|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  168 169 [170] 171 172   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
20.11.2011 20:42:00   
Silver

Eh da...hvala cure na odgovorima za bebu u porodilistu, bila sam ja gore na praksi ali prije 7 godinaa, ali su me interesovale malo komplikovanije stvari, porod mi bio dosadan user posted image kao opravdanje...imala sam samo 16-17 godina!

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 4226
20.11.2011 20:45:24   
gerberka
user posted image user posted image user posted image silver nisam znala da je ova dlaka suvenir od PCO user posted image
pa i ja sam mislila ranije ali me zakaci bolnica i sad mirovanje user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 4227
20.11.2011 21:17:02   
senka27
hej user posted image kako ste mi?...

Hannice bebe su divne mashallah user posted image user posted image

uh sto mene glava boliiii sad sam se momacki izrigalauser posted image sta vi radite kad je ovakva situacijauser posted image

popila kamilicu i poslije sam povracala...sad cu legiti pa mozda popusti...al bas uzasno boli potiljak,sljepocnice,celo...

ja sutra ulazim u 9-ti mjesecuser posted image jos maloooo i ja prelazim u xxl

big hug za sve vas...velike i maleuser posted image

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4228
20.11.2011 21:18:06   
senka27
al vec me ticker prebacio u 9-om sam vec jeeeeeuser posted image user posted image

Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 4229
20.11.2011 21:19:26   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: senka27

al vec me ticker prebacio u 9-om sam vec jeeeeeuser posted image user posted image

cestitaaaaaaaaaaaaaamuser posted image user posted image user posted image

kakav ti je pritisak senka?Imal u tebe bolova inace? Ne znam za glavu samo pazi da nije vezano za pritisak

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 4230
20.11.2011 21:25:40   
jakosretna
pozz moje drage trudnice user posted image

(odgovor članu tajra26)
Neposredna veza do poruke: 4231
20.11.2011 21:26:27   
anđelo
user posted image user posted image user posted image ,pročitala sam vaše komentare i moram reći da sam se ismijala user posted image user posted image user posted image .ono za soma i apstinenciju,sike koje izlete iz spavaćice itd.Ja moram reć da je Gerba upravu,npr,ja sam izmuzala svoje mljeko pumpicom,pred svima,mislim u sobi su tu žene,al ja nastavim se musti i kad dodje vizita,jednostavno nakon svih prgleda dolje sam stid izgubila.user posted image user posted image user posted image .Dolaze doktori a moje sike izvaljene izmuzaju se user posted image user posted image user posted image user posted image ,još pitaju imal dovoljno,mašala....user posted image user posted image .Poslije me bilo stid kad sam došla kući,al tamo u bolnici stid ne igra više nikakvu ulogu.I MOJ MUŽEK ZAGORIO,NE SMIJE ME NI POLJUBIT,KAŽE AKO PADNE POLJUBAC,PAST ĆE I SVE OSTALOuser posted image user posted image

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 4232
20.11.2011 21:30:58   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: jakotuzna

pozz moje drage trudnice user posted image

pozdrav jakotuzna i dobrodosla na temu, koja si sad sedmica,kako ide???user posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu jakosretna)
Neposredna veza do poruke: 4233
20.11.2011 21:32:12   
Lulu_08
jakotuzna ja se bas neki dan upitah gdje si ti, sjecam se da si docekala plusic, ali ne mogu se sjetiti tacno kada je to ono bilo?

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4234
20.11.2011 21:33:28   
Lulu_08

hej user posted image kako ste mi?...

