Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Sutra planiramo kupiti etison sa stazom za ,zna li neka gdje ima i koliko kosta po metru?Visnja mi je rekla da ima kod Dallasa(tu cu vidjeti),a gdje ima jos Mrzi me dan ubiti po prodavnicama,da sto prije zavrsimo
Sutra planiramo kupiti etison sa stazom za ,zna li neka gdje ima i koliko kosta po metru?Visnja mi je rekla da ima kod Dallasa(tu cu vidjeti),a gdje ima jos Mrzi me dan ubiti po prodavnicama,da sto prije zavrsimo
I koji je kvalitetniji da se ne klize
Elpi na Grbavici. Ako ti je to blize. I ono Plavo oko, poslije Zeljinog stadiona.
I koji je kvalitetniji da se ne klize
Elpi na Grbavici. Ako ti je to blize. I ono Plavo oko, poslije Zeljinog stadiona.
Tu sam ja vidjela prije par godina prekrasan cilim za djeciju sobu - fudbalsko igraliste. Samo sto soba mora biti bas veca pa da stvari ne stoje u sesnaestercu
salmy, na alipasinom u b fazi...onaj prvi red zgrada gdje je reiffeisen banka i volksbanka ( trg medjunarodnog prijateljstva)...e pa izmedju te dvije imas prodavnicu itisona...9.90 KM metar ti je tog tepiha sa stazom...izgleda mi solidno...nisam pipala
a imas i na otoci...u objektu gdje je dallas...i tu ima...al oni su dosta skupi...ne znam tu koja je cijena...mozda je i ista...ja sam gledla druge stvari i znam da su za par maraka skuplji od elpi-a itd.
wowww salmyyyy extra jeeeee.... idem odmah u pon da kupim malcu da stavim na zagradjeni balkon gdje se igra, imamo one spuzvane ali i ovo ce nam dobro doci... kisssss tnx na ideji
... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...