Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Da se nadovezem na ovu pricu o haljinici. Je li neko vidjeo nbegdje finu (Bajramsku) haljinicu a da nije 80Km? Isla sam u Waikiki neki dan, tamo sve tanke, po meni je ono za kraj ljeta. BAs je slab izbor, gdje god sam gledala ili su neke previse "obicne" ili im je cijena
ja gdje se god okrenem sve stvarčice za curice..zaklela bih se da ima more tih haljinica i to po prihvatljivim cijenama... ja sam gledala u benettonu kod vjecne vatre, ima jedna vješalica na dječijem odjelu sa sniženom robom, par komada pa vidi i tu ima li haljinica..mislim da ima pletenih, ne znam da li su ono svečanije.. vidjela sam tu preslatku jaknicu pernatu, br. 74 i košta svega 39KM (a bila je oko 100KM)...to sam htjela pisati na temi sniženja ali ne može, ne znam ni ja žašto
Da se nadovezem na ovu pricu o haljinici. Je li neko vidjeo nbegdje finu (Bajramsku) haljinicu a da nije 80Km? Isla sam u Waikiki neki dan, tamo sve tanke, po meni je ono za kraj ljeta. BAs je slab izbor, gdje god sam gledala ili su neke previse "obicne" ili im je cijena
Zavisi šta tražiš i koliko ti je prihvatljivo. Ja ću preporučiti opet tetu na Siranu (Mirha se zove), ali će neko sigurno reči da je kod nje skupo. I ne znam sigurno da li sad ima haljinica, ali kad ima lijepih ne budu iznad 35KM.
ja tako "micne" nisam nigdje vidjela ...doduse za djeKace to ni ne prave...pa mozda zato...pada mi na um da pogledas u accessories, lindex-u i orcestri...a naj ti je bolje da nadjes neku bakicu/nanicu da ti ih isplete...nije to nikakav problem...fino kupis vune raznih boja i debljina...biras po odjeci...i nek plete ...jos napravis biznis