|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  198 199 [200] 201 202   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
26.11.2011 10:11:50   
Silver
Nina_ Lana user posted image sve se mi nadamo da ce malo ranije...naravno u granicama normalnog...Ali najbitnije je da sve bude uredu aBd...a kad god dosli dobro dosli!

Miracle...drago mi je da je sve ok...ja sam se jedan dan okliznula napolju na vlazno lisce...ali pala sam na koljena i samo se malo uprljala, ali mi je srce lupalo kao ludo prepala sam se pravo bila....

Mamina princezo, Gerba nam je iz Zenice user posted image A te pozicionere za bebe sam neki dan vidjela u onoj radnji na socijalnom, 23 KM oni trokutici! a u adax-u ima onaj hippo oko 90 KM sa svim tim fazonima, muzika otkucaji itd. Cini mi se cak da je Gerba govorila nekad davno da joj se to svidja pravo! user posted image

Bas sam Vas htjela pitati sta mislite o tim pozicionerima...meni se svidja ideja, samo neznam jeli realno potrebno i iskoristivo, mislim...nije neka cijena ali eto ipak, da nenavucem sebi nekih dzidza po kuci user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 4976
26.11.2011 10:13:24   
mamina princeza
e to sam i mislila ta radnja na socijalnom samo rkoh pofalici nekako mi to izmedju dodje hihih :) znaci malo je poskupilo prije 3 godine je bilo ispod 20 garantujem :) U adaxu sam vidjela samo u katalogu a imam namjeru u iducem periodu da posjetim .. ipak m je to nesto puno 90 ?

A ja sam stvarno pozicioner iskoristila. Vrlo brzo pocel ami je nekako migoljit i onaj bi  mi se obicni peskir ili nesto drugo  cini mi se odovjio od nej i ne bi bila sigurna kad spava da je u pravom polozaju. Mi smo je dugo stavljali u to: ) _Znam da je djetet zapinjalo vise u nejmu hihihih ... mene bilo strah... hihihih ... nas je bio oni trokutici obicni  a bili su i valjusci :) Vidjala sam ineke drugacije na ebayu da se naruci al ne znam. Ok su i trokutici. Ja cu kupiti opet svakako abd jer smo ovaj stari nekom proslijedili i unistio se poprilicno da bis emogao vise koristiti.

< Poruku je uredio mamina princeza -- 26.11.2011 10:15:51 >

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 4977
26.11.2011 10:32:46   
Miracle*3
Ja sad cujem da se to ima i kupit.

Ja sam svoje u dekicu zamotavala i onda srolam dva peskirica stavim jedan naprijed, jedan iza ledja, to sam u bolnici vidjela, tamo to sa pelenama pamucnim rade

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 4978
26.11.2011 10:33:28   
Silver
Eh vidis ako je stvarno koristan...mmogla sam i ja uzeti...definitivno mi nije zao tih para...negdje ih na gluposti dam, ovo je makar korisno...user posted image Tnx M.princezoo!

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 4979
26.11.2011 10:52:31   
Bebica11
hej zenice

tu sam jos, jos 20 sati aBduser posted image , jutros me sve boljelo, cijela zdjelica, prepone ledja, mislila sam sad ce trudovi kad smiri se opet, eh svastauser posted image

uleticu ja koji put danas, a imam od nekih i br a i muzu sam pokazala kako otvoriti temu na rodili smo pa cete biti u tokuuser posted image

znaci ipak se stavi nesto bebi za ledja da je na boku, hajde valjda cu vidjeti kako to rade u bolnici s platnenim pelenama, ionako ih je mama moja nanijela ne znam sta cu s njih(eh da me cuje)user posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 4980
26.11.2011 11:13:39   
Mrgica
Jutro svima...
Bebice amo da ti pozelim srecu sutra...user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4981
26.11.2011 11:14:53   
animagical
IZVORNA PORUKA: Silver

Eh vidis ako je stvarno koristan...mmogla sam i ja uzeti...definitivno mi nije zao tih para...negdje ih na gluposti dam, ovo je makar korisno...user posted image Tnx M.princezoo!

opet ja sam dijete necim podupirala 15 dana, pa se meni ne bi isplatilo...skupa igracka za 15 danauser posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 4982
26.11.2011 11:43:22   
plava72
bebice samo da ti poželim da prođe sve kako je najbolje abd..user posted image

ja sam već izgubila nadu da ću se poroditi user posted image user posted image user posted image ...sinoć izalazila sa mužem na palačinke ,pa sa prijateljima na kafu,svi me čudno gledaju ko vele trebam sjediti kod kuće i čekati a ja se dobro osjećam hb i koristim svaki trenutak  da prohodamuser posted image user posted image user posted image

Ako si usamljen kad si sam u lošem si društvu..

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 4983
26.11.2011 11:51:44   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: plava72

bebice samo da ti poželim da prođe sve kako je najbolje abd..user posted image

ja sam već izgubila nadu da ću se poroditi user posted image user posted image user posted image ...sinoć izalazila sa mužem na palačinke ,pa sa prijateljima na kafu,svi me čudno gledaju ko vele trebam sjediti kod kuće i čekati a ja se dobro osjećam hb i koristim svaki trenutak  da prohodamuser posted image user posted image user posted image

hvala user posted image

prohodaj dok mozes, ja da smijem i ja bih, ovako svaki minut kao godina, plus sto su mi rekli da osluskujem bebu pa se samo zadeverala bezveze

sad cemo ja i mm praviti "Cudo od cokolade" kolac s coolinarike da se malo zadeveramouser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu plava72)
Neposredna veza do poruke: 4984
26.11.2011 12:01:23   
Anoniman
Bembele user posted image

Bebice sretno sutra user posted image . Mogu ti reci da sam malo ljubomorna user posted image i ja bi se mazila sutra sa svojom user posted image

Mene su sinoc prvi put uhvatili neki kao blagi menstrualni bolovi, ali skroz blagi pa sam ubijedjena da se polako i kod mene nesto pocelo desavati, ali ima jos do moga user posted image

(odgovor članu Bebica11)
  Neposredna veza do poruke: 4985
26.11.2011 12:09:01   
palachinken

Bas sam Vas htjela pitati sta mislite o tim pozicionerima...meni se svidja ideja, samo neznam jeli realno potrebno i iskoristivo, mislim...nije neka cijena ali eto ipak, da nenavucem sebi nekih dzidza po kuci user posted image

Realno, mamipara. Sve to mozes sama sebi napraviti začas.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 4986
26.11.2011 12:12:00   
Miracle*3
Bebice, da sve prodje kako treba ako Bog da. Ne znam hocu li se imati danas prilike javiti. Idem praviti nesto slatko, pa idemo na mevlud tako da cu misliti na tebe u svakom slucajuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4987
26.11.2011 12:13:37   
Anica1
Bebice sretno draga, eto ubrzo i tvog zamotuljka da se mazite  user posted image user posted image

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 4988
26.11.2011 12:14:39   
anđelo
Bebice sretno sutra,i ljubi svoju princezu jednom od raje s RR :user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a tebi puno ružica od mene i mog sina.(Rekla sam mu da ideš sutra rodit bebu,pa je oduševlejen i kaže a da joj pošaljemo cvjeće,tako to ide)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 4989
26.11.2011 12:19:41   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: anđelo

Bebice sretno sutra,i ljubi svoju princezu jednom od raje s RR :user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a tebi puno ružica od mene i mog sina.(Rekla sam mu da ideš sutra rodit bebu,pa je oduševlejen i kaže a da joj pošaljemo cvjeće,tako to ide)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala vam svima na lijepim zeljamauser posted image a pogotovo malom braci koji mi je poslao cvijeceuser posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 4990
26.11.2011 12:25:32   
senka27
Bebice sretno sretno sretno...da ti dragi Allah olaksa...

jedva cekam da se javite s lijepim vijestimauser posted image

Animagical i palachinkenuser posted image svaka cast pravo opustene mame...

tako i treba...nisam ni ja koristila taj pozicioner i meni to nije bilo potrebno, prvih dana...

peskiric ili nesto sl. a poslije i ne treba...

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4991
26.11.2011 12:37:59   
Anoniman
Senka da se ne sretnemo nas dvije u radjaoni user posted image vidim isti nam je termin user posted image

(odgovor članu senka27)
  Neposredna veza do poruke: 4992
26.11.2011 14:11:14   
gerberka
jutro..tek sam sad ustala..imala sam jutros bolove, isusove muke..morala i apaueib popiti nakon giniprala..hedva sam zaspala

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4993
26.11.2011 14:17:43   
gerberka

Mamina princezo, Gerba nam je iz Zenice user posted image A te pozicionere za bebe sam neki dan vidjela u onoj radnji na socijalnom, 23 KM oni trokutici! a u adax-u ima onaj hippo oko 90 KM sa svim tim fazonima, muzika otkucaji itd. Cini mi se cak da je Gerba govorila nekad davno da joj se to svidja pravo! user posted image

meni se sviđa jastuk za spavanje sa otkucajima srca i to cu aBda kupiti..nista meni za bebu nije bacanje para..kakvih mi odrasli gluposti kupimo, nikad ne upotrijebimo user posted image pa i ako je trik, a ja uzivam u njemu zasto da ne user posted image

normalno, u skladu sa mogucnostima user posted image

< Poruku je uredio gerberka -- 26.11.2011 14:19:16 >

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 4994
26.11.2011 14:23:21   
gerberka
trudnice iz zenice, ide li koja na vjezbe..novi krug je od 5.12 user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4995
26.11.2011 14:27:28   
animagical
gerbo super si to rekla, ako ti uzivas u tomeuser posted image u biti bebama treba samo da su site i suhe i zagrljene, njima je skroz svejedno sta obuku, kakva su im kolica, krevetic, igracke...nekada je bezvezna sarena kutila najzanimljivija...moj sin ugl voli gledati zavjeseuser posted image igracke tu i tamo.... ja priznajem neke stvari, tipa moderne odjece kupim za svoj cejf, sta on zna kakva mu je dukserica...

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4996
26.11.2011 14:43:02   
palachinken
IZVORNA PORUKA: animagical

gerbo super si to rekla, ako ti uzivas u tomeuser posted image u biti bebama treba samo da su site i suhe i zagrljene, njima je skroz svejedno sta obuku, kakva su im kolica, krevetic, igracke...nekada je bezvezna sarena kutila najzanimljivija...moj sin ugl voli gledati zavjeseuser posted image igracke tu i tamo.... ja priznajem neke stvari, tipa moderne odjece kupim za svoj cejf, sta on zna kakva mu je dukserica...

Ja svom dam gajtan od kućnog ogrtača i pola sata on to prebire. user posted image A vamo igračaka ko u priči.

Gerberko, sretno na vjezbama, nemoj da te puno sestra Lejla isprepada user posted image I slobodno preskoci onaj čas kad se gledaju porodjaji user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 4997
26.11.2011 14:52:09   
gerberka

i uživa, i neke stvari smatram potrebnim user posted image
sad svi imamo prioritete..a mila bukvalno sam bila uz odrastanje sestrine dvije kćerkice, a brata sam dobila sa 12 hod, vazda djeca oko meneuser posted image ja npr mislim da za taj pozicioner nije bacanje para 23 km ako ce mi osigurati ispravan polozaj i ako sam smotana oko uvrtanja tih peskirica..pa bolje mi je dati 23 km ne go ne usojeti u dojenju npr ako ne znam postaviti bebuuser posted image
a npr kupati znam ko od sale od postavljanja bebe do vracanje u polozaj fetusa da se beba smiri kad se okupa..pa ko je manje vjest a nece imati pomoci sa strane zasto da ne da kupi onaj pozicioner za banjicu..
ej legenda e sa zavjesama, a i tvoj M paalacikouser posted image sin moje drigarice voli da odmotava rolne toalet papira user posted image

palacinko cula sam za tu lejlu, samo morbidne stvari prica, plasi zene..to je kolegica mm user posted image a da je meni nauciti to disanje..jel to tesko, to ne znam kako cu user posted image hu-ha-HU-HA user posted image

Neposredna veza do poruke: 4998
26.11.2011 14:53:42   
gerberka

jedva cekam i ja user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 4999
26.11.2011 15:12:38   
animagical
gerbo nema veze taj pozicioner sa dojenjem...to je ono da stavis bebu u krevetic pa da se ne prevrne s boka na stomak ili na ledja...e tu sam ja stavljala peskirice iza i ispred bebe....

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 5000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  198 199 [200] 201 202   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  198 199 [200] 201 202   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *