaj hippo oko 90 KM sa svim tim fazonima, muzika otkucaji itd. Cini mi se cak da je Gerba govorila nekad davno da joj se to svidja pravo!
Bas sam Vas htjela pitati sta mislite o tim pozicionerima...meni se svidja ideja, samo neznam jeli realno potrebno i iskoristivo, mislim...nije neka cijena ali eto ipak, da nenavucem sebi nekih dzidza po kuci
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 26.11.2011 10:13:24
mamina princeza
e to sam i mislila ta radnja na socijalnom samo rkoh pofalici nekako mi to izmedju dodje hihih :) znaci malo je poskupilo prije 3 godine je bilo ispod 20 garantujem :) U adaxu sam vidjela samo u katalogu a imam namjeru u iducem periodu da posjetim .. ipak m je to nesto puno 90 ?
A ja sam stvarno pozicioner iskoristila. Vrlo brzo pocel ami je nekako migoljit i onaj bi mi se obicni peskir ili nesto drugo cini mi se odovjio od nej i ne bi bila sigurna kad spava da je u pravom polozaju. Mi smo je dugo stavljali u to: ) _Znam da je djetet zapinjalo vise u nejmu hihihih ... mene bilo strah... hihihih ... nas je bio oni trokutici obicni a bili su i valjusci :) Vidjala sam ineke drugacije na ebayu da se naruci al ne znam. Ok su i trokutici. Ja cu kupiti opet svakako abd jer smo ovaj stari nekom proslijedili i unistio se poprilicno da bis emogao vise koristiti.
< Poruku je uredio mamina princeza -- 26.11.2011 10:15:51 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 26.11.2011 10:32:46
Miracle*3
Ja sad cujem da se to ima i kupit.
Ja sam svoje u dekicu zamotavala i onda srolam dva peskirica stavim jedan naprijed, jedan iza ledja, to sam u bolnici vidjela, tamo to sa pelenama pamucnim rade
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 26.11.2011 10:33:28
Silver
Eh vidis ako je stvarno koristan...mmogla sam i ja uzeti...definitivno mi nije zao tih para...negdje ih na gluposti dam, ovo je makar korisno... Tnx M.princezoo!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 26.11.2011 10:52:31
Bebica11
hej zenice
tu sam jos, jos 20 sati aBd , jutros me sve boljelo, cijela zdjelica, prepone ledja, mislila sam sad ce trudovi kad smiri se opet, eh svasta
uleticu ja koji put danas, a imam od nekih i br a i muzu sam pokazala kako otvoriti temu na rodili smo pa cete biti u toku
znaci ipak se stavi nesto bebi za ledja da je na boku, hajde valjda cu vidjeti kako to rade u bolnici s platnenim pelenama, ionako ih je mama moja nanijela ne znam sta cu s njih(eh da me cuje)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 26.11.2011 11:14:53
animagical
IZVORNA PORUKA: Silver
Eh vidis ako je stvarno koristan...mmogla sam i ja uzeti...definitivno mi nije zao tih para...negdje ih na gluposti dam, ovo je makar korisno... Tnx M.princezoo!
opet ja sam dijete necim podupirala 15 dana, pa se meni ne bi isplatilo...skupa igracka za 15 dana
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 26.11.2011 11:43:22
plava72
bebice samo da ti poželim da prođe sve kako je najbolje abd..
ja sam već izgubila nadu da ću se poroditi ...sinoć izalazila sa mužem na palačinke ,pa sa prijateljima na kafu,svi me čudno gledaju ko vele trebam sjediti kod kuće i čekati a ja se dobro osjećam hb i koristim svaki trenutak da prohodam
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 26.11.2011 11:51:44
Bebica11
IZVORNA PORUKA: plava72
bebice samo da ti poželim da prođe sve kako je najbolje abd..
