|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: gdje kupiti za dijete?
23.10.2011 10:21:16   
škorpija
mi napokon "uboli" jaknu za malcauser posted image , u azel baby u hrasnom, samo 30 KM, a topla, mekana, crne boje, nije ništa lošija od onih puno skupljih kojih sam se nagledala proteklih dana. doduše veličina je 3-4 godine, a njemu je taman, iako mu je 2,5 godine, baš su im veličine skroz čudne.

e uvijek zaboravim napisati, pa zašto mi niko nije rekao da u lindexu uvijek imaju onu akciju kupiš tri, platiš dva, ja sma ajdinu kupila 3 predivne donje trenerke, 100 pamuk, lijepe boje, a platila 40 KM, znači oko 13 km jedna me došla, što je isto kao na pijaci, a kvalitet vrhunski, peri-deri

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 2226
23.10.2011 10:32:36   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: škorpija

e uvijek zaboravim napisati, pa zašto mi niko nije rekao da u lindexu uvijek imaju onu akciju kupiš tri, platiš dva, ja sma ajdinu kupila 3 predivne donje trenerke, 100 pamuk, lijepe boje, a platila 40 KM, znači oko 13 km jedna me došla, što je isto kao na pijaci, a kvalitet vrhunski, peri-deri

Ja sam jednom uzela neke troje helanke po toj akciji i ostala sa osjećajem zakinutosti. Najeftiniju stvar dobiješ đaba, tako da ili tražiš sve tri približne cijene (a nema broja onog što hoću) ili ideš na sve tri skupe, a i to mi nešto na silu. Tako da se više nisam trzala na te akcije.

Drago mi je Škorpija da si ti zadovoljna.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2227
23.10.2011 11:19:19   
Medić*
Ja sam juce prvi put bila u onoj velikoj radnji na stupu, Heco, sto pise uvozna roba iz Njemacke. Moze se naci finih stvarcica. Ne znam da li je to novo. Sve je sa etiketom. Mi smo isli traziti neke stvarcice za kancelariju. Primjetih da ima i odjece, za djecu i odrasle. Vidim mame traze skafandere, imaju zenski po 15 km, manjih i vecih brojeva, za djecake jedan crno7crveni cini mi se broj 98. Vrecice, tanje, ljetne po 5 km. Eto da znate user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 2228
23.10.2011 11:22:40   
škorpija
lejla ja sma uzela tri iste trenerke (donji dio) samo različite boje, i sve su bile po 20 KM, tako da mi se na kraju isplatilo, a nisam nikad čula za tuakciju, ustvari lindex zaobilazim jer su fakat preskupi

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 2229
23.10.2011 11:27:53   
Anoniman
skorpija,
u lindexu imas akciju uzmes 3 platis 2user posted image

hvala na infu...ako nam tajo nije kupio da znam gdje da se zaputimuser posted image ...ja evo cekam muza ko ozeblo sunceuser posted image ...a razocaracu se garantuser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 2230
23.10.2011 11:30:15   
teacher75

lejla ja sma uzela tri iste trenerke (donji dio) samo različite boje, i sve su bile po 20 KM, tako da mi se na kraju isplatilo, a nisam nikad čula za tuakciju, ustvari lindex zaobilazim jer su fakat preskupi

ta akcija traje odavno, pogotovo se isplati uzeti stvari na snizenju. ja uglavnom tamo kupujem poklone za rodjendane, recimo nadjem na snizenju super poklon za 30km (nesto iskombinmujem- haljinicu i bolero ili tuniku i helanke, ili majicu i pantole) a onda jos dobijem treci artikal djaba za svoju princezu (majicu ili tuniku)user posted image tako da za 30ak km rijesimo i poklon i ponovimo se. kada nije snizenje stvarno su preskupi ali imaju super sezonska snizenja, snize do 70% (kao rijetko ko) ja sam proljetos uzela Lani predobru zimsku jaknu za samo 25km, a prije snizenja bila cak 70!

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2231
24.10.2011 8:11:53   
chuci
ja samo da javim kome treba piđama ima u FIS-u od 9 km pa nadalje. ima debljih, tanjih, šarene, pamučne ja sam ajši dvije uzela i super su joj. vidjela sam da teacher i još neke žene traže na BB pa da znate da i tamo ima relativno jeftinih

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2232
24.10.2011 9:59:42   
škorpija

IZVORNA PORUKA: chuci

ja samo da javim kome treba piđama ima u FIS-u od 9 km pa nadalje. ima debljih, tanjih, šarene, pamučne ja sam ajši dvije uzela i super su joj. vidjela sam da teacher i još neke žene traže na BB pa da znate da i tamo ima relativno jeftinih

hvala na info, baš nam trebaju 2-3 pidžame, a jel to u onom velikom fisu ili onom u rajlovcu, il možda ima u svakom

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 2233
24.10.2011 12:05:57   
mamin curetak
Gdje mogu kupiti body-e kratkih ili dugih rukava za curicu (za 3. godine)? Bilo je nekad u turbo limacu, ali sad nema, (cini mi se da se oni raspadaju)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2234
24.10.2011 15:34:41   
leona81
IZVORNA PORUKA: mamin curetak

Gdje mogu kupiti body-e kratkih ili dugih rukava za curicu (za 3. godine)? Bilo je nekad u turbo limacu, ali sad nema, (cini mi se da se oni raspadaju)

imas na pijaci sirano kod one zene sto prodaje hm stvari, od vjecne vatre ides desno, pa u zgradi prije kafica predzadnja radnja...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu mamin curetak)
Neposredna veza do poruke: 2235
24.10.2011 16:18:11   
gvendolina
skorpija super da ste napokon nasli jaknicuuser posted image
a ni ja nisam znala da je u lindexu stalno ta akcija,iako ni ja kao sto Lejla rece nisam mogla iskombinovati nesto da mi odgovara cijenom i velicinomuser posted image ...ali je dobro ispada kada uzmes ovako kao ti 3 stvari po istoj cijeniuser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2236
24.10.2011 17:49:33   
Anoniman
Danas vidjeh u dm-u na otoci pa kome treba
hulahopke za curice raznih boja...cini mi se da je cijena oko 2-3 km...mene su boje privukle...zato sam ih skontalauser posted image ...e sad velicinu ne znam...cini mi se da je marka "glorija" ili tako nesto
i ako neko trazi ona sigurnosna kina za coskove i ladice...isto su dobili...al je cijena oko 6km
Cini mi se da im se asortiman za djecu prosirio...pogotovo za bebe...pa eto...kome treba nesto trk do dm-auser posted image

(odgovor članu gvendolina)
  Neposredna veza do poruke: 2237
25.10.2011 0:13:21   
magbi
meni je LINDEX super na super je skup ali bolje jaknu kod njih kupit nego neku jeftiniju pa d amoras slojeve odjece ispod oblacit mi smo uzeli crvenu  79 km JE TOPLA ZA SETNJE PO SARAJEVSKIM PLANINAMA I CARSIJI SUPERRRRRR

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2238
25.10.2011 15:56:19   
emirita
molim vas gdje mogu naci djeciji etison,svi motivi dolaze u obzir,osim onih za djecake sa stazicama. ja bih iskreno najvise voljela neki sa cvijetnim dezenom,al dosad sam gladala u elpiju,lamperu,kasmiru i dallasu...nema!
nemam ideju gdje bih jos mogla pogledati?

(odgovor članu magbi)
Neposredna veza do poruke: 2239
25.10.2011 19:35:56   
leona81
IZVORNA PORUKA: emirita

molim vas gdje mogu naci djeciji etison,svi motivi dolaze u obzir,osim onih za djecake sa stazicama. ja bih iskreno najvise voljela neki sa cvijetnim dezenom,al dosad sam gladala u elpiju,lamperu,kasmiru i dallasu...nema!

bilo je u domaviji raznih, sa disney motivima, garant imaju i cvjetici

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu emirita)
Neposredna veza do poruke: 2240
26.10.2011 9:53:05   
chuci
IZVORNA PORUKA: leona81

IZVORNA PORUKA: emirita

bilo je u domaviji raznih, sa disney motivima, garant imaju i cvjetici

kreneš prema kiseljaku. čim prođeš onu kružnu raskrsnicu malo se voziš i sa lijeve strane (lijeva strana kad ideš iz pravca Sarajeva) imaš jednu pa ubrzo i drugu radnju sa tepisima i ćilimima.

mi tražili itison, ljubičasti, bilo je par, ali na kraju smo za manje para kupili tepih 2,5 * 3,5 još je i deblji od itisona, ljubičasti sa cvjetovima.

ima i na iliđi, ne snalazim se dobro sa objašnjavanjem, ali kad ideš iz pravca grada, kreneš prema OBI-ju. prije OBI-ja ima velika prodavnica tepiha i kod njih ima baš veliki izbor ali su i malo skuplji. ima baš itisona lijepih za dječije sobe od djevojčica.

ima malih tepiha sa cjetovima i u belloni, ali su skuplji i malih dimenzija.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2241
28.10.2011 14:17:02   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: leona81

gdje kupiti kostim za noc vjestica za curicu od 2 god, i odrasle?user posted image

joj i nama treba ali nemam nikakvu ideju...ne treba meni samo Rafaleu..gdje da gledam i koji likuser posted image idem definitivno u mercator vidjeti ima li nesto...a ako ne bude sta cu ondauser posted image please help!user posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2242
29.10.2011 13:29:29   
škorpija
ima u sa agencija kojs iznajmljuje kostime, nedavno sam ima gledala stranicu, ali ubi me ne znam kako se zove

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 2243
30.10.2011 12:44:17   
pocahontas

ima u sa agencija kojs iznajmljuje kostime, nedavno sam ima gledala stranicu, ali ubi me ne znam kako se zove

izgleda da nam nece ni trebati..mevlid nas sve redom zeznuouser posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2244
1.11.2011 17:32:45   
Medi_87
Gdje kupiti malene pantole na peglu crne za mog decka

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 2245
1.11.2011 18:57:16   
teacher75
crvenu jednobojnu rolku za djevojcicu, 92-98 velicina, da nije skupo

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 2246
1.11.2011 19:30:45   
mamina princeza
tiki pogledaj u orkestri ili ih nazovi pa pitaj jesul dosle rolke za djevojcice - meni rekose da trebaju doci iza 1 al ja nisam jos stigla. imaju obicno finih rolkica al ne  znam hoce li dobivati bas crvenu....

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

Neposredna veza do poruke: 2247
2.11.2011 15:48:02   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: Fantasia

U potrazi sam za lijepom haljinicom ( zimska, ali ne vunena ) za djevojcicu (4-ta joj je godina).
Gdje inace kupujute u Sarajevu haljinice za svoje djevojcice? Kako se krecu cijene? Gdje ima najbolji izbor?
Hvala unaprijed svima user posted image

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 2248
2.11.2011 17:27:44   
teacher75
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

IZVORNA PORUKA: Fantasia

U potrazi sam za lijepom haljinicom ( zimska, ali ne vunena ) za djevojcicu (4-ta joj je godina).
Gdje inace kupujute u Sarajevu haljinice za svoje djevojcice? Kako se krecu cijene? Gdje ima najbolji izbor?
Hvala unaprijed svima user posted image

pogledaj u waikiki u alti, ne bi trebale biti skupe a oni imaju bas lijepe pletene haljinice uvijek. u bbi imas okaidi, bimbus i oviesse ali su cijene paprene, zatim benetton o rchestru koji su  takodjer skupi. u azelu znaju nabaviti po koju haljinicu ali su uglavnom manji brojevi. eto, toliko od meneuser posted image

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 2249
2.11.2011 21:50:44   
mama75
Da se nadovezem na ovu pricu o haljinici. Je li neko vidjeo nbegdje finu (Bajramsku) haljinicu a da nije 80Km? Isla sam u Waikiki neki dan, tamo sve tanke, po meni je ono za kraj ljeta. BAs je slab izbor, gdje god sam gledala ili su neke previse "obicne" ili im je cijena user posted image

Neposredna veza do poruke: 2250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *