Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pa jos ljepse...em jeftinije...em ce napraviti nesto za svoju kcer...em drvo...a mogu skupa praviti pa jos dodatno druzenje...neprocjenjivo...a za sve ostalo tu je masterkard
pa jos ljepse...em jeftinije...em ce napraviti nesto za svoju kcer...em drvo...a mogu skupa praviti pa jos dodatno druzenje...neprocjenjivo...a za sve ostalo tu je masterkard
sve ja to njemu govorim,al ne pije vode , nema fol vremena
sve ja to njemu govorim,al ne pije vode , nema fol vremena
Ja sam L. za 2. rodjendan kupila Barbi kuhinjicu, u knjizari u TZ u Mercatoru, ne znam napamet kako se zove knjizara hehe. Elem bila je 100km, i evo slicice:
obrati se noi da ti posudi kutljacu
kutljaca bi mi dobro dosla
napravio on njoj kucicu za barbike, bas se trudio i sve super skockao, al sam je ja kad je bila gotova poslala maloj od drugarice za Bozic, i tu je kraj njegovim rukotvorevinama, jest da ne kaze da je to razlog,al znam da jeste
Hej drage moje,bas sam sretna.kad cujem da su mnogi od vas bili u radnji moje mame gdje zaista ima mnogo toga tj sveeeegaaaaa za nase male princeve i princeze. a sve je ocuvano i jako kvalitetno. dodajte nas na fb polovne stvari za djecu, ili dinka hasicic magoda. hvala svima na lijepim komentarima i za mamu ;) hehe kiss
Hej drage moje,bas sam sretna.kad cujem da su mnogi od vas bili u radnji moje mame gdje zaista ima mnogo toga tj sveeeegaaaaa za nase male princeve i princeze. a sve je ocuvano i jako kvalitetno. dodajte nas na fb polovne stvari za djecu, ili dinka hasicic magoda. hvala svima na lijepim komentarima i za mamu ;) hehe kiss
Sve gledam vase slike na fb i zaista imate super stvarcica,jeste second hand ali niste onaj klasicni svidja mi se sto nije sve nabacano vec sortirano po velicini Ja nisam bas sposobna da kupujem po takvim radnjama ne volim kad moram roviti u masi nabacanih stvari koje ne mogu ni za otarka Navratim u ovoj sedmici