Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 20.11.2011 22:48:40
Anoniman
IZVORNA PORUKA: gerberka
mene tupo boli glava ali ja sam u zatvorenom prostoru otisla na živcima i nista mi ne smeta
nece ti biti nista hehhehe kako je meni u zatvorenom previse mi hladno vani da s A.izlazim van pa mos si misliti malo rec luda kuca snjim zato cigara me tako smiri da je nema uh neznam sta bi heheheh ,.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 20.11.2011 22:48:41
gerberka
IZVORNA PORUKA: dzenyA
A neznam bgm sto sam plakala ,ma sve nas uhvati taj crnjak.....al proce i to:)
ovo kod mene duže traje
vi koje berete s muzevima vidim lakse vam..ja zaboravila kako izgleda ruzicnjak..bebice, ti i ja smo neuracunljive
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 20.11.2011 23:03:19
gerberka
dezura
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 20.11.2011 23:07:20
Miracle*3
Hej trudnice, kako ste mi?
Ima li kakvih novosti? Jeste li jos 2u1?
Ja sam bzze, i boli me i place mi se. Ova tema je prava jadaonica i ispovjedaonica. Ja samo ovo otvorim, iscitam i bude mi bolje. Nekad me i nasmijete, kao ono za odvikavanje i sl, ali kako god da uzmes super nam je opet. Sve nekako deveraju i opet odu irode svoje zdrave bebice
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 20.11.2011 23:22:18
drznica
Jel nam treca smjena aktivna??? Ja gledala talente pa sam vas sad iscitala...I ja imam jednu spavacicu sa tim izrezima ali meni nema sta ispasti Nece niko ni primjetit izreze
Sad bas hocu da fino ovu torbu spremim, i pripremila sam korpu za bebu i stavri da sve bude spremno kad mm aBd dodje po nas...jdva cekam taj dio. Pa hoce li ovo ikad zabolit...ili puc taj slavni vodenjak...ubija me iscekivanje... Sutra idem u 9 opet na CTG da se malo nerviram, valjda ce bit i moja Guticka gore da se malo gledamo na UZV.
Danas sam rekla mm...znas kad cemo se mi opet keksat??? 2012. hahahaha kazu nesto kao dobro pred porod, ali mene je bas strah sad to uraditi...
Bebice, hoces prije mene??? Ja te puštam, no problem! Silver, koliko su spavacice kostale? Mogla bih i ja jos jednu tu uzeti da imam. Ja nisam nista kupila za sebe vezano za ranu. Vjerovatno ce mi trebati bivacin u spreju i rivanol. Al' to mogu uzeti moji dok budem ja u bolnici. Koliko sam skontala u bolnici mi to nista nece trebati osim Vir-a i ponijet cu analgin...mada mi nije jasno kako dojiti bebu ako se pije analgin?! Zna li neka jel to ok???
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 20.11.2011 23:48:45
Miracle*3
Pa daju analgin ako bas ne mozes izdrzati bolove. Nadam se da ti nece trebati. Meni su posle cr davali, prva dva dana obavezno uz infuziju a posle kad trazis pitaju je li bas neizdrzljivo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 21.11.2011 0:06:56
gerberka
izaci ce i gerba sa mirovanja, a ne ovako dezurna sova
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 21.11.2011 0:10:22
gerberka
sto ti ne spavas?
naleti u cekaonicu, tamo placemo od smijeha
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 21.11.2011 0:12:49
Miracle*3
Haman sam i na apaurine postala imuna pa ni oni vise ne djeluju. A sestro draga da izvines od ovog lezanja me sve boli, pa na koju god stranu da se namjestim, ne godi
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 21.11.2011 0:13:36
gerberka
i kod mene je tako ko da me neko istukao...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 21.11.2011 9:04:02
Hurma
jutrooo.... ponedjeljak... jao jao... "dani, dani... prolaze dani"... ne znam ko ono pjeva tu pjesmu... neka prolaze... svejedno mi je kad ne mogu da uzivam...kako ostale?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 21.11.2011 9:16:25
palachinken
drznice, radije ponesi paracetamol, on pa onda ibuprofen su dozvoljeni kod dojenja. Kako ti neko rece, sve ostalo ti neko kupi. Meni licno je za ranu bio dobar bivacin u spreju, hladi, a od rivanola sam suzu pustila, nije mi odgovarao. I da, spakuj obaveznu neku lanonlinsku kremu za bradavice!
