Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Zdravo svima. Zna li neko gdje u Sarajevu ima kupiti (ili naručiti) pernatih vreća za spavanje za dijete od 2.5-3 godine? Ako neko ima i fotografiju, super bi bilo. Hvala svima.
lejla ja sma uzela tri iste trenerke (donji dio) samo različite boje, i sve su bile po 20 KM, tako da mi se na kraju isplatilo, a nisam nikad čula za tuakciju, ustvari lindex zaobilazim jer su fakat preskupi
nemoj zaobilaziti...ja nisam toliko toga kupila u lindexu, vise samd obila iz swe, trenerke plisane nosi vec treca zima... ipak se plis razvuce, izblijedi, puzao je u njima kao bebica... trenerke su kao nove, da ne pricam o farmericama, bodicima... zar se ne isplati kupiti nesto sto moze nostii 2 godine plus aBd i buduce dijete... (takva je moja situacija)... bolji su kvalitet i od benettona...
lejla ja sma uzela tri iste trenerke (donji dio) samo različite boje, i sve su bile po 20 KM, tako da mi se na kraju isplatilo, a nisam nikad čula za tuakciju, ustvari lindex zaobilazim jer su fakat preskupi
nemoj zaobilaziti...ja nisam toliko toga kupila u lindexu, vise samd obila iz swe, trenerke plisane nosi vec treca zima... ipak se plis razvuce, izblijedi, puzao je u njima kao bebica... trenerke su kao nove, da ne pricam o farmericama, bodicima... zar se ne isplati kupiti nesto sto moze nostii 2 godine plus aBd i buduce dijete... (takva je moja situacija)... bolji su kvalitet i od benettona...
Lindex je super kvalitetna roba, ali je za nase uslove preskupa. Mislim da su im cijene vece nego vani (sigurno jesu u poredjenju sa Norveskom jer meni rodbina odozgo salje njihove stvari). Ista stvar sa Orchestrom - ja kad vidim onu orginalnu cijenu u Eur i onda pogledam KM koja je nekad i 40-50%veca ...
Evo mene, opet. Zna li neko gdje u Sarajevu ima kupiti (ili naručiti) pernatih vreća za spavanje za dijete od 2.5-3 godine? Ako neko ima i fotografiju, super bi bilo. Hvala svima.
Bilo je nekad u Tifaniju, onih TCM ili kako vec. Pogledaj i u onoj radnji na Socijalnom sto imaju kolica i sl. mozda imaju i tu vrecu.
Lindex je super kvalitetna roba, ali je za nase uslove preskupa. Mislim da su im cijene vece nego vani (sigurno jesu u poredjenju sa Norveskom jer meni rodbina odozgo salje njihove stvari). Ista stvar sa Orchestrom - ja kad vidim onu orginalnu cijenu u Eur i onda pogledam KM koja je nekad i 40-50%veca ...
to jeste... gore je ipak 3 puta veca plata od nase a cijene su tu negdje... to nije ok... ali je mali znao dobiti i turkih trenerkica i pidzamica... to se sve razvuce... bas me bude stid obuci... e OVIESE me znao isto lijepo iznenaditi... gegice su im predobre i kvalitetne... i ostalih stvari ali ona marka disney u istoj radnji isto je finih cijena a toliko loseee... kad se opere sve bude 2 broja manje... ali za malu bebu gegice i pidzamice...ne disney, za 10 su a opet nije preskupo...
Jučer sam bila u Vaikikiju. Stigla im je nova roba i oduševila sam se. Termo panatlone za dječaka u svim bojama i veličina od 2-5 26,90KM, majice isto za dječake debele od 14,00 KM do 16,90 KM. Ma svega ima. Imaju super Mont jaknu u duginim bojama za curice ali samo do broja 4,. i mislim da su oko 45,00 KM.
Gore na spratu gdje je dječije, pa dio za curice, pored vješalice sa papicama i cipelicama, na jednom štenderu stajale jaknice u duginim bojama. Vidjela sam i na odjelu za dječake istu samo tamnije boje.
1. ElmaB ili neko ko je u međuvremenu bio u Waikikiju , da li ima termo pantalonica za djevojčice veličine 5-6 god? Mi smo sve obišli (osim Waikikija) i više mi je mrkva modela preko glave (pošto ih jedva navlačimo). U zadnje vrijeme ne putujem nigdje pa nemam priliku do H&M, jer mi njihovi modeli pantalonica najviše odgovaraju. Hvala
2. Da li znate gdje se imaju kupiti bodići za bebe sa natpisima i siperi, itd.... npr. mamin princ, volim mamu, tatu, nanu, dedu itd.
Hvala unaprijed svima
Emmy, ima pantalonica, ali iskreno nisam gledala toliko modele, više su me jakne zanimale. A te bodije i majice naći ćeš najprije na Baščaršiji po onim privatnim radnjicama, sa raznim suvenirima. Prva radnja ti je odmah preko puta česme kod Begove džamije i onda nastavi ulicom skroz do Sebilja, ima barem pet-šest takvih radnjica koje prodaju majice i bodije sa natpisima. Čak mislim da možeš donijeti svoju ili kupiti njihovu majicu ili bodi i reći šta da ti napiše.
emmy usput rečeno ubrzo ću ja ići do alte i pogledati u waikikiju pantalonice i modele pa ti napišem kad se vratim. idem kupiti tamo da jedem dobri oni sendviči u merkatoru
ja ne kupih jaknu, nije mi se svidjela boja koju su imali mali broj