ja sam već izgubila nadu da ću se poroditi ...sinoć izalazila sa mužem na palačinke ,pa sa prijateljima na kafu,svi me čudno gledaju ko vele trebam sjediti kod kuće i čekati a ja se dobro osjećam hb i koristim svaki trenutak da prohodam
hvala
prohodaj dok mozes, ja da smijem i ja bih, ovako svaki minut kao godina, plus sto su mi rekli da osluskujem bebu pa se samo zadeverala bezveze
sad cemo ja i mm praviti "Cudo od cokolade" kolac s coolinarike da se malo zadeveramo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 26.11.2011 12:01:23
Anoniman
Bembele
Bebice sretno sutra . Mogu ti reci da sam malo ljubomorna i ja bi se mazila sutra sa svojom
Mene su sinoc prvi put uhvatili neki kao blagi menstrualni bolovi, ali skroz blagi pa sam ubijedjena da se polako i kod mene nesto pocelo desavati, ali ima jos do moga
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 26.11.2011 12:09:01
palachinken
Bas sam Vas htjela pitati sta mislite o tim pozicionerima...meni se svidja ideja, samo neznam jeli realno potrebno i iskoristivo, mislim...nije neka cijena ali eto ipak, da nenavucem sebi nekih dzidza po kuci
Realno, mamipara. Sve to mozes sama sebi napraviti začas.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 26.11.2011 12:12:00
Miracle*3
Bebice, da sve prodje kako treba ako Bog da. Ne znam hocu li se imati danas prilike javiti. Idem praviti nesto slatko, pa idemo na mevlud tako da cu misliti na tebe u svakom slucaju
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 26.11.2011 12:14:39
anđelo
Bebice sretno sutra,i ljubi svoju princezu jednom od raje s RR : a tebi puno ružica od mene i mog sina.(Rekla sam mu da ideš sutra rodit bebu,pa je oduševlejen i kaže a da joj pošaljemo cvjeće,tako to ide)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 26.11.2011 12:19:41
Bebica11
IZVORNA PORUKA: anđelo
Bebice sretno sutra,i ljubi svoju princezu jednom od raje s RR : a tebi puno ružica od mene i mog sina.(Rekla sam mu da ideš sutra rodit bebu,pa je oduševlejen i kaže a da joj pošaljemo cvjeće,tako to ide)
hvala vam svima na lijepim zeljama a pogotovo malom braci koji mi je poslao cvijece
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 26.11.2011 14:11:14
gerberka
jutro..tek sam sad ustala..imala sam jutros bolove, isusove muke..morala i apaueib popiti nakon giniprala..hedva sam zaspala
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 26.11.2011 14:17:43
gerberka
Mamina princezo, Gerba nam je iz Zenice A te pozicionere za bebe sam neki dan vidjela u onoj radnji na socijalnom, 23 KM oni trokutici! a u adax-u ima onaj hippo oko 90 KM sa svim tim fazonima, muzika otkucaji itd. Cini mi se cak da je Gerba govorila nekad davno da joj se to svidja pravo!
meni se sviđa jastuk za spavanje sa otkucajima srca i to cu aBda kupiti..nista meni za bebu nije bacanje para..kakvih mi odrasli gluposti kupimo, nikad ne upotrijebimo pa i ako je trik, a ja uzivam u njemu zasto da ne
normalno, u skladu sa mogucnostima
< Poruku je uredio gerberka -- 26.11.2011 14:19:16 >
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 26.11.2011 14:23:21
gerberka
trudnice iz zenice, ide li koja na vjezbe..novi krug je od 5.12
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 26.11.2011 14:27:28
animagical
gerbo super si to rekla, ako ti uzivas u tome u biti bebama treba samo da su site i suhe i zagrljene, njima je skroz svejedno sta obuku, kakva su im kolica, krevetic, igracke...nekada je bezvezna sarena kutila najzanimljivija...moj sin ugl voli gledati zavjese igracke tu i tamo.... ja priznajem neke stvari, tipa moderne odjece kupim za svoj cejf, sta on zna kakva mu je dukserica...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 26.11.2011 14:43:02
palachinken
IZVORNA PORUKA: animagical
gerbo super si to rekla, ako ti uzivas u tome u biti bebama treba samo da su site i suhe i zagrljene, njima je skroz svejedno sta obuku, kakva su im kolica, krevetic, igracke...nekada je bezvezna sarena kutila najzanimljivija...moj sin ugl voli gledati zavjese igracke tu i tamo.... ja priznajem neke stvari, tipa moderne odjece kupim za svoj cejf, sta on zna kakva mu je dukserica...
Ja svom dam gajtan od kućnog ogrtača i pola sata on to prebire. A vamo igračaka ko u priči.
Gerberko, sretno na vjezbama, nemoj da te puno sestra Lejla isprepada I slobodno preskoci onaj čas kad se gledaju porodjaji
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 26.11.2011 14:52:09
gerberka
i uživa, i neke stvari smatram potrebnim sad svi imamo prioritete..a mila bukvalno sam bila uz odrastanje sestrine dvije kćerkice, a brata sam dobila sa 12 hod, vazda djeca oko mene ja npr mislim da za taj pozicioner nije bacanje para 23 km ako ce mi osigurati ispravan polozaj i ako sam smotana oko uvrtanja tih peskirica..pa bolje mi je dati 23 km ne go ne usojeti u dojenju npr ako ne znam postaviti bebu a npr kupati znam ko od sale od postavljanja bebe do vracanje u polozaj fetusa da se beba smiri kad se okupa..pa ko je manje vjest a nece imati pomoci sa strane zasto da ne da kupi onaj pozicioner za banjicu.. ej legenda e sa zavjesama, a i tvoj M paalaciko sin moje drigarice voli da odmotava rolne toalet papira
palacinko cula sam za tu lejlu, samo morbidne stvari prica, plasi zene..to je kolegica mm a da je meni nauciti to disanje..jel to tesko, to ne znam kako cu hu-ha-HU-HA
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 26.11.2011 14:53:42
gerberka
jedva cekam i ja
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 26.11.2011 15:12:38
animagical
gerbo nema veze taj pozicioner sa dojenjem...to je ono da stavis bebu u krevetic pa da se ne prevrne s boka na stomak ili na ledja...e tu sam ja stavljala peskirice iza i ispred bebe....