< Poruku je uredio palachinken -- 21.11.2011 9:17:05 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 21.11.2011 9:19:18
Lulu_08
Jutro ženice, kako ste mi jutros?
Ja sam grooozno, na poslu opet nakon bolovanja sa L. prošle sedmice. Nema grijanja, grijalica ne uspijeva zagrijati, brdo posla na stolu za koje mi treba 10 dana da ga se riješim, ma grozno
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 21.11.2011 9:24:16
palachinken
Joj Djana, tacno znam kako ti je. Utopli se, sad ti ne treba upala! Ja sam kupila one debele debele čizme, kopija uggsica, pa ih drzala na poslu, kao i jednu pretoplu muževu duksericu. Jest to bilo smijesno vidjet, ali baš me briga i za dress code i za klijente.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 21.11.2011 9:24:46
Hurma
IZVORNA PORUKA: Djana
Jutro ženice, kako ste mi jutros?
Ja sam grooozno, na poslu opet nakon bolovanja sa L. prošle sedmice. Nema grijanja, grijalica ne uspijeva zagrijati, brdo posla na stolu za koje mi treba 10 dana da ga se riješim, ma grozno
bar je bolovanje lahko otvoriti... smisli bolest... ja znam da necu moci raditi do kraja trudnoce ali cim su mi rekli bolovanje, rekla sam ginekologu da se ja ne vracam na posao kakva god bila...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 21.11.2011 9:25:18
Anoniman
Jutro bembele
Meni coek stigao iz nocne pa dok sam ga umotala ko bebu za spavanac tek sad pijem kafu. Svaku noc sanjam da putujem i da radjam smorih se ziva. Zgaravica me sinoc utusila pa sam sve na rate drijemala. Dok sam se isfenirala bila sam mokra ko cep, i gace mi mokre bile pa sam umislila da mi je vodenjak pukao od silne kolicine vodurine koju sam poslije cijedila
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 21.11.2011 9:43:56
anđelo
Jutro moje ...kako ste mi?I ja ispijam svoju kaficu,a onda prvim tortu,sutra mom sinčeku rođendan. ,večeras idem da gnjavimonu svoju dr.i da joj oko vadim . ,odoh pit svoju .Vama ljep dan želim
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 21.11.2011 10:00:50
zanzibarka
Samo da vam jednom moja Aisica i ja mahnemo :) nedostajete nam, gledam jel se ko jos porodio, nema haman nista novo, drznica i bebica su na redu, sta cekate, pogurajte to malo :P hehe, sala mala, zene nespavaajte se dok mozete :) mahanje od nas ljubimo vas
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 21.11.2011 10:37:04
jakosretna
tu sam ja drage moje hvala vam na podrsci,ma mijenjam nick cim vidim gdje se mijenja ja vas trazim u temi za trudnocu i pitam se zasto vas nema kao da ste nestale a vi meni pobjegle Ja sam sada u 4 mijeseca
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 21.11.2011 10:42:23
Bebica11
Hello zenice
Ne dirajte mene i gerbu sto duze prespavamo manje se dosadjujemo ja sam se slomila sinoc, bolovi pred spavanje, jutros u 5 opet i evo kao i sad malo hvataju, nesto su ucestili garant sto mi je drznica dala halal da idem prije nje
drznice sretno na ctg-u javi nam se sta je bilo
zenice danas vam i ja idem na prikazivanje , u pola 2 sam gore aBd , da hoce reci 4 prsta si otvorena imas kontrakcije ostajes da te porodim , sad moram na sredjivanje gospodjice a mm uhvatila neka pretjerana brizljivost, moram odraditi sve dok njega nema jer se plasi koliko budem pod tusem da se ne prehladim
zanzibarko ja ti poslala pp, a ti nikad da odg, doduse ne trebaju mi sad sve one info, skraticu malo , preslatka ti je Aisica masaAllah
ostale trudnjace