Hannice bebe su divne mashallah user posted image user posted image

uh sto mene glava boliiii sad sam se momacki izrigalauser posted image sta vi radite kad je ovakva situacijauser posted image

popila kamilicu i poslije sam povracala...sad cu legiti pa mozda popusti...al bas uzasno boli potiljak,sljepocnice,celo...

ja sutra ulazim u 9-ti mjesecuser posted image jos maloooo i ja prelazim u xxl

big hug za sve vas...velike i maleuser posted image

Vidim bebica je vec spomenula pritisak, to obavezno provjeri, a inace ja stavljam oblogu od razblazene rakije na glavu, meni uvijek pomaze, i u prvoj trudnoci sam to radila. Alternativno sam znala koristiti isto oblogu + krompir!

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 4235
20.11.2011 21:36:24   
gerberka
jakotuzna hajd ti promiijeni nick, ja te stalno zamisljam da places  user posted image

anđelo i mm tako kaze, nemoj džaba da se ljubimo znas sta te ceka user posted image

ja stvarno ko neka razvratnica al nije me stid, kad me svaki zavirio, ja sam svakom dr stota danas..bas da mu moja zapadne za oko - sumnjam user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 4236
20.11.2011 21:38:13   
gerberka
djana brines za tunjevinu a udises rakiju..ej ludo moja draga user posted image

to ti ono nasla razlog user posted image ti si super user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4237
20.11.2011 21:45:56   
senka27
DZaba od riganja ne popusta ..a pritisak je bio ok na zadnjoj kontroli...a i na ostalim prije

dali se naglo povisio to ne znam...nemam tlakomjer...

Djana rakije nemam trenutno...ma pokusat cu zaspat....danas mi se jakoooo spavalo i ja nisam odspavala...imala nekih obaveza

i zatim me glava pocela boljeti...

Bebice imala sam neke lazne kontrakcijice ali lagano skroz ono evo ga procurilo bas kao da trebam dobiti...bude malo pa prestane

zna nekad malo probadati kroz gdju :) i to je to..u utorak idem na uz

Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4238
20.11.2011 21:48:07   
senka27
iii jakotuzna ne budii vise tuzna...dobro gerba rece promijeni nick user posted image dobrodosla

Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 4239
20.11.2011 21:48:55   
Bebica11

DZaba od riganja ne popusta ..a pritisak je bio ok na zadnjoj kontroli...a i na ostalim prije

dali se naglo povisio to ne znam...nemam tlakomjer...

Djana rakije nemam trenutno...ma pokusat cu zaspat....danas mi se jakoooo spavalo i ja nisam odspavala...imala nekih obaveza

i zatim me glava pocela boljeti...

Bebice imala sam neke lazne kontrakcijice ali lagano skroz ono evo ga procurilo bas kao da trebam dobiti...bude malo pa prestane

zna nekad malo probadati kroz gdju :) i to je to..u utorak idem na uz

i mene tako u trudnoci zna od nespavanja zaboljeti, to je to sigurnouser posted image

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 4240
20.11.2011 21:49:13   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: gerberka

djana brines za tunjevinu a udises rakiju..ej ludo moja draga user posted image

to ti ono nasla razlog user posted image ti si super user posted image

Ma objavila sam rat mojim crnim mislima, rakija me taman malo opila user posted image user posted image .

Evo ja se borim sa pripremama za sutra za vrtic, L. se navikla sa mnom vec je bio problem da bez mene legne spavati, pa se trudim da joj ublazim to...

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4241
20.11.2011 21:53:56   
anđelo
Koju ovdje trudnicu boli glava,jedna je spomenula?provjeri pritisak ako bude ok,a glava i dalje boljela slobodno popij paracetamol ili pola kafetina.Mene je u 16 nedelji glava boljela 3 dana bez prestanka,ja jadna trpila bol,jer mi je moja dr. dotična rekla da ne smijem popiti ni paracetamol.nisam 3 noći i tri dana od bolova uspjela zaspat.Na kraju sam plakala kao malo djete ,da bi mm nazvao gak i pitao šta da radim,oni me još napali i rekli popij slobodno kafetin ,jer i beba trpi tu bol,a od jednog kafetina neće ništa biti.I ja popila,pritisak mi bio ok,i na kraju neurolog utvrdio glavobolju zbog hladnoće.Sad spavam s kapicom i sve 5.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4242
20.11.2011 21:57:07   
gerberka
mene tupo boli glava ali ja sam u zatvorenom prostoru otisla na živcima i nista mi ne smeta user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 4243
20.11.2011 22:07:08   
Bebica11
ja ne znam sta se meni desava, isto u pubertetu izasipam se po licu, samo mi prodje jedna potkozna bobuljica druga se pojavi, unazad par dana takouser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4244
20.11.2011 22:13:45   
anđelo
user posted image ,Živa nam i zdrava bila Gerbouser posted image user posted image user posted image ,što ti sevapa zaradiš dnevno,svojim humorom,baš me razveselišuser posted image user posted image user posted image .Preporučujem svim dragimuser posted image koje ne mognu spavati večeras reprizu serije na fox-life,u 5 do 11.Serija se zove američki horor il tako nešto slično,nije uopšte strašno koliko u naslovu izgleda.Priča je neobična i serija je drugačija od ostalih,a sutra veče je 3 epizoda.Znači svaki ponedeljak nova epozoda a nedeljom repriza....user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4245
20.11.2011 22:16:27   
gerberka
amin draga user posted image anđelouser posted image user posted image kazem ti ja, vadite me odavdje..rece mm da sutra idemo u trzni centar user posted image pa cu ujutro pocet otpetljavat ove čvorove po kosi user posted image user posted image user posted image

tako sam ti ja u bolnici zapalila koju sa zenama i pitala dr mozel me premjestit na psihijatriju, tamo se makar moze pusit po hodnicima..kaze neka te ovdje, da ti rijesimo upalu i da zabavljas žene user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio gerberka -- 20.11.2011 22:18:40 >

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 4246
20.11.2011 22:19:07   
anđelo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo za čvorove u kosiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 4247
20.11.2011 22:36:55   
dzenyA
Bok drage moje,kako ste mi????Ja se nesto sva uspuhala nemogu da dahnem,e jesam se vala i narokala zlo mi je:) joj  dlakavost se meni pojacala a majko mila,a bebice i meni neke bubuljice boze dragi i plus jos fleke po licu e  ebemu....Hej zene gdje nam je sandrich? a gerbo i ja se sinoc naljutila na muza sto je uzeo da igra neku igricu a nece da u mene gleda,ma nismo ni mi nekad normalne user posted image coj"k gleda u mene  a ja placem ko kisna godina,i neznam razlog sto placem user posted image
Joooj valja zene moje raniti

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 4248
20.11.2011 22:41:13   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: dzenyA

Bok drage moje,kako ste mi????Ja se nesto sva uspuhala nemogu da dahnem,e jesam se vala i narokala zlo mi je:) joj  dlakavost se meni pojacala a majko mila,a bebice i meni neke bubuljice boze dragi i plus jos fleke po licu e  ebemu....Hej zene gdje nam je sandrich? a gerbo i ja se sinoc naljutila na muza sto je uzeo da igra neku igricu a nece da u mene gleda,ma nismo ni mi nekad normalne user posted image coj"k gleda u mene  a ja placem ko kisna godina,i neznam razlog sto placem user posted image
Joooj valja zene moje raniti

sandrich je najavila da je nece biti 20 dana jer seli tako da znateuser posted image

mene je danas crnjak uhvatio plakalo mi seuser posted image skupilo se i strah i zabrinutost i nestrpljenje i svasta.....al bice dobro aBd

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 4249
20.11.2011 22:45:14   
dzenyA
Ma trebala si oduhat jednu partijubebice,ja sam sinoc ih jesam fino zaspalauser posted image
A neznam bgm sto sam plakala ,ma sve nas uhvati taj crnjak.....al proce i to:)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  168 169 [170] 171 172   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  168 169 [170] 171 172   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *