|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  145 146 [147] 148 149   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
14.11.2011 23:08:02   
gerberka
a i u prenatalu imas c vitamina, ja zavrtsila trecu kutiju prenatala user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 3651
14.11.2011 23:11:00   
gerberka
bebice mene hvala Bogu ne boli stomo, ovaj ginipral ce nas zacementorati, nema nam druge user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 3652
14.11.2011 23:29:44   
Nina_Lana
Vidis Bebice kako vrijeme leti, a iskreno ja se jos uvijek ne osjecam kao da cu u sedmi user posted image user posted image svi me pitaju jesam li cetvrti, kad obucem jaknu znam i zamaskirat stomak user posted image user posted image user posted image

i meni se nije vidjelo do ulaska u 8 :),,,jedan dan u banci se naljutila, rekoh pobogu zar ne vidi niko da sam trudna, pa da me puste preko onog velikog reda,,,kaze mi muz sta se ljutis i ne vidi ti se stomak user posted image user posted image

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 3653
14.11.2011 23:36:09   
gerberka
zacementIrati user posted image

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 3654
15.11.2011 8:09:20   
soraya
Dobro jutro! Kako ste ni? uh, jeste se napisale ovih dana, sinoc vas citam i jedva vas upratih! Ja odbrojavam dane do bolovanja, toliko sam teska,troma i ide mi na zivce bas sve, pogotovo ova hladnoca. Slabo nocu spavam, vrat i ledja mi pucaju, muz svaku noc ode od mene u drugu sobu spavati koliko hrcem user posted image .
Vidim nema novih beba, ali zato svim user posted image  cestitam ulazak u nove sedmice, da mi sve budete dobro i zdravo! A vidim ima i novopecenih trudnica (Djana) kojima takoder zelim lahku trudnocu i da se sto ljepse druzimo na RR! Pozzz

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 3655
15.11.2011 8:13:47   
soraya
A i da ne bude da samo kukam da vam se i malo pohvalim: mi usli u 31. sedmicu, jos malo, jos malo i eto bebija. A i preko vikenda sam bila u Tradeliju u Kiseljaku, tamo sam nasla preslatkih stvarcica za bebicu, samo sto sam dosla poslijepodne pa dosta toga vec nestalo pa mi teta koja je pravo ljubazna donosila bodije iz skladista. uglavnom, sve sto vam treba za bebu mozete naci na jednom mjestu, pa kome nije daleko nek ode do Kiseljaka.

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 3656
15.11.2011 9:13:51   
Vodolija83
Zenice drage,juce sam se i ja napokon prebacila na temu Bebe od 0-1 god.,al ne mogu da vam bar ne mahnem u prolazu !!!
Sve imate pusu od mene i mog malenog A user posted image
Nadam se da ste mi sve dobro !!! user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 3657
15.11.2011 9:16:55   
veki_aki
Jutro trudnjace!Sta ima kod vas ovog jutra? Vidim i o stomama se pricalouser posted image Mene jucer zabrinuse komentari kolegica kao pa jos ti se nista ne vidia vec cetvrti, a sto je najgore ni s prvim mi se nije vidjelo do 6-7 mjeseca, al kontam sad je drugo i jos sam deblja 20kguser posted image ...ma znala bi da nesto nije ok, vi me tjesiti vidim ni kod vas stomo prije ne raste, jel tako?
Joj sinoc se vagam i 72kguser posted image user posted image user posted image pune 3 kg sm dobila a tek usla u 4-i, valjda me uskoro popusti i ovo sto nonstop nesto zvacem
Veliki user posted image za sve i sretno na pregledima ako ko ide i novim sedmicama naravno!

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 3658
15.11.2011 9:19:26   
veki_aki
e vodolijo pozdrav!Kako ste ti i bebica jeste li se fino ustelile?Ima li grceva?

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 3659
15.11.2011 9:49:11   
mala75
IZVORNA PORUKA: Bebica11

Semice Hannica nam se porodila a ima na pdf rodili smo svi sto su rodili, a ima nas dosta sad u 9. pa cekamouser posted image

Heeej zenice evo ja s kontrole, mirovanje i ishrana se isplatili hB, beba dobila malo sad je oko 2,5kg, HVALA ALLAHU,jos zaostaje stomacic al kaze dr da je dobro i protoci su ok, moram i dalje mirovati. Ja bila ugovarala porod sutra hahahahuser posted image kaze dr hocemo li a ja velim HOCEMO al kad je vidjela koliko mi je ostalo kaze rano jeuser posted image kontrola za 7 dana tek aBd i ginekoloski, zasad nisam otvorena koliko vidi po uzvuser posted image i da, kako se ubucila kaze dr da je ISTA JAuser posted image

dobro jutrooooo
e ovo mi je prva vijest od jutros, i drago mi je stanje ok, izdržat ćeš ti još još jošuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3660
15.11.2011 9:52:43   
Miracle*3
Sta ovo jutros niko nije kafu postavio i neki lijep dorucak user posted image

Ja se konacno naspavala, ali bas ko beba

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 3661
15.11.2011 9:53:01   
ellam
Soraya koliko ti je ostalo do bolovanja? vidim da smo tu negdje sa sedmicama. ja sam prije desetak dana otisla na bolovanje i mogu ti reci da sam se preporodila... zelim ti da se sto prije docepas kuce :)

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 3662
15.11.2011 10:19:10   
Arina
Dobro jutro drage moje i od nas.....

Bebice ...drago mi je da je sve ok....samo naprjed....ice to jos...ako Bog da...drago mi da de debeljuca udebelila user posted image user posted image user posted image

Gerbo moja......vidim dobro i kod tebe....masallah....neka neka...samo polako....user posted image

Nego ja ne znam ali sto se vas dvije ne slikate....cccc....ja jedva cekam jos deset dana pa da vam posaljem novu sliku ...ali se krijete ko zmija noge....bebica zabusava......gerba se sakriva....ma jos ni jednom gerbinog pupija nismo vidjeli.....hajmo cure....pa tome se svi veselimo.....nemojmo samo kukati.....user posted image

Mi danas idemo na UZV.....oko 3 sata ...jupiiii...jedva cekam da vidim koliko smo se udebelili.....posto je jednom bilauser posted image ...pa drugi putuser posted image ....sad cemo vidjeti sta smo saduser posted image user posted image user posted image ....sta sad kaze to je vjerovatnije i sigurnije.....

Uglavnom treba se sad ici sredjivati....a to je nemoguca misija.....kontala muza u tu svrhu angazovati...ali se boji....nema neg sve sama...ogledalo u ruke i udri....user posted image user posted image ....ko zna na koju cu frizuru biti sredjena....user posted image user posted image Uglavnom cemo oko 3 sata ici pa kad dodjemo....

(odgovor članu ellam)
Neposredna veza do poruke: 3663
15.11.2011 10:19:12   
Hannica
Samo da vam pozdravimo i kazemo da smo svi zivi i zdravi,ja sam jos uvjek koliko-toliko normalna,pa vidjet cemo dokle cu.user posted image user posted image user posted image
Pusa za sve .user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu ellam)
Neposredna veza do poruke: 3664
15.11.2011 10:27:00   
dush
Hannice, veliki user posted image za tebe i tvoje bebice :) Kada budes imala malo vremena pisi kako je proslo i kako se snalazis sa dvoje bebaca.

veki_aki, sta se sekiras, ni meni se ne vidi puno tibo, izgleda kao da sam se udebljala, a ne da sam trudna. user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 3665
15.11.2011 10:40:57   
Anoniman
Jutro user posted image

Jos uvijek se rastezem i pijuckam kaficu da dodjem sebi. Bas sam se ulijenila jutros.
Od jucer cujem kao neko pucketanje u stomaku kada se user posted image mrda. Ne znam sta bi to moglo biti pa citam po netu da se desavalo i drugim trudnicama. Pomalo cudan ali neodoljiv osjecaj user posted image
Forsiram i dalje lijevi bok, drmam voce s C vitaminom pa me zgaravica nocu tusi. Jedino me bademi spasavaju.

Saljem svima user posted image

(odgovor članu dush)
  Neposredna veza do poruke: 3666
15.11.2011 10:45:04   
soraya
IZVORNA PORUKA: ellam

Soraya koliko ti je ostalo do bolovanja? vidim da smo tu negdje sa sedmicama. ja sam prije desetak dana otisla na bolovanje i mogu ti reci da sam se preporodila... zelim ti da se sto prije docepas kuce :)

trebala bih 15.decembra, ali mislim da cu u dogovoru sa svojom doktoricom otici i ranije tamo negdje oko 1. decembra, jedva cekam vjeruj mi ovako kad d odjem kuci sva sam slomljena samo bih legla i zaspala. i da se konacno mogu posvetiti pripremama za bebicu.
Hanice jos jednom cestitke i izdrzi, moras biti jaka. Znam nije lahko, ali pokusaj uzivati i ovo ce proci

(odgovor članu ellam)
Neposredna veza do poruke: 3667
15.11.2011 10:56:36   
Bebica11
Jutrooo zenice i od mene

kod nas evo standard, sinoc me toliko bolio stomak, bas mi je mucno bilo i za plakati pogotovo sto su ti bolovi uprazno, al mm k'o musko uvijek izvuce neku pozitivu iz svega i govori mi kako ce mi se "povecati prag tolerancije na bol"user posted image user posted image

gerberka ja pijem pregnital pa koliko sam vidjela u njemu nema C vitaminauser posted image a ostalo mi taman toliko da bude do krajauser posted image aBd a ginipral je opasan, ja sam ga bas voljela smirivao mi bolove kad je trebalo a sad imam uprazno ove, on me zabetonirao, sjecam se da je i animagical mucila s laznim kontrakcijama, al valjda ce se stanje za ovu sedmicu malo promijeniti dok se organizam iscisti od njegauser posted image

arina slikacu se, smetnula sam, valjda od sekirancije sta ce biti kod dr, pa kad mi dodje muz dolazi i slikica aBduser posted image

veki_aki ja u 4.mj nisam ni imala stomak, tako da ne brines, na pocetku 5. dosla u bolnicu na cuvanje trudnoce, zene neke na patologiji me pitale "sto ti lezis, jesil trudna?" user posted image , ni sad mi nije prevelik, kad se uporedim s drugim trudnicama u 9.mj meni lici kao da sam ja 6-7mj eto

ostaleuser posted image

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 3668
15.11.2011 10:57:24   
pauza
zenice moje, nama danas punih 30 sedmica:-)))) tako sam sretna:-)))
e, znate li mozda koliko kosta madrac za krevetic u nobilu 120x60cm i trebam li traziti neki posebni ili je to istouser posted image user posted image
a drugo pitanje je sto ja stalno spavam na desnom boku, mislim legnem ja na lijevi ko fol, ali se u snu izgleda okrenem i kad god se probudim, a to je cesto, ja na desnom, izgleda da mi nesto tako vise godi..... moze li to nesto skoditi bebi i sl??

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 3669
15.11.2011 10:58:43   
mala75
IZVORNA PORUKA: Hannica

Samo da vam pozdravimo i kazemo da smo svi zivi i zdravi,ja sam jos uvjek koliko-toliko normalna,pa vidjet cemo dokle cu.user posted image user posted image user posted image
Pusa za sve .user posted image

ma ko nam se to vratio, izdržat ćeš ti sve to samo polako, bebice su nadam se ok, kako je Ena, piši kad stignešuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 3670
15.11.2011 10:59:10   
veki_aki
ej zenice razbudile se malouser posted image
Hanice nek si ti nama  mahnula da znamo da si ok...a sad polako, vjerujem da je dernek svaki dan u kuci al i to ce proci.
E dush hvala, ma znam ja da je ok, druga mi trudnoca nego ove mi na poslu nest jucer svezale suhvu pa dosla kuci i sto sam mislila da malo ima stomacica sad skontala da je salouser posted image ....ma narast ce polako. U pon na pregled, jedva cekam da vidim user posted image !Kontao i mm ici sa mnom, pa nest ne znam jel to ok kod Nakasa?Prosli put je jedna cura isla sa mm pa valjda moze...
Arina sretno na pregledu, nadam se da ce danas pogodit pravi poluser posted image !
Bebice, gerbo di ste vi jutros,sve ok?

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 3671
15.11.2011 11:02:02   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: pauza

zenice moje, nama danas punih 30 sedmica:-)))) tako sam sretna:-)))
e, znate li mozda koliko kosta madrac za krevetic u nobilu 120x60cm i trebam li traziti neki posebni ili je to istouser posted image user posted image
a drugo pitanje je sto ja stalno spavam na desnom boku, mislim legnem ja na lijevi ko fol, ali se u snu izgleda okrenem i kad god se probudim, a to je cesto, ja na desnom, izgleda da mi nesto tako vise godi..... moze li to nesto skoditi bebi i sl??

cestitam na sedmicamauser posted image , ne opterecuj se bokovima ako ti nije nista receno od dr, ja evo tek unazad 12 dana praktikujem l.bok i kod spavanja pa opet kad utrne lijeva strana prebacim se malo na desnu, il na ledja bar, i slomim se iskreno da ti kazem, stavim jastuk za ledja da se u snu ne okrecem, budim se, smeta mi al hajde imam jos malo aBd, al zato spavaj kako ti je ugodno sve dok dr ne kazu suprotno

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 3672
15.11.2011 11:02:30   
veki_aki
e bebice ti se napisa dok ja vamo nest malo natipkahuser posted image
Samo da pitam, vidim da svi spominjete prenatal ja pijem pregnacare, jel iko jos od vas taj koristi? I u prvoj user posted image sam taj pila pa tako opet nastavila...

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 3673
15.11.2011 11:04:12   
mala75
IZVORNA PORUKA: veki_aki

ej zenice razbudile se malouser posted image
Hanice nek si ti nama  mahnula da znamo da si ok...a sad polako, vjerujem da je dernek svaki dan u kuci al i to ce proci.
E dush hvala, ma znam ja da je ok, druga mi trudnoca nego ove mi na poslu nest jucer svezale suhvu pa dosla kuci i sto sam mislila da malo ima stomacica sad skontala da je salouser posted image ....ma narast ce polako. U pon na pregled, jedva cekam da vidim user posted image !Kontao i mm ici sa mnom, pa nest ne znam jel to ok kod Nakasa?Prosli put je jedna cura isla sa mm pa valjda moze...
Arina sretno na pregledu, nadam se da ce danas pogodit pravi poluser posted image !
Bebice, gerbo di ste vi jutros,sve ok?

Bogami ja joj svog nebi dala da ide s njomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 3674
15.11.2011 11:08:38   
veki_aki
user posted image user posted image user posted image sto me nasmija....ma ja ti tipkam i evo taman pitu smazala, pa neko naleti, tako necudi se kod mene ces svasta procitatuser posted image
Vala ja sam ti posesivno ljubomorna u zadnje vrijeme valjda ce me popustiti jer ni ja samu sebe ne mogu trpit a kamoli moj mmuser posted image

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 3675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  145 146 [147] 148 149   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  145 146 [147] 148 149   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *