Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
bila je zena - ljubazna, vesela, starija, kaze da je nana... ja sam stvarno odusevljena izborom stvari, i kvalitetom... a posebno sto su ove stvari koje sam kupila pogodile esenciju mog ukusa :)) sto se ne desava cesto kada su stvari za djecake u pitanju.
Hajd ziva bila provjeri pa javi,ja sam prije 15-ak dana trazila bas u tom Robotu i nije bilo,nadam se da su dosle.
ja sam nedavno trazila te kuhinjice u robotu u prizemlju gdje su igracke,ali ih nigdje ne nadjoh jedino ako nisu gore na prvom,gdje je tehnika a gledala sam u katalogu kozmo-a imaju neke kuhinjice,ne znam velicinu ,cijena 33KM
Znači kako sam ja skontala to bi trebalo biti iza leđa one apoteke, a na parkingu ispred merkatora gledano iz pravca grada, dal objasnih Bože
Hajde dogovorite se.. To su dvije kontra strane...po adresi na koju sam nekad i negdje naletila prije je da je ovo objašnjenje koje je dala martajay! I skontah...što je najbitnije... Jer to Alma što ti govoriš je Dobrinja 2 a ne C5..
taj second hand nije na dobrinji 2 nego u C5 kada ideš pješke od Azela prema trolejbuskoj stanici, znači prolaziš pored onog restorana pa ravno gore prva ulica desno je li ti sad jasnije