Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
a jeli neko kupovao farmereke za dječaka u posljednje vrijeme...trebala bih baš lijepe 116 onaj uzži model... dali neko zna gdje ima lijepih da me pošaljete
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
a jeli neko kupovao farmereke za dječaka u posljednje vrijeme...trebala bih baš lijepe 116 onaj uzži model... dali neko zna gdje ima lijepih da me pošaljete
okaidi ima uze modele i beneton...za moj pojma i preuske
okaidi ima uze modele i beneton...za moj pojma i preuske
eh da okaidi ima...tu sma H kupila...njih ću obići...al ako dobije te il iz benetona uz tortu i poklon za seku ne sljeduje ga majica izlazi iz okvira finansijkog
eh da okaidi ima...tu sma H kupila...njih ću obići...al ako dobije te il iz benetona uz tortu i poklon za seku ne sljeduje ga majica izlazi iz okvira finansijkog
hanady, pogledaj u tiffaniyju H&M farmerke..ja sam R. sad odlične kupila u H&M skinny legs doduše u Švicarskoj, ali valjda imaju nešto i ovdje ..platila ih tamo 14 CHF..
Imaju u orcestri super pantalone, ja sam skoro kupila dvoje, jos ako imas nekog ko je clan kluba ili ko ima tu karticu da ti kupi 50 % jeftinije je na sve artikle.
ej totalno sma taj tiffany H&M zaboravila hvala ...imaju divnih modela to sma na stranici vidjela
dala si mi divnu predivnu ideju
ja sam nedavno trazila te kuhinjice u robotu u prizemlju gdje su igracke,ali ih nigdje ne nadjoh jedino ako nisu gore na prvom,gdje je tehnika a gledala sam u katalogu kozmo-a imaju neke kuhinjice,ne znam velicinu ,cijena 33KM
A joj BR sve si mi rekla s ovom Kosevskom ulicom meni treba nacrtat gdje se sta nalazi
kad krenes od kafica bombon prema 2.gimnaziji pa s te iste strane ima djecija radnja sa igrackama. a mi smo kuhinju dobili za rodjendan nekidan-barbie, nije puno velika al se pravo obradovala
Koliko sam skontala tema sniženja je zaključana, pa samo da javim na ovoj temi bar, da u Svjetlost knjižarama ima sniženje nekih slikovnica i bojanki na 1 i 2 KM. Uglavnom su slikovnice za manje , one jednostavne.
Koliko sam skontala tema sniženja je zaključana, pa samo da javim na ovoj temi bar, da u Svjetlost knjižarama ima sniženje nekih slikovnica i bojanki na 1 i 2 KM. Uglavnom su slikovnice za manje , one jednostavne.
zapravo, koliko sam ja skontala, nije ova tema zakljucana vec je samo promijenjena u novu i isto se zove..ali svima nama u pretraživaču izbacuje staru temu i nikako iz prve da dodjem do one u kojoj možemo pisati
ja sam danas na dobrinji slucajno naisla na second hand za djecu... super je izbor stvari... ima bukvalno svega... za 25 km sam kupila 7 cool stvari :)