Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mamana nema kod one tete na Siranu, ja jučer bila, imala je samo jedne i to crvene, a mi smo se iz nekog razloga posvađali sa crvenom pa se tu i tamo nađe neki komad da razbije monotoniju ljubicastog i pink . Rekla je da roba stiže u subotu, a šta će imati od robe ni ona sama ne zna. Mi smo prosle godine kod nje kupili dvoje fenomenalne termo pantalone po 25 KM.
Ostaje mi još da odem do Tiffanyja........
emmy vidi i u haris exportu ja sam jučer u onom u vf koreji kupila ajši jedne 10 KM bile, termo podstavljene. samo kaže brzo ih nestane i ima ih u raznim radnjama pa bi trebalo obići i tražiti je r ne znaju prodavačice šta ima u drugoj radnji. moja mam je jedna kupila u harisu na dobrinji isto za ajšu i tada je bilo raznih brojeva (prije 15tak dana)
Ja sam A.kupila prije petnestak dana na Siranu kod one tete H&M , kostale su 25KM i super su, on ima 2,5 godien i bilo je velicina.Ja sam takodjer obisla grad u potrazi za termo pantolicama i kad sam vidjela cijene u pojedinim buticima ( od 45 do 70KM) odlucim da mu kupim na pijaci i nisam se pokajala!! Kazu da ima i na pijaci Otoka, Ciglane pa eto pogledaj.
ima termo hlača u onoj radnji na čaršiji preko puta želje što pordaju odjeću nešto iz egipta, tregeruše su 25 Km, pravo mekane i dobro postavljene, samtane.
Ženice hvala vam na informacijama. Ja sam uglavnom pretrazila sarajevske radnje i ako ko pita, nisam nista nasla. Na Siranu mi one sa "čupavom" postavom izgledaju predebele - čim sam ih ugledala počela se preznojavati , tako da je ta opcija otpala. Ja sam više htjela termo pantalonice sa pamučnom postavom, takve smo bezbroj puta našli upravo tu kod te tete na Siranu, pa ona u Tiffanyju (H&M), međutim problem je veličina, dakle ništa što na sebi ima broj 116 . Ja sam i dalje u potrazi, ne odustajem
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Ženice hvala vam na informacijama. Ja sam uglavnom pretrazila sarajevske radnje i ako ko pita, nisam nista nasla. Na Siranu mi one sa "čupavom" postavom izgledaju predebele - čim sam ih ugledala počela se preznojavati , tako da je ta opcija otpala. Ja sam više htjela termo pantalonice sa pamučnom postavom, takve smo bezbroj puta našli upravo tu kod te tete na Siranu, pa ona u Tiffanyju (H&M), međutim problem je veličina, dakle ništa što na sebi ima broj 116 . Ja sam i dalje u potrazi, ne odustajem
TL, u Grand centru je totalno prazan, samo cekam kad ce ga zatvoriti, al moguce da ima suknjica za balet jer mi je drugarica svojoj kcerkici skoro uzimala
babina bebo imaš one komletiće triko i suknjica...samo skupi su... meni je bolja varijanta da odeš u onaj centar tržni kod robota u hrasnom...znači onim stepenicama iznad haris trade ima radnja Anadi s ezove...kod njih imaš super porgram suknjica, baletanki i sve za spotsku varijantu baleta...krojevi su takvi da duže godina nosiš ono što platiš 30 KM...
eh sad ako ti treba smao za kućnu varijantu glumljenja anđeline balerine imaš na FB ženu koja ih divno radi od tila sa satenskom trakom...mi naručile i čekao svoje da dođu d aih deda mraza zgura u paketiće
a u TL...ja sma šokirana...kakav crne termo hlače...pa sda im farmerke za dječake sa cirkonima na džepovima
pa nekad su bile dvine termo hlače samtane u TL..doduše, ja odavno tamo R. ne kupujem garderobu od kada smo se navadili na Zaru (a imamo i zaliha iz H&M iz SLO od prosle godine)...TL je realno poskup a kvalitet nikakav..ne davala ja vala za npr. trenerku 49KM..taman posla...nisam po mozgu izgorila kada mogu u Oviesse npr. kupiti za 20KM oba dijela na sniženju doduše
moja pocy nekada bilo sad se spominjao... ja sma tražila farmerke za dječaka pretprošle sedmice... u broju 116, lijepo i kvaliteteno ...nadavs enosivo našla sma u okaidiju za cca 60 Km...
a u todoru su 42 Km hlače prelijepe farmerke samo šteta za guzlate dječake ja tražila slim model...
i na sve to u todoru sma našla najeftinije samtane hlače toplije unutra postavljene 65 KM...oni nsiu normalni
nego sad će na horu biti neka audicija kažu ko nije muzikalan reće nam...ako moja ne bude muzikalana eto nas na balet